БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 411
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
Мигнах и не разбрах какво стана с Радо?
Някой да каже моля, за заспалите като мен LaughingLaughingLaughing

# 196
Е, това ли беше? Е@аси финала.
Поне ни лишиха от "очарователното" присъствие на Гера.
Ива-вампирката и Марин-вампира страшен тандем ще е, нямам думи. Но той поне ми е симпатичен, а тази Искра..
Радо хич не го харесвам такъв з@дник.
Бащата на Елена много му е мътна работата. Готов е материала за следващ сезон, но според мен  ще е грешка.

# 197
  • София
Герка и една смърт не можа да изиграе. Разгеле, най-накрая се отървахме от това недоразумение. Как му засече пистолета на Радо в сюблимния момент не ми се коментира, нито непохватното им сборичкване в часа по самоделно творчество.

Ха, хареса ми финта с това 'Драго' накрая и бащата на Ленчето. Много дебели ще се окажат нещата тук. Ех, горкия, иска да се предаде и това не му разрешават, хах. Но целия сегмент с него добре се получи. 🙂

С този край, на 95% ни чака нов сезон, уви. Обикновено есенно-зимните са по добри, надявам се и сега така да се получи и това да е наистина за последно, че колкото повече ''творят'' толкова повече омацват пейзажа.

# 198
Хареса ми финала! 5 сезон ще бъде интересен ❤

# 199
  • Галифрей
Така такам знаех си,че между дуела между Радо и Сандо ще убият Гери. Този път тя найстина умря. Много тъпо. Без това беше противна но горката й дъщеря 😔 Сандо ще има нова мадама в с5.
Драго найстина си мислеше за всичко и се предаде. Вече почвам да шипвам Ели и Драго. Владо успя да ме насълзи. 🥺😭 каза,че я обича.  Мъжка постъпка добровно умоляваше Ленка да го заведе, а тя горката не иска и реве.  Знаех си аз,че му е на късмет това черно якенце и излежда супер с това черно поло 😘 Той какво си мислише 20 години в пандела, ей нямаше колко 2 часа там 😃 А бъдещият му father on law го пусна. Хъм хитра лисичка какво ли е намислил? Интересно.
Тия полицайчета толкова ли нямаха сили да тръгнат след дядката 🙄 Смешно отвсякъде. Като една недеволна баба се качва за автубус за Гърция. 😂
Толкова ми се искаше Ива да я опандизат ама не сега тя е новият  Кара а Мартин и е дясната й ръка.
Оле оле сезон 4 беше ъъъъх какво под ягодите? ☹ Явно сезон 5 ще бъде добър ( есените им се получава) а дано де, разчистиха нвколко сюжетни лини едни си заминаха и прочие.
Щот сега ми е люботно как, защо генерала и Драго??

# 200
Не беше лош финала, имаше добри сцени, макар да можеше и по-добре. Накрая беше претупано някак.

Знаех си за Маринчо, от началото на сезона не спирам да повтарям, че ще извърти Кара-то и едва в последния епизод се отпусна малко.
Можело да бъде и симпатичен, не само изцъклен психопат.

Карато хубаво забегна в Гръцко, в пети сезон го чакаме с тен. Наистина по-досаден и от Фотев стана.

Радо съвсем изтрещя, въобще не ми хареса сцената в гората. То вярно, че от толкова кока и алкохол им се изпържват мозъците, но това е друг човек просто.

Гергана… жалко за детето ѝ, може да не беше добра майка, но все пак е тъжно.  

Татко-прокурор още с появата си беше ясен, че е пуснал здраво пипала в мафията, изглежда, че следващия сезон ще има по-главно участие. Със сигурност е по-интересен от психариите на Кара-то.

Ех, Черкезов… ма голям хубавец този Дани!

Поне разбрахме, че Мая и Вели са се измъкнали. 😃 Какви шемети са и двамата, за пореден път прецакват и мафия, и полиция. 🤭😅

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 23:41 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 201
Хареса ми финала! 5 сезон ще бъде интересен ❤
Hands Thumbsup
Не го следя редовно,но финала го изгледах и също ми хареса.

П.П. Някой по-назад пита дали Неда Спасова в действителност е толкова слаба-да,много е слаба/прекалено/ и е красива.

# 202
  • София
Добре де, ама в новия сезон трябва да сме без Мая, Велин, Симо и Поли. За да има някаква логика.
Драго ще го омотаят яко, трудно ще се оправи с тези генерали и бивши шефове от ДС и разни там кадри. Те са най-опасните.
Радо го превърнаха в пълен психопат. Искаше ми се да го гръмнат. Сандо си е леке, не ме вълнува. От една страна жалко за Гери от чисто човешка гледна точка, но актрисата е ужасна просто, съжалявам. Радвам се, че няма да я гледам повече.
Най-много ме е яд, че Ива боклука не си получи заслуженото. Даже сега ще стане още по-силна и влиятелна. Жалка работа.

# 203
Не съм въобще очарована аз! За мен , както написах по-рано, сериалът свърши с втори сезон.
Има или няма пети сезон , аз най-вероятно няма да гледам. Беше ми приятно за компанията през изминалите сезони и за всичко , което обсъдихме. Все пак , ако има нов сезон , ще хвърля поглед на темата да видя какво става. До нови срещи 💞💞💞

# 204
  • София
Ей, тази Ива голяма мафиотка излезе, неизтребима като хлебарка. Лора как я шитнаха от сериала, а тази, цял сезон се върти около нея, а както изглежда, и следващия. Искра Донова да не се е загаджила с някой важен от екипа, че така се разви героинята ѝ?
А Марин как се беше нагиздил като се освободи от префърцунения сноб Карата😂 като сводник с потник и медалион.

# 205
  • Другата България
Моите прогнози за куршум за Ива и спасение от Денис не се оправдаха, но казано честно, така финалът на сезона ми допадна малко повече. Защото Ива е последния човек, за когото Денис би следвало да се жертва. Ива не е по-малко престъпник от него, още от миналото ѝ с маман и персоналната, макар и косвена вина за смъртта на Лина, през другите малтретирани момичета, през лъжите към Лора, през навирането ѝ в кревата/дивана на Денис, лъжите към Калин, алчността ѝ....а сега вече в този сезон да не говорим в какво се превърна, та дори през това, че Калин и заради нея таеше тази ненавист към Топал. А и все пак да не забравяме, че стреля пръв по Денис..
Та, изчистването на образа на Денис беше много повече на място по този начин, в този последен епизод отново страхотен, страхотен Влади Михайлов, Heart абсолютен диамант е този човек, след няколко дни пак ще си пусна епизода да го изгледам. С Елена наистина им се получи, ето това е химия, много химия, и този отворен финал предполага доста развитие по тази нишка. Естествено, че нямаше шанс да го оставят в затвора, нов сезон без него нямаше да има никакъв рейтинг, както и предполагахме бащата на Ленчето е много омазан в.....дано разберем какво, но щом се стигна до Драго Донков, вероятно е нещо във връзка с украинската мафия. И предполагам в следващ сезон /какъвто съм сигурна, че ще има/, ще наблегнат на това.
Кое не ми хареса и отново беше не на място?
Първо, отново пародия с БОБ-а и това колко - десетина топ полицаи не могат да хванат един, наистина един човек, който просто скача от един скат, те го поглеждат отгоре и : "пак го изпуснахме". Joy Поне по-достоверно да е направено полицейското безсилие, и после някак мистериозно същия най-издирван човек, публична и обществена личност,  се качва на Централна Автогара на автобуса за София, пардон, от София за Солун, и ей така, си заминава от страната. Аман от този безсмъртен Каракольо, Фотев пасти да яде, ще го гледаме още, то се е видяло!
Второ, Черко. Знае за Ива, остави я веднъж да се измъкне, сега отново я вижда, този път с друг мафиот и престъпник, и то я вижда в момент на явно престъпление - как плаща на момичетата за "услугите" им, и за пореден път си затваря очите! Това е направо абсурдно, омаскариха образа на този персонаж, такъв негативизъм имаше относно Елена и това как висш полицай и престъпник се срещат и кексят, алабала портокала, а това на Черко какво е? ЛюбоФФФ? Направо е безумно, Ива вече е едноличен лидер при топ-престъпниците - Радо го няма, Кольо го няма, обаче Зайка я има, и ще пребъде!!! С помощта на БОП-а и шефа им! Мега гига абсурдно! И това е бременна жена в кой, пети месец вече? Плоският ѝ корем няма да го коментирам, но очаквам в следващия сезон наистина да раздава нареждания от офиса с едната ръка, докато с другата люлее люлката с брата на Симо.
Трето, Мая и Вели. И едни милиони. Едни аматьори, оставени от най-големите биг мафиоти да духнат просто така с кастронче с петел, струващо милиони. И завесата пада - Кольо просто така се прощава с кинтите, а Мая и Вели няма да ги видим /вероятно/ наесен. Или пък ще ги видим. Само дано не връщат Вики.......
Четвърто, Гергана. Що им трябваше да я гърмят? Сега сезон 5 ще е подчинен на войната между Сандо и Радо, и битката за Сара. На какво може да е способен един мъж заради една жена.....Радо се остави да проговорят емоциите в него, и ей го на - станна фал. А точно той говореше на Денис, че когато има жена около него, става слаб. Не ми се гледат повече Радо и Сандо, искам следващия сезон да е за Драго и Елена, както и за Ива и Черкезов. Като при последните двама се надявам на поне малко творчески прогрес.

# 206
  • Пловдив
Тъпо и плоско за финал...надявах се, че имат акъл за нещо повече...

# 207
  • Галифрей
Няма как без Радо и Сандо, може би в новият сезон двамата ще се кротнат. От някакви глупости тръгнаха да воюват, развален телефон е тяхната комуникация и платиха  скъпо за това. Надявам се след смърта на Гери да заровят томаховките и да престанат да се държат нелепо най- вече Радо. Побъркаха  го тотално цял сезон не мисли правилно, едиствено искаше да се отърве от Ива.
Сега нещата се обръщат може би сценаристите са ме послушили този път Драго да работи в полицията.Надявам се Ленчето да са в един отдел. Ще гонят големият мафиот Ива.

# 208
  • Ню Йорк
Добре де, какъв му е случая на бащата на Ленчето? Не един, ами поне няколко сезона ще има още Wink

# 209
Тъп финал, както и целият сезон. Немощен, безсмислен и безинтересен.

Общи условия

Активация на акаунт