БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 419
  • 309
  •   1
Отговори
# 120
  • Ню Йорк
Жалко, бях заложила на Вампи, че спртна постановка на кака Юлка.
Няма ли вече да я опандизват зайката? Прекалиха с образа и на недосегаем бос.

# 121
  • Галифрей
Те са толкова ъъх вече незнам с каква дума да ги определя, иска ми се много да я хванат ама те не могат, защото са супер смотани. Надявам се на финала да я гръмнат ама надали. 😔 Гадината,ще се измъкне и ще стане жена на Карата 🙄😒

# 122
Той Черкезов не се ли усети, че са ги подслушвали покрай чистачките, а те са на Ива. Изобщо Черкезов го дават като пълен идиот и влюбен и загубен по тази никаквица Ива.
Не знам кои са по-големи пародии в този сериал. ГДБОП или мафиотите. Последните са силен претендент. Лапета си влизат и излизат от там когато им скимне. Grinning

Всичко се е усетил, просто си мълчи за сега Joy

# 123
Според мен няма да видим Лора. Най-много да гръмне в някоя кола, като в края на сезон 1, без да я показват. Все пак трябва да разчистят пътя на драго към скумрийката, защото някакси решиха, че зрителят точно това иска (бляк)!

# 124
  • Галифрей
Само двама човека ги шипват 😩  Не може ли да гръмнат Ленчето в колата? 👉🏼👈🏼🥺

# 125
И според мен въобще няма да видим Лора, още от началото на сезона беше ясно, че е аут.

Получава се същото като с Врачански - цял сезон къде е Борето??? , сега цял сезон чакаме Лора, а накрая най-много да видим как гърмят някоя с руса коса. 😃

# 126
  • Бургас
Снощи не казаха ли на Денис, че е убита?  Ива ревеше в промото.

# 127
  • Галифрей
Не още е жива,  тя е примамка. Дам сигурно и аз си мисля,че ще покажат сигурно в гръб доблиорка. Дълга руса коса едно бяло палтенце идва и БУМ 😒 Аз мисля,че Ива ще я убие и тя ще падне драматично в ръцете на Драго и той ще ридае 💔

# 128
  • Пловдив
Чак пък Ива да е убийцата...м не.

# 129
И според мен въобще няма да видим Лора, още от началото на сезона беше ясно, че е аут.

Получава се същото като с Врачански - цял сезон къде е Борето??? , сега цял сезон чакаме Лора, а накрая най-много да видим как гърмят някоя с руса коса. 😃
Ще я видим! В началото на сезона си оставиха вратичка на нея. Не е било случайно.

# 130
М хубаво, щом казваш. И без удивителните може. 😉

# 131
М хубаво, щом казваш. И без удивителните може. 😉
Ами сигурна си съм. Какво им има на удивителните сега😄, трябва да все пак и те да се използват.🧡

# 132
Сигурен може да бъде някой , който е присъствал на снимките или е прочел сценария. 😁 Другото са предположения и фенски пристрастия.

# 133
Сигурен може да бъде някой , който е присъствал на снимките или е прочел сценария. 😁 Другото са предположения и фенски пристрастия.
Не е само това. А и вие не знаете нищо за мен, но както и да е. Ще видите това е ,какво повече да кажа.

# 134
Искам Ива в затвора.

Общи условия

Активация на акаунт