Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 35 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет на всички!
Heart Ден на майката - на тази коята дава живот и безприкословна любов! Heart

Винаги с поклон и уважанетие!
Честит празник и на рожденниците - само да са здрави и да ни радват! Blue Heart
Невероятно красива Ханде в рекламата на Атасой - дано да я видим цялата скоро

Новини и за Керем - продължават да са активни за наша радост и да ни се показват!

За съжаление като започнат да дават сериал по нашите ТВ и блокират всички клипове и серии!
Така ще напраят и сега с нашия! Triumph
Момичета, благодаря на всички пишещи, че ни донасяте новини и да сме в час! Flowers Four Leaf Clover
Приятна вечер и щастлива ,усмихната нова седмица! Nature Sparkles

# 106
  • София
Какви ги творят Керем и Ханде по едно и също време към един и същи фен. Пак ли са с един телефон.   

# 107
Магийка, живо и здраво да ти е детенцето и има късмет в живота!

# 108
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Първо искам да изкажа благодарност към Мики за новата къщичка, станала е страхотна, благодаря ти! Flowers Bouquet Hug
След това макар и със закъснение искам да ви поздравя за празника 06.05 и честит имен ден на всички празнуващи. Бъдете здрави и благословени!

Както винаги Ханде е блестяща, чарът на това момиче няма граници, прекрасна е! Two Hearts

Честит Рожден Ден, Еда Йълдъз! Heart Eyes

Ти и този хубавец до теб ме накара, макар и за кратко да бъда в един по-различен свят, в който със всяка серия аз се влюбвах все повече във вас. Затова макар и Еда да не е реална, тя остави едно незабравимо чувство в мен. Revolving Hearts Heart Eyes

Честит празник на всички майки по света! Flowers Bouquet
" Нито един подарък към майката няма да бъде равен на подарък, който ни е дарила тя- живота.
И по темата днес, макар, че тези снимки ги има, аз ще си позволя да ги сложа пак.Blush
Любими са ми.Blush

И нова мода от Маави на леля Ханде:
нов татус: Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Извинявайте за дългият пост. Blush

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 02:10 от Sisi*9

# 109
Ханде е активна в Туитър, сред туитовете, които е харесала са и тези -

И от вчера забравям да питам, а ме е обзело любопитство покрай поста на st_ina... Как така Каан "подражава" на Керем, пуснал някакъв пост в негов стил ли? И да не би Ханде с Каан (или някой нов🤣) да е отпътувала нанякъде? По същество: има ли нещо ново около нея (изключвам това, което са само предположения на феновете) или единственото сигурно за което знаем и очакваме е рекламата? Питам, понеже попадам на разни неща и в същото време си казвам ако има нещо момичетата ще са го споделили отдавна 🙃

# 110
Няма нищо ново Марги. Чакаме тези дни рекламата и да снима промо по случай стартирането на Дисни.

Sparkling Heart

# 111
Есенна магия , честит рожден ден на твоето детенце, пожелавам ти да има щастливо и безгрижно детство.
Този колаж е твой, но аз бях една от феновете ти за тях. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 112

Аха, ясно. Благодаря ти, Слънце. Heart

# 113
  • София

Аха, ясно. Благодаря ти, Слънце. Heart
Марги тенденцията около Ханде продължава. Винаги, когато се появи нова реклама на Ханде жълтурковците автоматично се включват в действие. Сега е на ред рекламата на Атасай и веднага излезе някаква новина около Ханде. Поредната изсмукана от пръстите версия за Каан. Вече се изтъркаха и феновете не им се връзват.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 23:24 от БлагаВест

# 114
Марги, новината е , че Ханде е получила оферта от хотел в Миконос (Гърция), да си направи почивка там през лятото срещу реклама на хотела. Била приела предложението. (Това го споделихме вече в темата) После тази новина се завъртя по други сайтове + добавка, че нейният любовник Каан щял да ходи с нея. Joy Със сигурност Ханде в  момента си е в Истанбул, видя се от снимките днес, а дали ще ходи в Гърция, кога и с кого, тя си знае. Просто първоначалната новина не беше много интересна , затова си добавиха и един мъж за цвят. 🙃 Може пък и да познаят. ThinkingJoy Ама и да не е истина, нищо не губят. Joy

Междувременно сестрата на Стефани Кайо раздава съмнителни лайкове в инстаграм профила си. Под публикация на Барбара (сестрата на Стефани) , фен е написал "thebursin , виж, семейството ти е щастливо" и Барбара е харесала този коментар. Проверих. Така е.

Не знам дали Ханде е с Каан, но от интервютата на Стефани и действията на сестра й съдя, че Керем също не страда много по Ханде. Май единствените страдащи от разпада на тази връзка сме ние. 🙃

Нямам проблем с евентуалните им нови връзки , но не мога да се пренастроя така бързо като тях, Каан и Стефани май ще ходят в скрит текст на първо време. Joy

# 115
От всичко в последно време, само на Стефани интервюто е най-съмнително.Там го подминаха някои, но пък на турските жълтурковци лесно им се вярва. Wink Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

# 116
  • София
Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Според нашите часовници вече сме в 09 май, но в страните на запад от нас все още е 08 май, т.е. Денят на майката! Много от вас вече са отбелязали в темата, че на този ден празнуват в Турция, аз бих добавила, не само в Турция Blush

Денят на майката е празник в чест на майката в семейството, както и на майчинството, майчините връзки и влиянието на майките в обществото. Празнува се в различни дни в много части на света, най-често през месеците март или май. В България отбелязваме този ден на 08 март като ден на жената/майката или на 25 март Благовещение. Най-много страни в света празнуват Денят на майката във втората неделя на месец май, който през 2022 година се пада 08 май. Страните в които този празник се празнува на тази дата са около 100, ето някои от тях по азбучен ред: Австралия, Австрия, Бангладеш, Барбадос, Белгия, Белиз, Бразилия, Бруней, Венецуела, Гана, Германия, Гренада, Гърция, Дания, Еквадор, Естония, Зимбабве, Индия, Исландия, Италия, Канада, Кипър, Китай, Колумбия, Куба, Кюрасао, Латвия, Малта, Малайзия, Мианмар, Нидерландия, Нова Зеландия, Пакистан, Перу, Пуерто Рико, САЩ, Сингапур, Словакия, Тайван, Турция, Уругвай, Филипини, Финландия, Хонконг, Хондурас, Хърватска, Чехия, Чили, Швейцария, ЮАР, Ямайка, Япония. Flowers Rose

По повод на този красив този празник и случайното съвпадение, че и героинята ни Еда Йълдъз от любимия ни сериал имаше рожден ден на тази дата, искам и аз да честитя празника на всички майки по света!  Да бъдат все така търпеливи, отговорни, грижовни и всеотдайни към своите деца! На майките, където и да са те с благодарност:

Снимките на очарователните майка и дъщеря от сериала, Еда и Кираз, които на мен най-много ми харесват:

Еда с малката Кираз

Еда с порасналата вече Кираз, тази в която всички се влюбихме!

Семейство Болат!

И преди да ви пожелая лека вечер, едно много любимо стихотворение за единствената за всяка една от нас, за неповторимата и незабравимата, майката:

На теб, мамо

Днес пак цветя ти подарявам,
сърдечно ти благодаря
и колко малко е, признавам
каквото и да ти даря.
Безкрайна топлина намирам
във твойте искрени очи.
Надеждата във тях намирам
всред сноп от слънчеви лъчи.
Но зная, че безсънни нощи
за мене плакала си ти.
Дори да се преструваш още
във тебе болката тупти.
Аз виждам черен отпечатък
от мен на твоето лице.
Отнех без жал живота кратък.
Пожертвах твоето сърце.
За мен безценни са, не струват
и най-високата цена
сълзите ти, не се купуват,
не се купува младостта.
Затуй пред теб сега заставам
и моля те да ми простиш.
Аз неведнъж сгреших, признавам,
но ти от обич ме търпиш.
На тебе този ден е, мамо,
но твои са и всички дни!
Едничко нещо искам само –
до мен да бъдеш вечно ти!
Тъй, сгушена до твойто рамо
дъждът в очите ми вали.
Щом ти си здрава, никой, мамо
не може да ни раздели!
В Василева

Спокойни сънища! Nature Moon

P.S. Радвам се да видя в темата Есенна магия, с която разменяхме емоции и страсти по времето, когато излъчваха сериала! Какво незабравимо, вълнуващо, изпълнено с много нетърпение, ентусиазъм и патос време беше! Магийка, да ти е здрав, усмихнат, весел и щастлив малкия пораснал син!

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 01:12 от nrgmama

# 117
nrgmama , както винаги научавам нещо ново от твоите постове. Значи тазгодишната дата 08.05 е чисто съвпадение с рождения ден на Еда, реално Денят на майката го празнуват всяка година на различна дата. Blush Като гледам в колко други държави се празнува през месец май, ще излезе , че само в България си го празнуваме на 08.03 заедно с Деня на жената. Joy

За лека нощ ще споделя и аз любимия ми стих по повода.

Автор: Ралица Генчева , @charly.wilde

Другата ми любима снимка , не можах да я намеря сутринта, лицата им не се виждат, но си спомням епизода и усещам емоцията само като я гледам! 🤍

Лека нощ! Nature Dizzy

# 118
  • София
nrgmama , както винаги научавам нещо ново от твоите постове. Значи тазгодишната дата 08.05 е чисто съвпадение с рождения ден на Еда, реално Денят на майката го празнуват всяка година на различна дата. Blush Като гледам в колко други държави се празнува през месец май, ще излезе , че само в България си го празнуваме на 08.03 заедно с Деня на жената. Joy
Лека нощ! Nature Dizzy

Поли, благодаря! Няма да крия, че така, както съм искрено благодарна на теб и всички останали момичета, които творят в темата, така съм и удовлетворена, когато разбера, че съм била с нещо малко полезна и аз! Вече многократно съм писала, че нямам никаква възможност да следя новините около нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, но и не намирам за необходимо, защото вие се справяте повече от чудесно! Буквално на секундата в темата пристига абсолютно всичко актуално, свързано с тях - новини, снимки, реклами, клипове .....! Прекрасни сте! Темата ни наистина е изпълнена с много светлина, усмивки, комфорт, позитивизъм!

И да, много точно си разбрала! Датата не е точно фиксирана, а е във всяка втора неделя на месец май, т.е.:
May 9, 2021
May 8, 2022
May 14, 2023
May 12, 2024,
и миналата година не е съвпадала с рождения ден на героинята ни Еда! Sunglasses

На мен също ми е любима ето тази снимка, въпреки че са заедно с Мело, а не само двете майка и дъщеря:

Спокойни сънища! Nature Moon

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 01:51 от nrgmama

# 119
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Общи условия

Активация на акаунт