yolk
, появи се най-накрая! На няколко пъти те виждам че четеш, но не се включваш и накрая се престраши
Ние пуснахме за зелена карта, но защо вие сте я снимали, не отидохте ли фотограф да я снима! Това е нашата снимка eti_31, заповядайте у нас щом ще сте сами, тук има място
За класацията съм съгласна, но трябва да измислим категориите първо! Моят Убавец със сигурност ще грабне приза за най-късно заспиващо бебе- даже в момента си мрънка и гука едновременно, аз бутам количката с една ръка, но той е отворил широко очи и не мисли да заспива скоро 
Narina, браво, чакаме да вземеш и останалите!

Мале, това захранване все по-сложно ми се струва

Аз 22 лв за чаша няма да дам
, ще видя какво друго предлагат по магазините Венка, ти като правиш за цяла седмица пюре как го съхраняваш

Ренка, много си скромна
, твоя Дядо Коледа ще фалира с такава жена 
Иси кам, ако не те затруднява напиши за зъбките

Пепи, браво на Вяра
, на Алекс му тежи все още дупето и не иска да се обръща, стига до някъде, поглежда ни и се връща обратно 
Аз музикална играчка имах предвид едни други, дето са с въженце отдолу и като се дръпне тя пее! http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_104&products_id=1627 - нещо такова
mimi_pl, мажи го с бейби тан ако искаш, ако не- питай за нещо в аптеката или направо педито! Дано се оправите и вие и Дая

Всички болни мами и бебчета да оздравяват по-бързо

мале, аз направо се увлякох
сори

, а сладката Лори - 
и сега сигурно ще изпиша цяла страница 
и аз бутах ли,бутах в устата пустата биба,той отначало не искаше,а сега без нея не може и ако не му е в устата започва да смуче всичко което му подне вчлючително горната устна/ной-новото/

Ще взема да сложа малко АМ вътре да видим дали ще пие.и без това все ми бута ръцете и иска сам да си държи шишето
.А за номинациите
.само че как ще стане 
на новите-стари мами
одобряваме номинациите. Май не се вместваме никъде, но ще гласуваме с две ръце
.
.
Тази година обаче по разбираеми причини ще са със снимки на Ясмин
дано всичко е наред