Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 35 881
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
От фенове

Nature Fire

# 61
Ханде както винаги е ослепително красива в рекламата за Атасай.

Ханде Ерчел потвърди, че се завръща на екраните с нов проект, сега е на етап оценка на сценария. Дано я видим скоро на екран в хубав сериал.

# 62
  • София
Ханде рядко отговаря на феновете в Туитър. Този път е сложила "бялото" сърце.
Ask var forever!

Сестрата на Керем Мелис, съпругът й Фади и синът им Тео.

Феновете в Туитър смятат, че съпругът на Мелис много прилича на актьора на "Сладките магнолии" Брандън Куин.

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 23:44 от БлагаВест

# 63
Здравейте, прекрасни !☺❤🌷

Надниквам от  балкона и минавам да ви навестя в новия ни дом.

Flowers Hibiscus С благодарност и признателност към Мики ❤ и вълшебните феи ❤сътворили новата ни красива, уютна , стилна и подредена с вкус къщичка ! Благодаря на всички момичета ❤споделящи разнообразна информация, снимки, клипчета в темата ни. Всички вие носите толкова настроение, радост,забавление и топлина в къщичката ни . За ВАС !

Flowers Hibiscus Не мога да не споделя и аз толкова много красота от новата реклама на Ханде за Атасай.

Ханде е жена - мечта , жена -бижу...Прелест и радост за очите...

ДВЕ ХУБАВИ ОЧИ

"Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи;
– музика – лъчи
Не искат и не обещават те…
Душата ми се моли,
дете,
душата ми се моли!
Страсти и неволи
ще хвърлят утре върху тях
булото на срам и грях.
Булото на срам и грях –
не ще го хвърлят върху тях
страсти и неволи.
Душата ми се моли,
дете,
душата ми се моли…
Не искат и не обещават те! –
Две хубави очи. Музика, лъчи
в две хубави очи. Душата на дете…"

Пейо Яворов

КОЛКО СИ ХУБАВА

"Господи,
колко си хубава!

Колко са хубави ръцете ти.
И нозете ти колко са хубави.
И очите ти колко са хубави.
И косите ти колко са хубави...."

Христо Фотев

Flowers Hibiscus Феновете се шегуват по повод новата реклама на Ханде и пишат как би реагирал Керем ....

:Flowers Hibiscus В  Twitter  започнаха да честитят рожденния ден на Еда Йълдъз . От сериала ни си спомням, че Еда  е зодия Телец. Но конкретна дата не си спомням, май на 08 май, съвпадащ с Деня на майката , който се чества на същата дата в Турция...
Честита да си Еда Йълдъз ! Донесе ни толкова вълнение , любов и красиви мигове!❤🌷🎂

Flowers Hibiscus Ханде преди 1 година...

Flowers Hibiscus Паралел

И двамата обичат животните. Керем гушка Хектор

А тук гушка двете момичета

Лека и спокойна  нощ , момичета ! " Нощта е времето, когато този , който отсъства, присъства най-силно..."

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 06:44 от akvamarin007

# 64
Аквамарин Hug , точно на време са поздравленията ти. Рожденият ден на Еда Йълдъз е днес - 08.05. Днес също така празнуват и Денят на майката в Турция, какво хубаво съвпадение на дати, помислих си, а след това си спомних , че говорим за Айше Кутлу...нищо при нея не е случайно и плод на съвпадение. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ханде тази вечер е активна в туитър и е харесала много туитове от фенове , които честитят рождения ден на Еда със снимки, гифчета и видеа от сериала. 🤍

Лека нощ! Nature Dizzy

# 65
Има нова тема, а аз се чудя защо сте тихи.. Благодаря за труда отново! Чудни сте! 💜
Днес минавам, за да ви почерпя за рождения ден на голямото ми момченце! 💙

Гледам заглавието и се чудя... има ли информация кога ше започне сериала по btv lady?

# 66
Добро утро. Спокойна неделя момичета.

Ханде Ерчел ще отиде на почивка на гръцкия остров Микинтош, където ще почива в един луксозен хотел, където цената на стаята на вечер надхвърля 15 хиляди лири. Това ще бъде бартер за реклама. Съобщава се, че Ханде е трябвало да пътува с Керем Бюрсин.....  Ще видим с кой ще е и дали папараците
няма именно с Керем да си я хванат както бяха я снимали в Италия в онова ателие в далечината.

# 67
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Магийке, да ти е жив и здрав малкият сладур Birthday Balloon

.... и ЧРД и на Еда Stuck Out Tongue Winking Eye

# 68
  • София
Добро утро!  Хубав ден ви желая! Grinning

Честит рожден ден на нашата прекрасна Еда Йълдъз - розата, феята! Flowers Cherry Blossom
Прекрасната любима, вярната приятелка, благодарна племенница, душата и сърцето, обединила толкова различни хора в едно пъстро, шумно, вечно спорещо, но задружно семейство!
Честит ден на майката!
People Baby

Магийка, честит празник! Да ти е живо и здраво детенце!

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 09:03 от Dilemi

# 69
Магия, да ви е жив и здрав! Kissing Heart Tada

В сайта на БТВ в началото на годината бях прочела, че предстои да започне нашия сериал по БТВ Лейди. А тези дни в един сайт за теленовели,, където обикновено информацията е достоверна писаха, че ще се излъчва от 6.06. вечерта. Не запомних точния час. А и все още не съм попадала на реклама по тв.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 18:17 от Margarita N.

# 70
Каквото и да е утрото, то винаги е подарък!
Добро утро, прекрасни!
Подарете си ден, пълен с красота и незабравими моменти!
Да започнем със слънчеви мисли, топли чувства, чаша кафе и много обич!

От фейсбук
"Винаги съм казвала, че ми липсваше да се смея. Дадох това послание на Вселената и Еда дойде при мен като точния герой, който описах.”
"Еда е много специален герой за мен и винаги ще има специално място за мен.“
"Еда е герой, който действа със собствените си права и се бори, независимо какво се случва с нея, за това, в което вярва. Обичам нейната решителност.“ - Ханде Ерчел
Честит рожден ден Еда Йълдъз 🌺🥰❤️

Есенна магия, да е здраво и щастливо синчето . Да има красиво детство и късмет в живота!

Слънчев, пъстър и усмихнат ден от мен!

# 71
Добро неделно утро, романтични момичета !☺❤🌷

Да започнем деня с много усмивки и настроение!

Flowers Hibiscus Не спират поздравленията на феновете по случай рожденния ден на прекрасната и незабравима  Еда Йълдъз- Болат!❤

Flowers HibiscusДнес, 08 май се чества  Деня  на майката в Турция!

Ханде и Гамзе с тяхната майка

Честит Ден на майката на Еда Йълдъз- Болат!🍒

Flowers Hibiscus Днес, 08 май е Международен ден на Червения кръст!

Flowers Hibiscus Магийка ❤ жив и здрав да ви е юнака !  Да бъде щастлив и благословен!Безгрижно, щастливо детство с много весели игри ! Честит празник !❤🍀🎂🎉🎈

Магийка❤ не мога да забравя постовете ти и прекрасните анализи в темата ни когато излъчваха сериала т.нар. чаршафи. Вълнуващо време беше с много емоции , с хъс и желание се изписваше поредната тема ,някои за часове...
Споделените чувства, мисли , настроения ни сплотиха и обединиха въпреки че  имаше различни мнения, но в това се състои и красотата - в  разнообразието, в пъстротата , от възможността да се прочете друга гледна точка.
А всичко това обогатява човек , дава му възможността да сравнява начина на мислене, на възприемане...Това  макар и виртуално неусетно се превърна в  хубава тръпка и споделена емоция!

Flowers HibiscusПри толкова събития и празници е добре да се почерпим ,да се отпуснем и насладим на днешния ден.

Щастлив почивен ден , момичета !❤🌞

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 09:41 от akvamarin007

# 72
  • София
Честит рожден ден на най-красивата "звезда" в света!

От къде започна...

И как завърши...

Магийка, честит рожден ден на първородното ти детенце. Пожелавам му здраве и най-голямото щастие в света. Да расте жизнено, игриво и щастливо.

# 73
# 74
Добро утро Animal Bee

Ех, че е хубаво, когато има празници, а днес са се събрали няколко. Heart Exl

Магия, честит рожден ден на малкия батко, да е жив и здрав! 💙💙💙
Съдейки по аватара ти добавям една снимчица, която подозирам , че ще ги хареса. Stuck Out Tongue Winking Eye

Където и да отидеше тя оставяше малко блясък и в нейната усмивка аз видях нещо по - красиво от звездите.

Общи условия

Активация на акаунт