БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 403
  • 309
  •   1
Отговори
# 225
От инстаграма на Дани Ангелов.

"Четвърти сезон 🎥приключи и се надявам да ви е харесал. Напоследък си мисля,че освен таланта е много важен и характера .С тези двамата @nedaspasova @vladdimusic винаги ми е спокойно,защото освен тежки професионалисти,талантливи актьори, са и
невероятни хора. За вас кое е по-важно характера на човека или таланта му?"

# 226
  • Другата България
Много готин тоя Дани Ангелов.......

# 227
  • Ню Йорк
Хареса ми сезонът, дори и краят му ми хареса. Само не разбрах защо Топал се предаде. Няма никакво обяснение за тая му постъпка.

За да сме сигурни, че има съвест Wink

# 228
  • earth
Започвам да се притеснявам, че нещо не е наред със съфорумките. Как така няма коментари колко е неграмотен Дани Ангелов?

# 229
  • Галифрей
Мисля,че са го забелязали. Какво да кажа? И аз допускам правописни грешки,случва се не е нарочно. Прочетох още веднъж поста му и изреченията са  доста разхвърляни и неправилни.

# 230
Влади при Цитиридис. Изглежда и се държи чудесно.

# 231
  • Галифрей
Супер ще намеря линк да го гледам ❤❤

# 232
  • Велико Търново
Щом става въпрос за неграмотност, предполагам, че нещо написано се има предвид. Какво е написал Даниел Ангелов, че съм пропуснала?

Диана Бишоп, ето го участието.

# 233
Ахх този Влади бе Two Hearts Красив,талантлив,интелигентен,възпитан Smile  Завиждам на жена му благородно Relaxed

# 234
  • София
"Радо" е карал мотора в катастрофата с колоездач тази сутрин. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11854141

# 235
Новият сезон ще бъде последен.

Ще засегнат проблемите с боклука, свързано с мафията, Давидова ще има много проблеми, а Черкезов ще си покаже истинското лице.

# 236
Благодаря, Ванилия. А дано! 😁 Божкеее ако пък се сетя коя беше Давидова? Joy

# 237
  • Бургас

...а Черкезов ще си покаже истинското лице.

В смисъл? Само и неговия образ да не окипазят.

# 238
Давидова е героинята на Неда Спасова.

За Черкезов не знам какво имаха предвид, може би, че няма да е все така мекушав и наивен.
Казаха, че полицията е ще бъде добре представена този сезон и най-накрая ще си свършат рабоата както трябва.

# 239
  • Галифрей
Оо чак сега видях и аз ще има нов сезон 😂. Искам да го редактирам сезон 5.
Гледах листа с каста виждам някакви нови лица.  Леле аз тотално забравих какво стана в сезон 4 😂
Този ще е есенен значи,ще е добър.
“Актьорите разказаха още, че полицейската линия е много важна в новия сезон. Следователите сериозно ще притиснат мафията, ще има много екшън, престрелки, акции и тайни мисии, които сериозно вдигат напрежението. В сюжета са застъпени и доста актуални, наболели обществени проблеми. Един от тях е свързан със свръх опасните отпадъци и изгарянето им на ръба на закона. Това е престъпен бизнес за милиарди, от който има интерес и италианската мафия”  
А дано ама то  винаги така казват, техният екшън е много смешен. 😂 О почват акция “ Да изчистим София” Браво само така.

Общи условия

Активация на акаунт