БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 411
  • 309
  •   1
Отговори
# 150
И сега к'во? Тия ше прекъснат на ВикитУ супер важното, незнайно какво образование, в Амстердам и ще я влачат в Белгия? А Симо добре отпраши, ама нали матурата, бе, т'ва-онова? Без средно ли остана умникът мамин? По линията Лора - Денис, всичко вече е казано, ама да дам и аз своето. Колко малоумна жена трябва да си, за да не вдигаш телефона на мъжа си/бившия си мъж/мъжа с когото се развеждаш? Да не сте на 15? А той защо не ѝ написа съобщение?? Само Ива можеше да я спре, така ли? Сериозно ли?? Никой друг не можеше да се обади на Лора? МАя, примерно? Оффф, нимоа!! И Ива, застанала срещу любовника си (бившия, де), да му обяснява, че Калин, мъжа на който наслага всевъзможни рога, бил целия ѝ живот! Кажи чес'но, брат?!? И защо, за Бога, няма корем? То вече полът на бебето е ясен, тая още се разнася плоска като клечка за сладолед. Сигурно и това е по настояване на Искра Донова, да не я загрозяват с някакви кореми топ мацката-мафиотка Simple Smile

# 151
И сега к'во? Тия ше прекъснат на ВикитУ супер важното, незнайно какво образование, в Амстердам и ще я влачат в Белгия? А Симо добре отпраши, ама нали матурата, бе, т'ва-онова? Без средно ли остана умникът мамин? По линията Лора - Денис, всичко вече е казано, ама да дам и аз своето. Колко малоумна жена трябва да си, за да не вдигаш телефона на мъжа си/бившия си мъж/мъжа с когото се развеждаш? Да не сте на 15? А той защо не ѝ написа съобщение?? Само Ива можеше да я спре, така ли? Сериозно ли?? Никой друг не можеше да се обади на Лора? МАя, примерно? Оффф, нимоа!! И Ива, застанала срещу любовника си (бившия, де), да му обяснява, че Калин, мъжа на който наслага всевъзможни рога, бил целия ѝ живот! Кажи чес'но, брат?!? И защо, за Бога, няма корем? То вече полът на бебето е ясен, тая още се разнася плоска като клечка за сладолед. Сигурно и това е по настояване на Искра Донова, да не я загрозяват с някакви кореми топ мацката-мафиотка Simple Smile

Целия сезон и всички събития в него са измислени по най-нелепия начин за жалост и вие дадохте пример. С всеки герой сигурно ще има по още толкова примери за нелепи случки. Жалко за хубавия 3 сезон. Всичко беше напълно достатъчно с него.

# 152
Не мога да разбера какво е това чакане на Лора, толкова наивно. 😁 Щом не се обявява името на актьора, никъде не се споменава за участие какво има да се мисли и чака.
Много ми хареса епизода. Действие на всички фронтове.
Страхотен разговор между Денис и Юлката, хак да ѝ е как хубаво ѝ го каза.
И още един як момент, страстите между Денис и Ива. Един път да ми хареса Искра, изигра го с чувство повярвах ѝ, че страда за съпруга си. А Влади.. той влага чувство във всяка изиграна реплика.
Всички ще бягат и всички ще ги крадат тези пари (демек купата), да идем и ние да откраднем малко щом е толкова лесно.😆
Чак ми стана смешно, всички кроят планове и обикалят света, ама само децата имаха куража да тръгнат и не ги интересуват пари, а само любовта им. Записах си музикалният фон на този момент, много хубав и ще ми липсва. Аз смятам, че това ще е последен сезон.
И ще ми липсват Ради и Никсъна и техните закачки и братски отношения.
Денис и баща му, начело с актьорската си игра. Адмирации! И Майчето-тази разкошна и забавна жена.
Ох,благодаря ти. По едно време имах чувството,че съм в детската градина и всички други имат въображаем приятел,само аз не 😂

# 153
  • Бургас
Прави ми впечатление, когато дават в цял ръст, че Елена/Неда/ е много слаба, прекалено слаба.От ОЖ не ми е направило впечатление да е чак толкова слаба, нали танцуваше там, виждала съм я.

# 154
  • Галифрей
На мен също ми изглежда слаба и бледа. Гладна ли я държат?

# 155
От целия сезон май най-много ми хареса палтото на Поли Simple Smile

# 156
  • Другата България
Не мога да разбера какво е това чакане на Лора, толкова наивно. 😁 Щом не се обявява името на актьора, никъде не се споменава за участие какво има да се мисли и чака.
Много ми хареса епизода. Действие на всички фронтове.
Страхотен разговор между Денис и Юлката, хак да ѝ е как хубаво ѝ го каза.
И още един як момент, страстите между Денис и Ива. Един път да ми хареса Искра, изигра го с чувство повярвах ѝ, че страда за съпруга си. А Влади.. той влага чувство във всяка изиграна реплика.
Всички ще бягат и всички ще ги крадат тези пари (демек купата), да идем и ние да откраднем малко щом е толкова лесно.😆
Чак ми стана смешно, всички кроят планове и обикалят света, ама само децата имаха куража да тръгнат и не ги интересуват пари, а само любовта им. Записах си музикалният фон на този момент, много хубав и ще ми липсва. Аз смятам, че това ще е последен сезон.
И ще ми липсват Ради и Никсъна и техните закачки и братски отношения.
Денис и баща му, начело с актьорската си игра. Адмирации! И Майчето-тази разкошна и забавна жена.
Ох,благодаря ти. По едно време имах чувството,че съм в детската градина и всички други имат въображаем приятел,само аз не 😂
А, не си сама, споко.
Аз точно заради това напуснах темата, след редовно писане в нея от епизод 1 на сезон 1.
Опитах се да си кажа своето мнение, че е очеизвадно НЕзавръщането на Лора с оглед сбогуването на Темелкова със сериала още преди старта на новия сезон, и че според мен това е съвсем логично, то стана....сега надникнах да хвърля едно око и попаднах на твоя пост. Та се поуспокоих, че не съм сама, явно. То по едно време бяха останали само 5-6 човека да си пишат за Лора тука, гледам, има раздвижване.
Та за финала, който предстои. Да си кажа, че сериала си ми е сантимент на мен.
Най-хубавото е, че Драго е приключил с Лора. С Юлия също съм ок, с Дубайската й авантюра, но малко ми е мъчно за нея. Дори тя стоеше много по-добре до Влади Михайлов, повече химия и "огън" имаше между двамата.
Усещам колко много ще се смея с кастрончето от Джъмбо за милиони. Дето му се точат всички, и накрая силно се надявам някой от всички тях да гръмне Каракольо. Може и Денис да е, а за реванш да спаси Ива от нечии /вероятно на Радо/ куршум. Мисля си го от гледна точка на някакъв реванш за Калин, да спаси нероденото му дете. Не, че може да се прави паралел естествено, но ще има някаква логика.
Както има такава по доста изтърканата и изчерпана  вече сюжетна линия Лора  - Драго двамата да поемат в различни посоки. Той мина през ада заради нея, тя уби човек заради него, накрая вместо най-сетне да са щастливи на другия край на света, тя го зарязва с мейл и се развежда с писмо. И след всичко това да чакаш отново любовта да възтържествува....това и в реалния живот го няма. Екстра му е Ленчето, да си зарязва работата и да се взимат двамата. Въпреки, че не го вярвам. Ако ще има следващ сезон, няма да има логика в такъв финал на този. Да видим какво са ни подготвили.

# 157
  • Галифрей
Ще видим какво ще стане тъкмо се развижиха нещата и то взе,че свършва. Аз мисля,че има сезон 5

# 158
Ще видим какво ще стане тъкмо се развижиха нещата и то взе,че свършва. Аз мисля,че има сезон 5
Някъде казали ли са, че ще има 5ти сезон?

# 159
Да,един от зрителите беше писал,че се е срещнал с Дани Ангелов(Черкезов) и актьора е казал,че ще има и 5ти сезон😉

# 160
  • Галифрей
Да на есен определено вижте каква маджа забъркаха? Кога Краси Венков ще ми се обади да пиша сценарият  да спасявам полужението? 👉🏼👈🏼🥺

Мале мале. Добре искат да покажат колка са сладки Ленка и Денис. Почва да им се получава. Ленчето видя досието  на Драгомир Велинов Донков и пита баща си “ Защо снимката на Денис е върху името на този човек?” 😀🤣😂 Не това е дядо му пффф. Добре,че разбра че това е един същ човек. Ама много е зле наразя  си вената, добре,че Драго и помогна и после и разкара цялата си автобигрофия.
Всички само как хукнаха за тази купичка от Джъмбо след Ива. А така тя май сетне падна. Полицията и мафията след нея. Аз бях гледала един стар френски филм, където главният персонаж и полицията и мафията го следяха. Човека не беше лош, ама не свърши добре добре за него. 
Ива и Чезка баха все вдно на дуел, найстина си помислих, че го рани. Мая само как сви купата под носа на цялата мафия евала!
Утре става съдбоносто и духът на Калин се равръща 😂 Пак ще се стрелят в гората.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 23:32 от Диана Бишоп

# 161
Ох, бее умрях от кеф с Бони и Клайд. И от смях с хватките на Вели.
Хаха каква тарапана стана в този прословут офис.

# 162
Много як епизод. Очаквам финала с нетърпение ❤

# 163
  • Другата България
Joy
Знаех си, че ще се смея много с кастрончето с петела. Вели е номер 1!
И явно ще стане и това с Ива и куршума, дето ще бъде за нея ....щом и Калин се появи...
Сцената между Ива и Черко беше много силна. Тая музика е от сезон 1, и от сцената между Борис и Драго.....ееех, сезон 1....Sunglasses

# 164
Хахаха днеска се изкефих на макс на епизода! Ейй всеки я иска тая купа и това е JoyJoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт