Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

Има прекрасни постове, четки, щастие, ден на майката, Имендана, прекрасни клипове на Хандина - красиви жени,
особено постът на Mirin o7 е чудесен

# 136
Gift Heart

Revolving Hearts

Ханде днес в Туитър Wink

Heartpulse

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 21:39 от mi_si

# 137
# 138
Номер 1 по HBO Бразилия, Аржентина, Колумбия и Чили. Trophy

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 00:41 от midnight__sun

# 139
Здравейте момичета 🤩

Да се разпиша и аз тази седмица в темата 😁

Есенна Магия, да ти е жив и здрав рожденика. Много да те радва. 🥰

Мира, със закъснение ти желая честит имен ден. Бъди жива, здрава и много щастлива. 🥰

Тези дни аз също прочетох много за личния живот на Ханде и Керем. Слагам мнението си по въпроса в скрит текст, защото в крайна сметка това не е най-важното за тях. 🤷‍♂️

Скрит текст:
Както и друг път съм писала, аз мисля, че Ханде и Керем не са заедно. Това обаче не означава, че ги виждам в нови връзки с Каан или Стефани. Най-много да бъде неангажиращ флирт. Връзката на Каан и Ханде е абсолютно разказана от жълтите медии в Турция. Аз помня колко явно започнаха връзките й с Мурат и Керем. За мен просто няма база за сравнение. Ханде беше категорична и в двата случая и не виждам защо сега да постъпва различно. Същата история със Стефани и Керем. Керем е явен и трудно може да скрие, когато се интересува от една жена. Стефани обаче е от тези, които обичат да се говори за тях в медиите. Сестра й също. Това, че обичат славата се потвърждава от перуанските фенове в Туитър. Има хора, които са готови на всякакви номера в името на това името им да се тиражира от журналистите.
Така че аз лично имам едно на ум и не гледам на тези слухове особено сериозно.

Еда - един вълшебен, слънчев и иконичен персонаж, написан от талантливата Айше Кутлу, ще остане завинаги в историята. Еда вдъхновява и прави света едно по-красиво място. Тя доказа, че жената може да е всичко : професионалист, майка и съпруга. 💐💝 Еда нямаше да е същата без Ханде и Ханде нямаше да е същата без Еда ❤️

Поздравявам всички настоящи и бъдещи майки. Няма нищо по-чисто и истинско от майчината любов. Каквото и да се случва, тя винаги ще бъде там - същата, както в първия ден. 🥰

Рекламата на Атасай изглежда впечатляваща. Може би това ще бъде най-бляскавата реклама на Ханде до този момент. Надявам се скоро обаче да се завърне към амплоато си на актриса и да дойдат новини за проекта й в Дисни. 🍭

Колкото до Керем, той май не се спира.
С интерес очаквам участието му в медийния форум и какво има да сподели на публиката. Но както и при Ханде, време му е да се върне на екрана. 💘

И ще завърша днешния пост със снимка от любимото ми тяхно папарашко интервю. Усмивките им, любовта им, радостта им бяха толкова истински, че си мисля - може би помъдрели двамата заслужават още един шанс да опитат 😊

# 140
Мирка 76, Sparkling Heart радвам се много, че ти е харесал поста ми. На мен също много ми хареса компилацията от различните страдащи героини на Ханде Ерчел, събрани във видеото, което ти сподели:

https://twitter.com/i/status/1523388476154335235

За баланс - няколко от тъжните роли и на Керем Бюрсин:

Най-вероятно, ако има втори сезон на "Халка", би трябвало да се снима през юли и август, защото:

Каан Йълдъръм се присъедини към актьорския състав на сериала "Мевляна" веднага след "Хекимоглу". Красивият актьор е пред камерата от месеци в огромната продуцентска поредица на филма Kale in Konya, който ще бъде излъчен по TRT Digital през есента. Йълдъръм стана партньор с Деврим Йозкан в сериала, написан от Али Айдън и режисиран от Джан Улкай.

Обявен е и новият проект на Каан Йълдъръм, който той ще снима по телевизията след дигиталния. Известният актьор се съгласи принципно със сериала на Вахиде Перчин "Hakime Hanım", който ще се излъчва по ATV през новия сезон. Йълдъръм ще бъде партньор на дъщерята на съдията Ойлум, тоест Фейза Севил Гюнгьор, в сериала, който ще бъде режисиран от Емре Айбек.

Скрит текст:

Фейза Севил Гюнгьор:

Другият главен герой от Халка, Джихангир, който беше изигран от Серкан Чайоглу, също няма да може да участва във втори сезон, ако се снима през юни. Серкан е приел да участва във филм, където ще си партнира с Неслихан Атагюл.
Незабравимият филм „Ах Белинда”, заснет през 1986 г. от Атиф Йълмаз, легендарният режисьор на Yeşilçam, се адаптира до наши дни от OGM Pictures. Неслихан Атагюл ще играе ролята на актрисата Серап, изиграна от Мюджде Ар, във филма, чиито права са закупени от сценариста Баръш Пирхасан.
Във филма Ах Белинда Серкан Чайоглу ще играе ролята на Суат, изигран от Йълмаз Зафер в миналото, с името „Серкан“.
Снимките на филма, който продължава да се снима, се планира да приключат в края на юни.

Хазал Субашъ също е заета в момента в "Селският доктор", който може би ще направи пауза през лятото.

Може да снимат втори сезон на Халка единствено през лятото за Дисни плюс, както се коментираше скоро.

Обявяват летните сериали на телевизиите и за съжаление не виждам сред актьорите имената на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Много ми се гледа нещо интересно и завладяващо с тях!

Гери, Sparkling Heart много ти благодаря за пожеланията! Да ти се връщат многократно!

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 23:32 от Mira07

# 141
  • София
Любими снимки с Еда и Черешка много, най-вече две заснети от различен ъгъл с маргаритки в косите, но да сложа нещо за разнообразие вместо да преписвам 😜

nrgmama, Flowers Sunflower
В моите представи си точно като някоя учителка, която предава знанието с обич и вдъхновение.
Когато и каквото решиш да споделиш с нас винаги е интересно и заради начина ти на изразяване е лесно за запомняне.
Вярвам, че впечатление ни е направило на всички уважението, което показваш и към любимците ни докато коментираш нещо свързано с тях - пишеш не само собствените имена. При това винаги. За пръв път срещам подобно нещо и тайно се възхищавам.
Разбира се, че всички мнения са ценни и всеки присъстващ допринася с нещо, но днес говоря за теб. Flowers Sunflower

И да, по едно време усетих, че дискусиите в темата бяха по-вълнуващи от самият сериал.
Между другото повечето потребителки не ги познавах и се запитах къде са били досега тези хора, че не съм ги чела в раздела 😱/Няма да назовавам поименно, някои отдавна не са сред нас, но оставиха трайна следа./ А впоследствие се оказа, че точно "Почукай на вратата ми", е причината поради която повечето са се разписали за пръв път (или са решили да използват профилите си отново след години).
Часът на излъчване е удобен, надявам се сериала да си спечели още почитатели и да им се прииска да споделят впечатленията си с нас.
Пък живот и здраве да е, може и аз да изгледам най-сетне целият 1 еп. след като ще е на части. 🤣

Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Не мога да подмина без реакция поста на Марги, който усмихна днешния ми натоварен работен ден! Благодаря ти! И веднага връщам топката, за да ти кажа, че аз от своя страна съм изключително приятно изненадана от факта, че в нашата тема има толкова много момичета, които внимателно четат и обръщат внимание на детайлите! Затова все по-често ще се срещат постове за това, колко уютна, усмихната и слънчева е темата ни! И Марги по отношение на твоите представи почти си уцелила десятката в предположението си Grinning

Колкото до нашите любимци, не мога да не отбележа колко пленителна, прекрасна и възхитителна е Ханде Ерчел в последната си реклама за бижутата  Atasay, носеща със себе си лек привкус на нещо приказно, чудодейно, мистично сред дивите пясъци на пустинята!

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature Moon

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 00:31 от nrgmama

# 142
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

# 143
Добро утро Flowers Tulip

Ханде Ерчел и още петима актьори ще участват в първия рекламен клип на Дисни +.

В първия филм Халит Ергенч гледа Star Wars у дома по телевизията, Pınar Deniz приготвя смутита в кухнята си, докато гледа The Lion King от своя iPad на плота, Can Yaman ходи по бягащата пътека в домашния си фитнес, докато гледа The Walking Dead на на екрана. Ще видим Дере, докато гледа Черната вдовица от таблета на масата, докато се подготвя в трейлъра на снимачната площадка, Арас Булут Инемли гледа документален филм на своя iPad в градината на къщата си, а Ханде Ерчел е гледайки Yukarı Bak с голяма пуканка в къщата на приятел в домашни дрехи.
Снимките на техния филм “The Disney Effect” ще започнат на 26 май и ще продължат до 6 юни. Някои от филмите ще бъдат режисирани от екипи от чужбина, а други ще бъдат режисирани от Чагатай Кая от Ptot Film.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/disney-plusin-tanitim-filmle … lecek/5992/?amp=1

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 07:35 от Snimi

# 144
Добро да е 🙃

Гледам ги в последната част от поста на Гери... И на мен ми е сред любимите.... Изживяха я те тази любов и си беше съвсем истинска според мен Heart
Да добавя един цитат, който срещнах тези дни в друг раздел от форума, че наистина ме докосна:
"....И тогава си зададох друг въпрос - кое не е любов?... И си отговорих - страхът не е любов. Ревността не е любов. Страстта не е любов. Да властваш над някого и да го подчиняваш, не е любов. Да го променяш, за да ти пасне, не е любов. Дългът и отговорността не са любов. Меренето на даденото и взетото не е любов. Зависимостта не е любов. Самосъжалението, отчаянието от това, че си изоставен и необичан, не е любов. Времето, прекарано с някого, не е мерило за любов. Ужасих се, че след всички тези отговори не остана нищо, което да е любовта. И тогава прозрях, че любовта е онова нещо, което няма противоположност. Тя просто е, случва се и я живееш с това нейно лице, с което е дошла при теб. И единственото, което можеш да направиш, е да дадеш най-доброто от себе си и да приемеш най-доброто от другия."
ПАСИАНСЪТ НА АРХАНГЕЛИТЕ
Мария Лалева 💗

В очакване сме на рекламния клип на Дисни +.

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 07:52 от Margarita N.

# 145
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек ден ви желая! Grinning

nrgmama Flowers Hibiscus Snimi  Flowers Hibiscus Mira07 Flowers Hibiscus марги Flowers Hibiscus GeryFan Flowers Hibiscus

Здрав дух в здраво тяло! Hands MetalHands MetalHands Metal

Красотата ще спаси света! Flowers Hibiscus

Неподправена радост и щастие, солта на живота! Grinning

И разбира се Дисни+ Stuck Out Tongue Winking Eye Ябълката на раздора...Rolling Eyes
Скрит текст:
Имам особено мнение за "износа" на американска култура по света... Sunglasses
Какво... как... защо...кога...колко... People Eyes

И леко намигване Stuck Out Tongue Winking Eye по темата Grinning  

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 08:16 от Dilemi

# 146

Дилеми, тъкмо щях да питам подготви ли се за преговора и се сетих, че е вторник Joy Kissing Heart

# 147
  • София
Скрит текст:

Дилеми, тъкмо щях да питам подготви ли се за преговора и се сетих, че е вторник Joy Kissing Heart

Готвя се, готвя се Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

# 148
Добро утро и от мен! 💝

Желая Ви прекрасен и успешен ден. 💐

Днес във фен страницата на Керем са публикували интересен колаж с различни негови персонажи. Все още не сме се запознали напълно с Офлаз от Ефлатун.
Някой има ли информация кога целият филм ще излезе?

И в очакване на рекламата от Атасай с Ханде. Гледам отделните кадри и се чувствам като в Аладин. 😍

Тези дни по Нетфликс гледах един сериал с друг мой турски любимец. Точно в такава висококачествена продукция един ден искам да видя Ханде и Керем.

Скрит текст:
Който има желание, може да потърси и да гледа. Горещо препоръчвам.

# 149
Добро утро, прекрасни!

Нека бъде слънчево в сърцата ни ...  
       Нека са красиви мислите ни !
      Хубав, пъстър и много щастлив ден на всички !!!

Усмихнете деня си с уроците на баба.
Скрит текст:
Едно време баба казваше: 🍩💄
,,Когато се събудиш, първата ти работа е, преди да сложиш тенджерите на котлона, да се нагласиш, та като стане мъжът ти, да не те види като чума!” ( каквото и да значи това😂)
Сега, стоя пред огледалото, откъдето ме гледа една Медуза - Горгона,
с коси във всички посоки все едно ловят wi-fi 😂, едно залепнало очо и се чудя, как бе аджаба във филмите се събуждат все едно излязли от салон за красота?💄👠👒
8.30.Включвам пресата.
Влизам за сутрешен душ, епилирам всички възможни части, даже ми се иска понякога и главата да си мина, заради тая коса.
Излизам.
Минавам набързо през кухнята и слагам в нинджата един боб...
Започвам да се ,, нагласям”.
Коса, екстеЙшъни, грим, мигли, лепя паднали нокти..👠💄💋💥💅
Обличам се.
Отново се сещам за второто правило от баба.‼‼
,,Винаги ходи с хубаво бельо!”
Не съм ви казвала, но имам някаква параноя да не би нещо да ми се случи ( пази Боже) на улицата и някой красив доктор да ми види разнищените гащи. Пък😉😉😭 и други ,,неща” могат да ме срещнат, знае ли човек?
Та затуй, ходете винаги епилирани и с хубаво бельо!💃💃
Опъвам жартиери, напъхвам се в една рокля, обувки на ток, Шанел 5 и грабвам торбата с боклук.
Пред асансьора се сблъсквам с комшията и жена му.
,,Охо! На бизнес среща ли?”
,,Нее, ще изхвърлям боклука.”
,,А? Значи после ще излизаш?” казва тя.
,,Нее. После ще готвя боб.”
Е, тук вече  и двамата са в ступор.😂😂💥
Тя може и да е припаднала, ма аз не се обръщам.
Дама съм и какво става зад гърба ми, не ме интересува.
Вървя към контейнера и БЛАГОДАРЯ НА БАБА.
Ако не бях се оправила, щях да докарам уплах на хорицата.
Прибирам се и си правя кафе.
Това е моето време, ще си го изпия с кеф и на спокойствие, даже ще погледна и ПРОМОЦИИТЕ.
Бобът ще е готов.
Да жЮвеят мултикукърите!
У дома ухае на боб и Шанел 5.
/ Копирано от нета/

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 09:25 от бабче-mp3

Общи условия

Активация на акаунт