Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 3/

• 36 124
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
# 316
От Туитър Wink
"Каквото мразят в теб, липсва в тях. Продължавай да сияеш, Ханде Ерчел! Nature Dizzy "

Revolving Hearts

Линде, да си изкараш страхотно в Бодрум Kissing Heart
Приятелчетата от Фокс явно продължават да се гордеят с нас Wink Trophy
Geçen sene bugün!🤩  - ("Миналата година днес!" 🤩

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 18:50 от mi_si

# 317
  • София
Идвам да ви навестя още веднъж днес. Че после няма да мога да пиша активно.
До никъде не съм стигнала с багажа. Ще се наложи май да викам на помощ онова сладурче Мави. Тя е специалист по куфарите. Мъжът ми и той нещо се размотава. Чака аз да му го подредя. Нека си чака. Аз още моя не съм наредила.

Четох преди малко нещо много смешно. Попаднах на онези трима глупаци от едно турско магазинно предаване. Смяла съм се на техните невероятни фантасмагории. Как им ги ражда главата всичките тези свободни съчинения. Разбира се, че става дума за Ханде и Каан. Те вече ги женят. Но за съжаление не зависи от тях. Вижте до какви заключения са стигнали тези смешници.

Ханде е обект на това телевизионно клюкарско шоу. В предаването тримата водещи коментират любовният живот на Ханде. Темата, която обсъждат е, защо Ханде дава уклончиви отговори на въпросите за любовта. Най-неутралната водеща беше брюнетката. Тя казва, че Ханде и Каан много си подхождали и че тя харесва тази двойка. Водещият Артур, който е в средата се прави на най-знаещ. Понеже Ханде не казвала нищо конкретно, той направи заключението, че семейството на Каан не я искат. То било много консервативно и това обяснявало, защо Ханде не отговаряла на въпросите. Тя явно си знае, че няма да я приемат и затова шикалкави. Той не вярва, че Ханде ще бъде приета от семейството на Каан. Защото тя преди Каан имала много връзки.   
Ох, успокоих се!   
Той понеже Каан е един светец, та семейството му има и претенции. Скоро се разведе. Я малко да посвалят гарда.
Добре, че семейството на Керем е широко скроено и отворено към съвременният свят. Виждам, че продължават да си следват Ханденце в инстаграма и до ден днешен, нищо че преди Керем е имала и други връзки. Те си я приемат такава. 

Русокосата пък казва, че всяко семейство има различни критерии за булки и младоженци, но смята че семейството трябва да мисли за щастието на децата си. Мъжът казва, че Ханде не трябва да се интересува от това кой какво мисли, защото имала финансова независимост, има своята работа, парите, къщата, живота си.
Абе с две думи, може да си купи който си поиска, пък родителите му да се оправят. Олеле, тези съвсем превъртяха. Тя Ханде сигурно хал хабер си няма, че вече я женят. А родителите на Каан дали зная, че Ханде ще им става снаха.

Дано да ме изчакат докато се върна от почивка. Да не бързат със сватбата, че ще изпусна сеира. Но ако ме питат мен, аз като семейството на Каан не я давам на него. Той нека си търси някоя, без голямо минало. Ханде ще й намерим, на кого да я дадем.  Кандидати не липсват.

Оставям ви момичета. Отивам да си подреждам куфара. А когато се върна ще ви разказвам подробно, какво съм видяла и преживяла.
Целувки от мен и дръжте здраво фронта.   

# 318
Керем в Туитър

И Ханде в Инстаграм

# 319
https://twitter.com/i/status/1523810457223450624

какво харесваш повече вчера, днес утре
или
минало настояще бъдеще

# 320
Май има някакво ново видео с Ханде? Thinking

Едит: намерих го
https://mobile.twitter.com/hadamiy/status/1524799855834562563

# 321
Видеото с Ханде от днес

Предполагам, все същите глупости Confused

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 20:51 от Snimi

# 322
Това са превели феновете
Ханде каза, че е излязла от бизнес среща и тези дни е много заета. Тя бързаше за друга бизнес среща, така че каза, че ще се видят скоро, благодари и си тръгна.

# 323
Най-интересното от "интервютата" на турските "журналисти" с Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 324
  • София
Това са превели феновете
Ханде каза, че е излязла от бизнес среща и тези дни е много заета. Тя бързаше за друга бизнес среща, така че каза, че ще се видят скоро, благодари и си тръгна.

Сними, Мики за т.н интервю Flowers Hibiscus

Не разбирам, защо папараците преследват само Ханде Thinking
Защо не "заложат капан" на червената херинга? Rolling Eyes Нали във всяка връзка има най-малко двама?!
Защо преследват само жената?! Или се предполага, че Ханде ще се смути и в смущението си ще каже или направи нещо, което да я компрометира и после да я коментират 1-2 седмици?! Imp
Има нещо гнило в ... не, не е Дания Nature Zap

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 21:12 от Dilemi

# 325

Дилеми, и аз това се чудя. Thinking Не видяхме така да причакват нито Керем, нито Каан. Joy

# 326
Dilemi, да ти отговоря на въпроса, според мен .... Защо?

Явно Ханде все още не е преподписала договор с ID и сега те се опитват по всякакъв начин да я "изнудят/принудят" да подпише. Дано се отърве по-бързо от тях (лично мнение Wink ).
Gift Heart

и един Керем Wink

# 327
  • София
Dilemi, да ти отговоря на въпроса, според мен .... Защо?

Явно Ханде все още не е преподписала договор с ID и сега те се опитват по всякакъв начин да я "изнудят/принудят" да подпише. Дано се отърве по-бързо от тях (лично мнение Wink ).
Скрит текст:
Gift Heart

и един Керем Wink

Миси, звучи ми мнооого логично! Worried Този тотален медиен натиск върху Ханде последните няколко месеца... ужас! Дано да издържи, момичето. Imp И да успее да сключи договор с която агенция иска при условия, които тя иска! Smiley Вече е достатъчно известна, за да може да налага своите условия. Дано да има добри съветници в тези  преговори. Sunglasses

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 22:10 от Dilemi

# 328
"Искате ли подробна информация за Капсулната колекция, състояща се от собствени рисунки на Ханде Ерчел?

Лицето на марката на Atasay, Ханде Ерчел, лансира капсулна колекция, специално подготвена за лятото на 2022 г., Тя щателно работи по нея, върху всеки детайл и носи нейното собствено име.
Колекцията е разработена чрез концентриране върху картините и творбите на любимите й художници. Тъй като тя заяви, че пеперудата има специално значение в живота й, формата на пеперуда е проектирана в най-абстрактната си форма.
Ханде Ерчел, която иска да се отдалечи от класическата форма на очите в бижутата , придава различно значение на окото в своите рисунки, така че формата на очите беше интерпретирана в абстрактната си форма в колекцията. Тя направи специални рисунки за колекцията.Тези рисунки бяха превърнати във форми на бижута от дизайнерския екип на Atasay. Ханде Ерчел щателно ръководи и подбира на всеки етап, от деня до нощта, според употребата в бижутата, до детайла за размера. Цветовете, използвани в дизайна, отново бяха изборът, който отразява света на успешната актриса. Нейният фаворит е белия метал, всеки дизайн също беше произведен в бяло. Произвежда се бижута и в зелено злато."

Blue Heart Балансирам

Линде, приятна почивка ти желая. Relaxed

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 21:35 от midnight__sun

# 329
Dilemi,
Ето едно весело обяснение на въпроса защо Ханде

Общи условия

Активация на акаунт