Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 35 901
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Мики, супер ти е идеята. Stuck Out Tongue
Спрях да гледам отдавна наградите. Ако някой присъстваше щеше да се знае. Щях да съм изненадана, ако някой от тях беше отишъл.

На награди, ама друг път! Satisfied

Керем го е харесал в Туитър: "Разхождайки се по улиците на Мадрид, попаднах на магазин Leica. Спомних си те!"

# 631
Сиси, Дилеми, слагам мърдащи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 632
  • София
Сиси, Дилеми, слагам мърдащи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Марги, Flowers Hibiscus страхотно гифче! Благодаря. Мело в този епизод беше координатор и началник щаб на операцията по откриването на Дениз! Незаменима, вярна и преданна  приятелка на Еда!
Добра игра на актрисата! Sunglasses

Някой днес беше писал, че не харесва Керем с каскет. Е, и аз също не го харесвам! Stuck Out Tongue Winking Eye Надявям се да носи този каскет заради предстояща роля.Rolling Eyes
PS върнах се , nrgmama, ,# 554 18 май 2022, 05:10 ч. Grinning

слънчевото момче на турското кино Sunglasses

Харесват ми колажите със снимките на Керем и Ханде от Мардинската фотосесия на ELLE!

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 23:14 от Dilemi

# 633
Марги, благодаря ти! Heart Eyes Gift Heart Hug

Момичета предварително се извинявам, но когато съм ядосана или нещо не съм ок ще ви пускам този гиф, затова може да го виждате често.Blush
Разбира се, ако Марги разреши да го ползвам.Hands Pray

И за баланс.Grinning

# 634
# 635
Сиси, попаднало ли е в нета - общо е. Ползвайте каквото ви хареса без да чакате позволение. Stuck Out Tongue Winking Eye

Преди време в другата тема, която пиша момичетата носеха неща от руския сайт ВК. И намираха наши там. Обменяхме си информация. И това можеше единствено да ме радва Sweat Smile

# 636
Ханде на стори
Честити рождения ден на Ибрахим Чичек (учителят по актьорско майсторство, който й е помагал за ролята в "Азизе")

Не знам дали снимката е нова или не, но до нея на снимката е и мениджърката й Дамла 1+1 😏
Очаквам добър избор на сценарий и силна роля от Ханде в следващия й проект. Blush

# 637
"Ти си моята малка лисица, а майка ти е розата."

Лека нощ от тази чаровница! Animal Hatched Chick

За моя баланс Satisfied

# 638

На коя публикация какво е отбелязано,
от феновете е невъзможно да остане незабелязано. 🤣
А когато нещо хареса Керем не се съобразява,
кой какво ще си въобразява -
че Серенай се е завърнала в играта,
или никога не си я е избивал от главата. 😱😂
Сериозен повод за съмнение не са дали,
това са просто първите сигнали.
Отразил публикация, която името ѝ съдържа,
да лайкне и нея самата обаче се въздържа.
И без друго трудно вече насмогваме,
предишната раздяла още превъзмогваме 😆
Война в мрежите ще избухне
при избора на момиче за него достойно -
на коя поведението е непристойно,
държанието елементарно или излъчването вулгарно...
Трудно е за схващане какво се случва,
когато връзката между двама приключва.
На всеки му се струва, че от замесените повече знае,
макар реално само да гадае.
Търсим знаци и си намираме,
но дори тогава не се спираме.
Не се наемам досегашните да ги изреждам,
че не знам в каква последователност имената им да подреждам.
Бивша любима, настояща, предстояща -
през ден името му с различна се свързва,
но той самия е съмнително иска ли скоро да се обвързва. 😂🙃
Все така блондинки ли предпочита
или няма да се дърпа ако брюнетка реши да му налита 🙃😂

Слънце, обикновено пиша продължение към някое твое произведение, но нещо ме прихвана и започнах първо аз 🤣

# 639
Идвам и аз да пожелая лека нощ с нещо красиво и нещо вдъхновяващо.Heart Exl

Нещо красиво

И нещо вдъхновяващо
Скрит текст:
  Преброих годините си и открих, че ми е останало по-малко време на този свят от времето, изживяно досега.

Чувствам се като онова момче, което е спечелило пакетче лакомства. То изяжда част от тях бързо и с удоволствие, а когато забелязва, че му остават малко, започва да ги поглъща бавно, да се радва на всяка хапка. Подбира внимателно мига на поредния пир, предвкусва го, усеща с всяка своя клетка, до най-дълбоките фибри на организма си, сладостта на лакомствата.

Вече нямам време за безкрайни срещи, където се дискутират статути, норми, правила, начини на действие, вътрешни регламенти, с пълното съзнание, че разговорите няма да доведат до никъде.

Вече нямам време да понасям абсурдни личности, които, независимо от възрастта си, не са пораснали. Нямам време да се занимавам с посредствености. Нито пък искам да присъствам на събирания, където дефилират напомпани его-та.

Не толерирам манипулатори, интересчии, кариеристи, маневристи.
Ядосват ме индивиди, които се опитват да дискредитират по-кадърните, за да си присваят техните места, да си припишат техните таланти и постижения.

Ненавиждам да бъда свидетел на борбата за по-важно място, да наблюдавам ефекта, който тя предизвиква сред по-амбициозните.
Презирам хората, които не спорят за съдържания, а за титли. Времето ми е прекалено ценно, за да се занимавам с титли.

Искам есенцията, ядрото, същността, душата ми бърза...
Няма много лакомства в пакета...

Искам да живея до човечни хора, много човечни, преди всичко друго, човечни.
Хора, които обичат да се смеят на грешките си.
Които не се суетят около успехите си и не се самозабравят.

Които не се смятат за избраници, за елит, превъзхождащ останалите. Преди наистина да са станали такива.
Които не бягат от отговорностите си.
Които защитават човешкото достойнство.
Които не искат нищо друго, освен да върват редом с истината и справедливостта, честта и достойнството.

Есенциалното, основното, простото, обикновеното, натуралното най-базисното, това е, което прави живота ценен. Което прави пътешествието ни на този свят да си струва.

Искам да се обградя с хора, които знаят как да докоснат сърцето на другите и могат да го направят.
Хора, които не са се ожесточили от жестоките удари на живота, а са израстнали с една мекота в душата. Които нещастието е направило по-мъдри.

Да, бързам да живея с интензивността, която само зрялата възраст може да ми даде.
Искам да не пропилея нито едно от лакомствата, които ми остават.
Сигурен съм, че ще бъдат още по-сладки от тези, които досега съм изял.

Целта ми е да стигна до края спокоен, в мир с любимите си същества и с моята съвест.
Надявам се, че това един ден ще стане мечтата на всички ни, защото така, или иначе, ще стигнем до края...А защо да не бъде с радост и удовлетворение?

Из "Ценното време на зрелостта" на Марио де Андраде

Докато пиша някой пак рими е редил
и други съфорумци е вдъхновил.
Марги пак таланта си изявява
като млад поет се проявява.
Моля те,  не спирай да твориш
и със стиховете си да ни веселиш.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ! Nature Dizzy

# 640
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 641
Добро утро момичета!
Един слънчев четвъртък ви пожелавам.

И да попитам само момичета защо вчера късно вечерта ми беше изтрит поста с снимка на Ханде от сторито й? Мисля че с нищо не съм нарушила правилата за публикуване на снимки. Не съм злобен човек нито отмъстителен,просто се почувствах тъжно че ми се трият постове. Ако някой маже да ми обясни Ще се радвам.

# 642
Мики, крила си ги поетичните си заложби умело,
започвай да се включваш вече по-смело Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

Да видим разбрала ли съм правилно и ще обясня ли както трябва

Азисия, не виждаш поста си тук, защото си го пуснала другаде.
Усеща се колко чиста душа си, но на моменти не четеш с разбиране или прескачаш постове, разсейваш се в коя тема какво си пуснала и накрая така се получава... В случая нещата са си по местата.

# 643
  • София
Здравейте! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning

След малко "ровене" в мрежата, не срещнах отзиви за Младежките награди вчера вечерта, само стари постери.Thinking

Марги, Flowers Hibiscus Мики Flowers Hibiscus Творете, момичета! Heart EyesЧета ви с удоволствие и усмивка Grinning

# 644
Добро утро, момичета 🌞💗
Желая Ви прекрасен и спокоен ден! ☀️
Дилеми, както винаги едно огромно благодаря за превода. Ти ни караш да се върнем там, откъдето започна всичко.
Благодаря и на всички други момичета, които качват неуморно информация или правят темата още по-красива с поезия ❤️❤️❤️ Най-уютната тема 💖

Аз не очаквах Ханде и Керем да присъстват на наградите след последните събития. Просто щяха да бъдат атакувани от журналисти за техния личен живот. 💜

Между другото прочетох, че Дисни Плюс ще навлязат в България на 14 юни, същата дата като в Турция. Ще можем да свалим приложението и да си направим абонамент, подобно на Нетфликс 😊

И да видим какво готви бъдещето.
Надявам се само хубави неща за Ханде и Керем. И доброто да победи 💗

Общи условия

Активация на акаунт