nrgmama,

В моите представи си точно като някоя учителка, която предава знанието с обич и вдъхновение.
Когато и каквото решиш да споделиш с нас винаги е интересно и заради начина ти на изразяване е лесно за запомняне.
Вярвам, че впечатление ни е направило на всички уважението, което показваш и към любимците ни докато коментираш нещо свързано с тях - пишеш не само собствените имена. При това винаги. За пръв път срещам подобно нещо и тайно се възхищавам.
Разбира се, че всички мнения са ценни и всеки присъстващ допринася с нещо, но днес говоря за теб.

И да, по едно време усетих, че дискусиите в темата бяха по-вълнуващи от самият сериал.
Между другото повечето потребителки не ги познавах и се запитах къде са били досега тези хора, че не съм ги чела в раздела 😱/Няма да назовавам поименно, някои отдавна не са сред нас, но оставиха трайна следа./ А впоследствие се оказа, че точно "Почукай на вратата ми", е причината поради която повечето са се разписали за пръв път (или са решили да използват профилите си отново след години).
Часът на излъчване е удобен, надявам се сериала да си спечели още почитатели и да им се прииска да споделят впечатленията си с нас.
Пък живот и здраве да е, може и аз да изгледам най-сетне целият 1 еп. след като ще е на части. 🤣