Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 35 885
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Магия, да ви е жив и здрав! Kissing Heart Tada

В сайта на БТВ в началото на годината бях прочела, че предстои да започне нашия сериал по БТВ Лейди. А тези дни в един сайт за теленовели,, където обикновено информацията е достоверна писаха, че ще се излъчва от 6.06. вечерта. Не запомних точния час. А и все още не съм попадала на реклама по тв.

Маги вярно я тази информация аз в пореден пост бях публикувала точно това с линк към сайта.

А Керем е поздравил своята майка по случай деня на майката с много красиво послание.
"Жените не се нуждаят от никого. Тя е добре сама по себе си. Просто трябва да не поставяме пречки по пътя им, да правим живота им по-труден.“

# 76
От туитър, прекрасно пожелание, прекрасно гифче. 🤍

Нова снимка

# 77
Bell  Керем поздрави майка си. Seni çok seviyorum! İyi ki sen ♥️ and seriously thank you thank you thank you for pretty much everything!Anneler günün kutlu olsun canım Annem!🙏🏻 I LOVE YOU MOM  Хареса ми, че поздравът е първо на турски, а после на английски. Всичко останало са фенски измислици.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 12:30 от st_ina

# 78
.. и Ханде се отчете Wink Gift Heart
"Нека поръсим щипка щастие днес"

Феновете предполагат, че снимката не е нова , а е от януари месец Sunglasses

# 79
  • София
Прекрасно е, когато мама е жива и можеш да я поздравиш.

Тежко е в такъв ден, когато няма на кого да пожелаеш щастие. Когато мама не е до теб. Толкова е тъжно в такива моменти. Вместо да я целунеш, да ти се налага да поднасяш цветя на гроба на мама. Ханде и Гамзе никога нямат да прежалят своята красива и любима майка.

Да търсиш заместители, които да ти дават малка утеха в този ден...

"Нека поръсим щипка щастие днес"    

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 14:00 от БлагаВест

# 80
Bell Наистина не разбирам сестрата на Ханде. Качи снимки с майка си, спомни си прекрасните моменти заедно...За мен това е любовта. Тя живее в сърцата ни. Не е необходимо да снимаш паметника и цветята. И го казвам като човек, познаващ тази болка. Тя не отминава с годините. Съжалявам, но не се сдържах. В този свят има толкова деца, познали тази незарастваща болка. /да и имам инфлуенсърството/
Bell За всички майки - с любов.

Bell И още нещо - майките не умират. Те живеят в сърцата ни и от нас зависи дали ще предадем тази любов на наследниците си.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 15:13 от st_ina

# 81
  • София
Bell Наистина не разбирам сестрата на Ханде. Качи снимки с майка си, спомни си прекрасните моменти заедно...За мен това е любовта. Тя живее в сърцата ни. Не е необходимо да снимаш паметника и цветята. И го казвам като човек, познаващ тази болка. Тя не отминава с годините. Съжалявам, но не се сдържах. В този свят има толкова деца, познали тази незарастваща болка. /да и имам инфлуенсърството/
Bell За всички майки - с любов.

Bell И още нещо - майките не умират. Те живеят в сърцата ни и от нас зависи дали ще предадем тази любов на наследниците си.
Нека не ставаме съдници на поведението на другите. Всички сме различни и всеки има свободната воля да решава как да постъпва в дадени ситуации. Гамзе така го чувства, така го прави. Надали е от инфлуенсърство. И аз съм загубила родителите си, дете съм погребала и напълно я разбирам. Не я упреквам.

# 82
Поздрав Wink

Gift Heart

# 83
Магия, честит рожденик! Flowers Tulip Да расте здрав, щастлив и безгрижен.

Какво е харесала Ханде в Туитър.

https://twitter.com/HandeErcel/likes

Flowers Hibiscus Sparkling Heart

# 84
Феновете коментират, че Керем първо е качил поздрава към майка си на стори в инстаграм, а след това го е изтрил и е написал публикация. 🤍 Както знаете сторито се изтрива до 24 часа автоматично, а публикацията остава, докато потребителят не реши да я изтрие. 🤍

Предлагам за деня на майката да споделим по една любима снимка на Еда и Кираз. Започвам аз. Heart Eyes

Бъдете мили, добротата има способността да подобри всичко, което докосва. Освен това никога не знаеш колко нужна  може да бъде за другите.

# 85
Една е, но от два ъгъла. Sparkling Heart Flowers Cherries

# 86
Ново от Ханде Wink

и по темата Wink

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 15:57 от mi_si

# 87
  • София
Няма по-силно чувство от това твоето малко слънчице да ти подари цветя за деня на майката.
Мави е подготвила цял букет за мама Гамзе.

А леля Ханде е налепена цялата със стикери от любимата племеница.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 16:00 от БлагаВест

# 88
Много са любимите ми снимки на Еда с Кираз. ❤ Затова си позволявам да споделя няколко...

НА МАЙКА МИ                                                                   Майка ми
/Иван Вазов/

В рояка спомени свещени,
де моя дух сега се губи,
сè твоят образ въжделени
духът ми, майко, среща, люби.

Ти люлката ми си люляла
със песни жалостно-упойни,
над мен по цели нощи бдяла
през мойте нощи безпокойни.

Под твоето крило растял съм,
наяквал съм под грижи мили,
от твойта реч и взор черпал съм
и радост, и духовни сили.

Душата ми от теб научи
да мрази, да обича страстно,
от твоята душа засучи
любов към всичко, тук прекрасно.

Ти ме роди, но ти ми даде
и светлото, що в теб блещеше,
ти и човека в мен създаде -
ти два пъти ми майка беше !

И за баланс да включа малко и таткото...

# 89
  • София
На всички майки,  Flowers Hibiscus с любов и благодарност!  Flowers Hibiscus

Много са снимките с Еда и Кираз, които харесвам, но днес избирам:  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт