БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 427
  • 309
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да, ще бъде яко. Още повече, че Марин го харесвам какъв криндж вамп е. Докато Карата е тотално недоразумение и като герой и като игра от Шопов.

# 106
  • Галифрей
Шопов  едиствено се държи културно и говори хубово. Това е няма никаква промяна в персонажа му. Изобщо не е инетересен.
Марин ще изнанада всички ако така действа. Ще спаси сезона. Той горкия е един влюбен гей и доста наранен. Направи ми впечатление, че когато  снимаха за понедата, той извъртя глава с неудомна усмивка. Погледът му неше изпълнен с омраза.
Ще видим другата седмица е финалът.

Елеонора ( Поли) и Мартин ще играят в пиеса заедно ❤❤

https://nova.bg/accents/view/2022/05/13/368784/%D1%81%D0%BF%D0%B … 1%84%D0%B8%D1%8F/

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 20:22 от Диана Бишоп

# 107
За мен също Елена не е положителен герой.С всяка серия ми все по противна.Ако предупреди Денис ще удари дъното като полицай.Тя ми доста съмнителна от начало очаквам неприятна изненада от нея.Няма да се очудя да предаде Денис.Не вярвам в нейната любов към него.Тя въобще не може да обича дори себе си.Ако беше така нямаше да е в полиция още ,но нали някой трябва да урежда и връща на работа.

# 108
  • Пловдив
Смениха плочата Денис-Елена...до вчера той и се натискаше, сега тя идва и го грабва Head Band Тъпо...
Пък за Ива съвсем..
Измишшьотината с Юлка пък няма да я споменавам, въпреки че ще е вид отмъщение към Тати без да си дават зор Wink

# 109
  • Галифрей
Важното,че свършва тая мъка ох яд ме е гледах тоя сезон ( не всички епизоди,някой епизоди  превъртях) 😒

# 110
Като цяло Елена е тъпа и не впечатлява с нищо.Въобще не ми е интересна.Като гледам няма да се усети за баща си въобще.След като Денис й помогна да се върне на работата го искала .Иначе преди й компрометирал разследването
и бил в съюз с прокурора.За мен Денис й е мания от самото начало.Няма да се очудя да го предаде ,въпреки че й помогна.

# 111
Татко Давидов има досието на Драгомир Донков. Замислям се , че щом вече вкараха Юлия в затвора, имат досието и се готви акция срещу Радо, това е евентуален последен сезон и всички мафиоти ще свършат в затвора.

# 112
Лора идвааа🥳🥳❤

# 113
  • Cyprus, Пловдив
Дали изобщо ще я дадат Лора, или само намесват името й в този сезон? Thinking

# 114
Дано да я покажат и Денис успее да я спаси,ще е жалко ако Карамитев я убие без да я видим,все пак очевидно е отвлечена още на летището...

# 115
Аз още не смятам, че ще я дадат. Или ще е един кадър и ще убият(ако това е последен сезон).
Брей, малко да се раздвижват нещата та чак ми стана интересно, като на всеки край.
Радо много лековерно прие версията на Гера. Все едни изпечени мафиоти, наивни като сукалчета. 😁
Определено Влади е най-добрият актьор в сериала, след него - баща му(Тодор), Шопов е много, много назад в личната ми класация.
Онзи ден ми попадна повторение на Комиците. И като излезе с Дичо наш Никсън с дългата коса, с хубава риза и панталон - спретнат и като засвири и запя с китарата, ами напълни ми душата.
Едно голямо браво на музикантското участие в сериала.

# 116
  • София
Значи Денис е подковал Юлия. Щеше да е яко ако е Вампи, но откъде толкоз акъл у тези толкова слаби продуценти и сценаристи. Винаги е най-логичното и семплото.
Дано видим Лора, ама като цяло нямам добро усещане за този сегмент.
Дано Ива си получи заслуженото. То хубаво отмъщава, но прекалено много злини направи и с нищо не е по-добра от мафиотите.

# 117
  • Галифрей
Ива е по- лоша от мафиотите.
Най- сетне  се раздвижаха нещата. Пак Владо спасява сериала ❤ Ама си обича Лора. Искрено се надявам да не я убиват писна ми вече, колко пъти ееее 🙄😒 Според мен ще я дадът в последният епизод. Ще не държат в напрежение. Изненада ме Драго как хвана степ майка си 🤭
Как ми иска Ива да си получи заслуженето и да разберат,че е гадна. Чезката да я закопчае да й понатърти лицето  в асфалта. 
Ама  от къде генерала се докопа до истиското досие на Драгомир Донков? Явно всичко се пази в отел архиви.

# 118
  • София
Той Черкезов не се ли усети, че са ги подслушвали покрай чистачките, а те са на Ива. Изобщо Черкезов го дават като пълен идиот и влюбен и загубен по тази никаквица Ива.
Не знам кои са по-големи пародии в този сериал. ГДБОП или мафиотите. Последните са силен претендент. Лапета си влизат и излизат от там когато им скимне. Grinning

# 119
  • Галифрей
Досети се да ама зайка го манипулира и ухажва 😒 Повръща ми се от тая жена.
Дали ще гръмнат някой  на финала?

Общи условия

Активация на акаунт