БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 431
  • 309
  •   1
Отговори
# 180
Двоен защото,ще е час. Няма да дават новините.

Ще е супер ако е двоен, но в програмата виждам само от 22:30 до 23:00

# 181
  • Галифрей
Ще видим. Незнам сега видях, че са го променили.. Сутринта пишеше двоен сега не. Незнам как ще се развият нещата за 27 минути

# 182
  • Другата България
Няма шанс според мен да убият Ива.
Ще искат - Марин или Каракольо, но Денис ще я спаси, именно затова е Калин - да, така и аз мисля.
Ама кой ще убият......

# 183
  • София
Единственото хубаво нещо е, че свършва довечера и дано няма 5 сезон. Стига локуми вече, аман.
Две интересни неща в целия скучен епизод:
сцената между Ива и Черкеза
Велин и Мая в стил Две димящи дула и Гепи - сцепиха мрака!

Дано не убият Черкезов, той е най-свестния измежду всички.
Но за да има по-запомняща се смърт ще е или той или Ива, защото децата им заминаха вече, а други около тях няма. Ако някой друг умре (естествено изключвам Денис) няма да има такава тежест като за край на сезон. Дори и Карамитев да е. Просто за мен той е изключително слаб персонаж и напълно излишен. Смърт на Радо би имала ефект ама миналия сезон, сега и да го свитнат все тая, закопаха героя му. Всички останали герои за мен нямат дълбочина и тежест и не ми пука за тях (положително или отрицателно).

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 18:51 от Diavolo

# 184
Нов сезон със сигурност ще има, според мен.
Иначе отдавна щяха да тръбят, че това е финал на сериала, не на сезона.

# 185
Аз имам подозрения ,че може би ще убият Елена и то Филип.В  промото казва на Денис нямаш нищо ,за което да живееш.Не ми се вярва да е Ива ,тя винаги оцелява.

# 186
  • Галифрей
Да така е определено ще има на есен. Може да убият някой от злодейте и да сложат нов. Иска ми се да направят злодей,който всички да харесваме. Има си цел и стил си я спазва без да се занимава с глупости на другите. Много ме е яд,че този сезон беше тотална загуба на време и пародия. Ок разбирам,че на екипа им било доста трудно като са го снимали, обаче като се хванали да работят поне да го бяха направили кечествено.

# 187
Аз очаквам следващия сезон да развият линията Драго - Елена, затова нея я изключих като вариант, но всичко е възможно.

# 188
  • София

Симката пътува...😀

# 189
  • София
Аз предвиждам Карата да даде фира при опит да застреля Ива, която му е загубила парите. Денис ще го застреля и ще я спаси. Мафиотката отива в Сливенския, а мазния, зализан Вампи ще търси отмъщение за любимия си шеф в следващия сезон.

# 190
# 191
  • София
Аз пък защо ли имам чувството, че ще убият Драго!?    Или поне ще ни оставят да си мислим това до 5-ти сезон...

# 192
  • София
Бг Мама пак крашна заради страшния наплив в темата за Ергенът.
Не знам дали ще ми приеме мнението.

Сериозно ли Вампи иска да работи с Ива - ''големия бос'', смЕх.

Денис и Елена най-накрая стоят убедително в края на сезона.

# 193
Сериозно ли 3-ма души, които стрелят от 2 метра не можаха да го убият, че даже го и изпуснаха. Пълен смЕх. За да се влачи и в 5 сезон ли, писнА ми от този скучен персонаж.Този има повече животи и от Фотев в ОЖ. 😁
Ето тези думички и разсъждения чаках 4 сезона от Денис. Най накрая ги изрече, браво! Хубави и ме развълнуваха с Елена.
Вампи и Ива, сериозно ли?!
Къде са Бони и Клайд? Искам да знам какво стана с тях.
Днес три финала, множко ми дойдоха, не обичам така.

# 194
  • София
Денис в ареста. Отдавна пророкувам това нещо. Там му е мястото, все пак е престъпник. Но пък сега не искам. Много им се получи с Елена.
Ива злобата, аргхх мръсна гад.

Сцената със стрелбата не ми се коментира. На пейнтбола е по-интересно. А Шопов е изключително некадърен в този сериал.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 00:19 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт