БРАТЯ - СЕЗОН 4 🥸

• 18 430
  • 309
  •   1
Отговори
# 165
  • Галифрей
Незнам как Мая измъкна купичка под носата на цялата мафия беше върха. 😘👏🏻 Отпрашиха с Вели. Евала!

# 166
Бе, те хубаво отпрашиха, ама сега какво? Как ще го продадат това чудо и как ще се скрият с милионите? Ама, викам, да не ги мислим, то па кой ли ще ги и търси. Мафиотските групировки са от по трима души, нема ора, баце!

# 167
Смятам, че Мая и Велин няма да успеят да избягат. Подозирам някаква катастрофа да претърпят, след като показаха Велин как шофира.
Карамитев с купата или без нея ще избяга, за да може пак триумфално да се завърне в следващия сезон.
Гери и Сара сигурно ще се измъкнат заедно със Сандо и дано не се връщат в следващия сезон.
Ива ако умре и Радо лесно влезе в затвора, не знам дали има смисъл от ролята на Черкезов. Все пак и Денис омая полицайката, разкри миналото си и тя ще ходи в друг отдел.
Предполагам, че сценаристите ще ни изненадат довечера.

# 168
  • Пловдив
Голям цирк, голям екшън! Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще думнат някой довечера, то се е видяло...искам Ива закопчана, ама Черкезко ще е тъжен...

А що на Драго пак му се привидя Калин?

# 169
  • Ню Йорк
Смятам, че Мая и Велин няма да успеят да избягат. Подозирам някаква катастрофа да претърпят, след като показаха Велин как шофира.

И на мен това ми мина през акъла. Даже си мислех, че така ще свърши епизода.

# 170
И аз очаквах всеки момент да катастрофират. 😄

# 171
  • София
И да счупят скъпоценната купичка. Simple Smile

# 172
Като счупят купата ще е "и вълка сит и агнето цяло"😀

# 173
  • Галифрей
Днес най- сетне е финала! Е доживяхме 😂 Ще бъде двоен епизод пак. Някой ще умре.
Ето интервю от тази сутрин ( само мен ли водещата ме дразни)

https://nova.bg/accents/view/2022/05/20/369501/%D1%81%D0%BC%D1%8 … RFrYypFOmi0ibECNA

# 174
Защо да бъде двоен епизод? Програмата но нова пише 1 епизод

# 175
Joy
Знаех си, че ще се смея много с кастрончето с петела. Вели е номер 1!
И явно ще стане и това с Ива и куршума, дето ще бъде за нея ....щом и Калин се появи...
Сцената между Ива и Черко беше много силна. Тая музика е от сезон 1, и от сцената между Борис и Драго.....ееех, сезон 1....Sunglasses
👍👍👍И сцената между Ива и Денис беше добра,когато тя миряса и се обади на “Лора”
От промото си фантазирам,че Денис ще спаси Ива от Марин и Калин ще дойде да му каже,че са квит😂
Охх и пак горичката 🙈,освен Карамитев никой друг не искам да умира. Особено Черкезов,Денис или Радо.
Не искам сезона пак да завърши със смърт на полицай,не стига,че 5 сезона ги изкарват най-тъпите,миии

# 176
Съжалявам, но най чистосърдечно си признавам, че ако гръмнат Ива, Сандо и Карамитев ще съм доволна. 😁 Няма да ми липсват изобщо. А пък ако направят сезон без тях ще гледам с удоволствие.

# 177
Само да не гръмнат Черкеза.

# 178
  • Галифрей
Двоен защото,ще е час. Няма да дават новините.
Аз също ще се радвам много ако гръмнат  Ива,Сандо и Карата ехе 🥳 Сандокана няма да го гръмнят,колкото  и да ни се иска, защото пак трябва да изпокапаят нов брат. 😩 Поня някой от тях ще е хубово да се отървем. Да не им гледам физилмоните.

# 179
Не вярвам да е Черкезов, ще бъде много тъпо пак сезонът да свърши със смъртта на полицай.

А и като цяло, неговата смърт не би имала особено значение за останалите герои, тъй че го изключват.

Не вярвам да убият Ива. Може да е ужасна, но е много жестоко да убият бременна жена.
Черкезов ще полудее и ще се настърви още повече по Драго, което не мисля, че искаме да гледаме.

Да убият Карато ще е супер, ама после какво правим?!
Може би Елениния татко ще заеме овакантеното място на гадняр в следващия сезон?
За къде сме без Марин, обаче? 😃 Аз продължавам да се съмнявам в него и все си мисля, че ще обърне палачинката накрая.

Сандо… все ми е тая дали ще го убиват. Но е много вероятен вариант, защото така в следващия сезон ще се разрази война между Радо и Драго.
Макар че на мен много ми се иска да заровят тази вражда и пак да са на една страна.
Сашкото ми е супер смешен и никога няма да стои мъжкарски до Драго както Радо.

А може да жертват Никсъна. Така Радо ще има да си откъщава за него и ще продължат драмите с Гергана и Сара, колкото и да са досадни и нелепи.

И при мен в програмата излиза, че ще бъде само един епизод финала. Но ще бъде хубаво, ако е двоен наистина, да не претупват всичко набързо.

Общи условия

Активация на акаунт