Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 35 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз ще изляза малко от сюжета и ще сложа ето тази снимка на Ханде и Мая. Няма толкова истинска и естествена привързаност, каквато тези двете успяха да изградят.

И тази, разбира се.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 16:36 от БлагаВест

# 91
  • Плевен / София
Здравейте момичета....
Ето и от мен...

Магия, да ти е жив и здрав баткото...Много радост и щастие да ви носи....

# 92
Стори от Ханде
"И най-специалната, тази, която остава с мен всеки ден.. Най-красивото цвете на Вселената, майка ми, която много обичам."

🕊🕊🕊

Линде, много добро отклонение от сюжета направи. Heart Exl

# 93
Керем Бюрсин и Ханде Ерчел   в Инстаграм за международния ден на майката.

Ново от Керем
"Обичам те много, добре е, че те има наистина благодаря, благодаря ти, благодаря ти за всичко! Честит ден на майката на теб скъпа мамо! Обичам те мамо.

Ханде стори ...
"Нека подарим малко щастие на този ден"

Това показна че са истински хора и почитат майките си.

# 94
Няколко любими снимки и от мен 👻

# 95
Споделено от майката на Керем

Sparkling Heart Flowers Cherries

# 96
Bell В света на любовта - Керем, Мелиса и мама. Revolving Hearts  midnight__sun, извини ме, но не видях, че си я качила.    

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 17:41 от st_ina

# 97
  • София
Това е нейната красива "пеперуда", отлетяла в отвъдното, но завинаги оставила незаличим отпечатък в сърцето и в живота й.

На най-специалната,
Тази, която остава с мен всеки ден... Най-красивото цвете във вселената, любимата ми майка.

# 98
Нова частица от рекламата на Атасай

https://twitter.com/atasayjewelry/status/1523317373712973828?t=f … bX9ISxRw&s=19

Явно ще ни я представят на части Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 18:36 от Snimi

# 99
Сними, имам чувство, че пак гледаме сериала, получихме фрагман 1, фрагман 2 Joy Надявах се тази вечер да я пуснат цялата , поне при Nocturne като пуснат такъв трейлър и след 24ч пускат цялата реклама, но тези явно са решили на час по лъжичка. Joy

П.с да те питам това "Атанас" от коректора на телефона ли е или нещо умишлено, защото и вчера беше така. Joy

Страхотни снимки сте донесли на Еда и Кираз. Heart Exl

# 100
Сними, имам чувство, че пак гледаме сериала, получихме фрагман 1, фрагман 2 Joy Надявах се тази вечер да я пуснат цялата , поне при Nocturne като пуснат такъв трейлър и след 24ч пускат цялата реклама, но тези явно са решили на час по лъжичка. Joy

П.с да те питам това "Атанас" от коректора на телефона ли е или нещо умишлено, защото и вчера беше така. Joy

Страхотни снимки сте донесли на Еда и Кираз. Heart Exl

Blush Атанас е от корекнора на телефона и моето късогледство Blush

# 101
За всичко, което сме...за най-истинската обич...за майките...поклон!

Магийка! Честит празник! Да ти е жив и здрав малкият, голям юнак!

Хубава вечер, момичета!
В очакване на пълната реклама на Атанас☺(хареса ми)

# 102
  • София
Честит Рожден ден, Еда Йълдъз! Flowers Cherry Blossom
Благодарим ти, Ханде Ерчел! Flowers Cherry Blossom

От вчера празнуваме измислен герой, което е доказателство колко много ни влияе този прекрасен герой. Благодарим ви, че изиграхте Еда по спиращ дъха начин и ни накара да я обичаме толкова, толкова много  🥺🙏
#HandeErçel  #EdaYıldız

Since yesterday, we have been celebrating a fictional character, which is a testament to how much this wonderful character influences us. Thank you for playing Eda in a breathtaking way and making us  love with her so so so much 🥺🙏 #HandeErçel  #EdaYıldız
https://twitter.com/aylulmadrid/status/1523308067018129408

# 103
"Disney Plus ще заснеме реклама, която събира всички звезди, които са подписали с платформата и ще ги събере на едно място."

Керем ще се присъедини към Art & Tech на 14 май.

"На ART&TECH за GOOD SUMMIT 2022, който ще се проведе между 13-15 май: Фокусирайки се върху Metaverse, дигиталното изкуство, NFT и Web 3.0, настоящата точка на среща на устойчивостта, изкуството, предприемачеството и технологичната екосистема. Срещата ще предложи на участниците уникално изживяване с различни събития в продължение на три дни.
На срещата Art&Tech на 14 май, водещите имена в секторите на културата и изкуството, медиите и творчеството ще подчертаят трансформацията в новия свят с различни теми, които ще се проведат в изложбената зона Goodspaces и ESA Espor Arena. Нашият панел, модериран от Левент Ерден ще включва много артисти, бизнесмени и лидери на неправителствени организации."

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 20:25 от midnight__sun

# 104
Идвам с малко повече информация около събитието, на което ще присъства Керем.

Явно пътуването му до САЩ няма да е скоро. Thinking Почвам да се съмнявам вече и за 6те месеца почивка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт