БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 407
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Мотото на сезона: Топал го няма. Wink
Разочарована съм от този финал.

# 211
Бащата на Елена, може да е бил полицай в затвора, когато Драго е избягал. Може той да му е помогнал.

# 212
Хареса ми сезонът, дори и краят му ми хареса. Само не разбрах защо Топал се предаде. Няма никакво обяснение за тая му постъпка. Иначе се радвам, че няма да гледам повече Гери, много, много слаба артистка.

# 213
  • Галифрей
Е как да няма обяснение?? Не разбирам. Той мислеше доста и си спомнеше думите на Лора,на брат си и тн. Каза го на Елена” Опитах да се променя, да се изчистя” Съвестна му тежи и защото е разрушил животите на много хора,а не искал това. “ Време е да си понеса последвията и наказанието си”
Мъжка достойна постъпка. Като водовеха в ареста, дори към гилотината да отиваше той направи което трябва и добрата му страна победи в него.

# 214
Аз нямам много какво да кажа, целият сезон не ми беше впечатляващ, както и на болшинството тук.
Най-абсурдно пак ми беше как Карата се спаси, понеже бопаджиите не посмяха да скокнат в гората и те. Joy Сакън да не скъсат обувките от тичане ли, да не се уморят и изпотят ли, какво. Laughing Смях.
Смъртта на Гери беше тъжна, мъчно ми е за детето, което остана съвсем самичко... Не, че беше много добра майка, но сигурно можеше да се научи как да бъде и дъщеря й не заслужаваше това.
Ели и Драго - който иска, нека да говори, че си имаме въображаеми приятели Joy, но аз съм от отбор "Лора и Драго форевър" и това е (Лора не ми беше любимка, но тя е любовта му). Неда ми е красива, харесвам я като човек (много е мила, отговаря на фенове и т.н.), обаче продължавам да смятам, че ги разделиха тъпо и всичко ми е съшито с бели конци.
Искам да гледам страхотния Влади Михайлов, но ми се ще да е в друг проект вече, този се изтърка и разбози (лично мнение).
Беше ми приятно, пак ще пишем! Kissing Heart

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 23:44 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 215
Цял свзон повтаряте колко слаба артистка е Герито, как го преценявате, кое ви кара да мислите така? На мен ми е по-скоро безразлична. И дали е сигурно, че е умряла? Да не почне 5ти сезон със Сандо в болницата, чакащ за свиждане?

# 216
Днес Гери се сбогува с Братя в инстаграм има дълъг пост.

# 217
  • Велико Търново
Не съм чела и писала в темата, оказа се, цяла седмица. Сега наваксвам.
Сигурен може да бъде някой , който е присъствал на снимките или е прочел сценария. 😁 Другото са предположения и фенски пристрастия.
Не е само това. А и вие не знаете нищо за мен, но както и да е. Ще видите това е ,какво повече да кажа.
Ей такива категоричности без каквито и да е основания, винаги са ми били любопитни. Как може някой да твъди със сигурност нещо, което наистина е само предположение? И в крайна сметка нищо от това, което уж беше сигурно, не видяхме, де... Laughing

Не мога да разбера какво е това чакане на Лора, толкова наивно. 😁 Щом не се обявява името на актьора, никъде не се споменава за участие какво има да се мисли и чака.
Ох,благодаря ти. По едно време имах чувството,че съм в детската градина и всички други имат въображаем приятел,само аз не 😂
А, баш! Joy Всички ония илюзорни твърдения, че Лора щяла да се върне... направо фикция си бяха. Да, Драго и Лора я изстрадаха тая любов и не трябваше да приключва по този начин, но... след начина, по който беше представена раздялата им, възобновяването на каквито и да било отношения между двамата, щеше да е, меко казано, още по-малоумно. А и беше повече от очевидно, че Йоанна е аут от сериала. Не знам защо някои се бяха вкопчили в тая идея въобще.
В тази връзка - Merri_An, изключително се радвам да видя отново ника ти в темата!

Много се надявам петият сезон да продължи линията нечетните сезони да са по-добрите. Но колкото и третият да беше по-добър от втори и четвърти, все пак беше далеч от първи, който и не очаквам, че ще бъде надминат някога. Затова предстоящият трябва вече да е последен...

В профила си във Фейсбук Влади Михайлов е качил доста снимки - ТУК и ТУК. Забавляват си се хората Grinning

# 218
Бихте ли ми припомнили какво се е случило с Лора?
От новия сезон съм гледала няколко епизода,но вече я нямаше.

# 219
Оо, забравих - какво стана с Лорчето? 😁

Нали щяхме да я видим!

# 220
  • Галифрей
Незнам не се качи на самолета. Ще си остане в чужбината. Те показваха  стари кадри смомени. Историята на Лора приключи, все пак актрисата се сбогува отдавна  с персонажа си. С такива моменти сценаристите решават да убият персонажа или пратят в чужбина, те са избрали второто 😂

Сандока ще си има нова  любов, само незнам коя мадама ще го хареса. Дано да не и се нахвърля като звяр както беше с Герка. Искам  да ми спестят това.🙄

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 13:06 от Диана Бишоп

# 221
Оо, забравих - какво стана с Лорчето? 😁

Нали щяхме да я видим!
Ми добре е,в Америка е,приключи първо единия брат,после другия, остана ни само да жалим по нея 🙈😂

# 222
  • Другата България
Скрит текст:
Не съм чела и писала в темата, оказа се, цяла седмица. Сега наваксвам.
Сигурен може да бъде някой , който е присъствал на снимките или е прочел сценария. 😁 Другото са предположения и фенски пристрастия.
Не е само това. А и вие не знаете нищо за мен, но както и да е. Ще видите това е ,какво повече да кажа.
Ей такива категоричности без каквито и да е основания, винаги са ми били любопитни. Как може някой да твъди със сигурност нещо, което наистина е само предположение? И в крайна сметка нищо от това, което уж беше сигурно, не видяхме, де... Laughing

Не мога да разбера какво е това чакане на Лора, толкова наивно. 😁 Щом не се обявява името на актьора, никъде не се споменава за участие какво има да се мисли и чака.
Ох,благодаря ти. По едно време имах чувството,че съм в детската градина и всички други имат въображаем приятел,само аз не 😂
А, баш! Joy Всички ония илюзорни твърдения, че Лора щяла да се върне... направо фикция си бяха. Да, Драго и Лора я изстрадаха тая любов и не трябваше да приключва по този начин, но... след начина, по който беше представена раздялата им, възобновяването на каквито и да било отношения между двамата, щеше да е, меко казано, още по-малоумно. А и беше повече от очевидно, че Йоанна е аут от сериала. Не знам защо някои се бяха вкопчили в тая идея въобще.
В тази връзка - Merri_An, изключително се радвам да видя отново ника ти в темата!
Скрит текст:
Много се надявам петият сезон да продължи линията нечетните сезони да са по-добрите. Но колкото и третият да беше по-добър от втори и четвърти, все пак беше далеч от първи, който и не очаквам, че ще бъде надминат някога. Затова предстоящият трябва вече да е последен...
В профила си във Фейсбук Влади Михайлов е качил доста снимки - ТУК и ТУК. Забавляват си се хората Grinning
Благодаря, Дама, аз съм тук от епизод първи на сезон първи, знаеш. Макар и рехаво писане, компанията винаги е била приятна. Имаше един период, в който за мен беше станало нечетимо, затова се махнах, и то този сезон. Преди дни надникнах, хареса ми обстановката и се върнах, аз ще си остана фенка на сериала колкото нелепици и да има и колкото и сезони да има, а следващ съм сигурна, че ще има. Благодаря ти за удоволствието да разгледам снимките в профила на Влади, и да си припомня епизодите за пореден път, слагам малко да оплакнем окото:

# 223
  • Галифрей
Радвам се че се върна Мери 😘❤❤❤ Благодаря за прекрасните снимки на Владо 😍 Топя се ееее  имайте милост към мен 🫠😏😳❤❤❤❤❤

# 224
  • Велико Търново
Благодаря, Дама, аз съм тук от епизод първи на сезон първи, знаеш. Макар и рехаво писане, компанията винаги е била приятна. Имаше един период, в който за мен беше станало нечетимо, затова се махнах, и то този сезон. Преди дни надникнах, хареса ми обстановката и се върнах
Да, да, точно това имах предвид - че все пак го направи. Иначе и на мен ми беше досадно да чета онези фикс идеи. Още повече, че беше абсурдно да се случат.

Засичам на все повече места участия на Rewind - групата на Владо. Със сигурност присъствието му в сериала е повлияло и на това. Все пак популярността му доста се вдигна. Даже само заради това "Братя" си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт