Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 213
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • някъде
За цитрусите и аз малко се шашнах- то нали не е хубаво да яде майката докато кърми, пък за детето Thinking
yolk Hug, появи се най-накрая! На няколко пъти те виждам че четеш, но не се включваш и накрая се престраши Peace Ние пуснахме за зелена карта, но защо вие сте я снимали, не отидохте ли фотограф да я снима! Това е нашата снимка

eti_31, заповядайте у нас щом ще сте сами, тук има място Hug За класацията съм съгласна, но трябва да измислим категориите първо! Моят Убавец със сигурност ще грабне приза за най-късно заспиващо бебе- даже в момента си мрънка и гука едновременно, аз бутам количката с една ръка, но той е отворил широко очи и не мисли да заспива скоро ooooh!
Narina, браво, чакаме да вземеш и останалите!  bouquet
Мале, това захранване все по-сложно ми се струва Crazy ooooh!
Аз 22 лв за чаша няма да дам Naughty, ще видя какво друго предлагат по магазините Rolling Eyes
Венка, ти като правиш за цяла седмица пюре как го съхраняваш Thinking
Ренка, много си скромна Blush, твоя Дядо Коледа ще фалира с такава жена Mr. Green Hug
Иси кам, ако не те затруднява напиши за зъбките  bouquet
Пепи, браво на Вяра Hug, на Алекс му тежи все още дупето и не иска да се обръща, стига до някъде, поглежда ни и се връща обратно hahaha
Аз музикална играчка имах предвид едни други, дето са с въженце отдолу и като се дръпне тя пее!  http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_104&products_id=1627   - нещо такова
mimi_pl, мажи го с бейби тан ако искаш, ако не- питай за нещо в аптеката или направо педито! Дано се оправите и вие и Дая Praynig
Всички болни мами и бебчета да оздравяват по-бързо Praynig
мале, аз направо се увлякох Embarassed ooooh!  сори Blush

# 271
  • някъде
последно за днес, че ще ми забраните накрая да пиша Embarassed
това е за коледни добавки за българските деца, ако искате подпишете се
http://www.bgpetition.com/Koleda-za-decata/sign.html
лека нощ от нас Hug

# 272
Абе хубава идея за номинации, ама сега да не с епък изпокараме на коя е най хубаво детето Simple Smile Simple Smile Simple Smile Че при едни отчетни( не помня кои) баш така стана работата направили си нещо като конкурс за най-хубавото бебе и познайте.... #Crazy

Диди за тая коса на Алекс ако знаеш как ти завиждам!!!!!!! Направо умирам. Купила съм вече фиби разни мерак ми е голям, ма нъц - никосани нищо, даже отзад олися от въртене...... Joy

Ети, много поздрави на Венци от Лора Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Я по ведро! Аз знам какво е да го няма мъж ти и ти съчувствам, а пък празник да караш сама..представям си какво ти е. Обаче горе главата, такъв е живота, понякога иска малки жертви.  Hug Hug

# 273
Ели83 -една моя позната ми препоръча киселите  Лапа-Лапа на фирма Радиком - град Пловдив. Онзи ден направих десерт в къщи - всички големи да одобрят киселчето. Оценката беше 6 Simple Smile. Лекичък е на вкус и не е гъст, както домашно приготвените. Опитай - може да ти хареса.Купих ги в Кауфланд.Предлагам следните номинации:
Най финна дама
Най фин пич
Най висока мацка
Най-висок младеж
Най-ексцентрична визия-прическа
Най-дълго будно бебе-през деня
Поспаланко - най-много спящо бебе
Няма да има номинация за най-красиво бебе, че всичките са ни сладички - поне това ми е предложението. Какво ще кажете?

Синеоче, това е за теб и smile3525, а сладката Лори -   love001

# 274
  • Варна
Добро утро мацки  love001
снощи тъкмо щях да пиша и спряха тока #Cussing outи сега сигурно ще изпиша цяла страница Flushed

sunnycat,Много ти е хубав бебока Heart Eyes
Бибата ми е болен проблем Cryи аз бутах ли,бутах в устата пустата биба,той отначало не искаше,а сега без нея не може и ако не му е в устата започва да  смуче  всичко което му подне вчлючително горната устна/ной-новото/
Popova,Дай Боже да те огрее за лаптопа Hug Hug HugЩе ти стискам палци newsm53
Между другото нашата люлка направо е дар Божи.ако я нямаше сигурно досега и двамата с татито щяхме да сме без ръце.  Wink
 Aventското шише ще взема и аз да пробвам,че имам ама така и си стои запечатано newsm78 Ще взема да сложа малко АМ вътре да видим дали ще пие.и без това все ми бута ръцете и иска сам да си държи шишето Mr. Green
Eti_31   action032.А за номинациите newsm74.само че как ще стане newsm78.всички бебоци са си уникални
Narina,браво за изпита.и другите безпроблемнно да ги вземеш  bouquet
Didi_81,твоя мъник обира точките с тази прическа.Голям сладур  jumpuu

Честита месечинка на малката Ванеса на  Beni812001

welcomeна новите-стари мами

# 275
eti_31  newsm10 одобряваме номинациите. Май не се вместваме никъде, но ще гласуваме с две ръце  smile3521.

От киселите Лапа-лапа и аз бях доволна, когато захранвах Рая, но след това тук във форума някъде прочетох, че са пълни с химии и не са за препоръчване. Но пък на мен ми харесваха много. Сега не мога да си ги купувам /че при мен ги няма/ и ще видя какво ще давам на бебо като започнем захранването. За цитрусите си спомням, че нашия доки ни препоръча портокал още в 4 - 5 месец /против запек/. И аз бях много учудена, но това значи, че няма да е много вредно за децата /на доктора ни си имаме пълно доверие/.

Относно яденето - вече не мога да броя колко пъти през деня и през нощта се храним  ooooh!. Най голямата ни пауза е от 4.30 - 5 часа, а през другото време ядем на всеки 2 часа. Надявам се като се захраним да разредим кърменето. Нямам търпение вече  Laughing. А между другото да се похваля - имаме си второ зъбче вече Laughing. Готови сме за манджааааа...  newsm47.

Бибата ми е болен проблем Cryи аз бутах ли,бутах в устата пустата биба,той отначало не искаше,а сега без нея не може и ако не му е в устата започва да  смуче  всичко което му подне вчлючително горната устна/ной-новото/

Ние сме същите  Twisted Evil. Най-обичаме обаче да си смучим блузките. Разтегнал ги е всичките от дърпане  #Crazy.

# 276
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честито на малката Ванеса!
Narina, браво! Стискам палци и за другите изпити!
Това с номинациите звучи добре. За тези с килограмите и сантиметрите, може да си направим някаква табличка, в която всеки да попълни данните на своето бебче и така...
Гледам, документи подавате за Зелени карти...не ви се живее в БГ, а??? ОООххх, това ми е болен въпрос на мен!!! Ние миналата година кандидатствахме, но нищо не стана...Ама айде да не ви занимавам. Обаче на вас силно ви стискам палци!
За Коледа и НГ, ми хрумна на най-близките роднини да направя календарчета - малки и големи с Вяра.
Тук днес отново има ужасна мъгла и пак само до терасата "ще се разходим".
Успешен ден на всички!

# 277
  • Варна
Идеята за номинациите е добра, но Синеочка е права. Много трябва да внимаваме в какви категории ще ги класираме децата. Може би е подходящо някакви неоспорими  - като кг. например и др. подобни.
Цитрусови плодове аз няма да давам до втората година.
Зеленчуците смятам на първо време да ги меся с ябълка - голяма гнусотия, но Еми засега така яде всичко.
За подаръците - аз и събирам парички на малката отдавна - всяка вечер рекетирам таткото  Twisted Evil Смятам проходилка да й купя.
Ний с бибата сме ужас: не че не я иска, но като и я сложа в устата си я вади да я разглежда и  после реве, защото не може да се усети да си я сложи пак. Това през две минути.

Поздравления за постиженията на изпитите.
Моля ви кажете ми дали вашите деца си мяткат главата (на ляво и надясно) като спят (заспиват), че нещо пак ме шашнаха.

# 278
  • Варна
А в тези спорните - защо въобще трябва да излъчваме победители. Нека да си направим категории - просто за да се забавляваме.
Айде, че пак си метна биберона някъде мойта щерка.

# 279
Добро утро и от нас!

Честита месечинка на Ванеса!

Днес за нас е деня с рязането на висулката на устната - от сега ми се е свило сърцето и не искам да идва 12 часа Cry

Попова, стискам палци за лаптопа! Ние вкъщи сме с 2 лаптопа и всички казват, че било изчислителен център у нас Mr. Green

Нарина, браво за изпита! Стискам палци и за другите!

Пепи, идеята с календарите е много добра! Ние вече 2г правим на родителите календари с наши снимки и те много им се радват - като и без това ни виждат рядко, поне да си ни гледат всеки ден на календара Grinning Тази година обаче по разбираеми причини ще са със снимки на Ясмин Mr. Green

За зелена карта за Америка ...аз не бих могла да живея там май...Миналата година бяхме за 2 седмици на екскурзия - хубаво е, различно е, но си мисля че не е за мен. Нашата фирма има клон там и обсъждахме преди време с приятеля ми дали да не се преместим, ама везните май наклониха за немско да си останем. ..

За цитруси и други екзотични плодове - аз смятам след навършването на 1г да давам. Кисел тук няма - дава се безмлечна каша с половин бурканче плодове пюре следобяд.

Yolk, ние правихме снимките на Ясмин за БГ паспорт като я сложихме да легне на сива калъвка и я снимахме отгоре. Така става най-лесно Peace

Попова, Синеочка, , музикалите играчки, за които казвате че не се харесват от вашите бебчета такива ли са: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=73_104&products_id=1920

# 280
добро утро
Първо честита месечимка на Ванеса на мама beni812001!
нека е много здрава засмяна и послушна

eti_31   newsm10 аз съм за дори ми хареса темичките за номинации разбира се че няма да има за най-красиво бебе защото според мен грозно бебе няма всяко си е уникално за себе си
jorjito знаеш ли нещо за morska sirena после ще се опитам пак да и пиша на лични тя беше много притеснена да не се стигне до болница с бебчо и вчера трябваше да ходи на контрола но не съм я видяла повече в нета
maira силно стискаме палци  fingerscrossed дано всичко е наред
за сега лек ден  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 281
Emmily,това мятане на главичката е признак за рахит.Предполагам с това са те шашнали?!И Алекс си мята главата,особено като заспива или се буди е кошмар,но се надявам да няма рахит ,ккато казват докторите
Може в категориите за номиниране на бебоците да включим и най-смешни физиономийки и т,н.с подкатегории например-весели,ревливи,заспиващи..
От даващите пюрета мами има ли някоя ,на която ббеока да се изприщва от полепването на пюрето по муцунката?Не мога да разбера дали е реакция от самата храна или просто на Алекс му е чувствителна кожичката на лицето и врата и затова се изприщва.Аз дадох всичко на всичко 2 пъти и се отказах ooooh!

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 10:58 от Tizija

# 282
  • Варна
Maira,дано всичко мине добре при вас Praynig
isi_kam,не знам нищо,но сега ще и звънна и  после ще пиша  bouquet
Emmilly,и нашия си мяташе и продължава да си мята главата,но рахит няма Naughty
Tizija,Митака се изрива след като цял ден лапа играчки и всичко което му се добере до устата #Cussing out.предполагам че просто имаме по-чуствителна кожа,при положение че след като стане сутрин личицето му е чистичко newsm78Може би и при вас да е така Thinking

# 283
Maira успех днес при хирурга  Peace
За кашата да те питам-с пюре ли се меши и това за следобяда ли се дава ?

Диди не съм от най-нескромните.Аз също искам лаптоп но се разбрахме след ремонта на кухнята да го купим че ни предстои ремонт + обзавеждане на кухня  ooooh!

Това са номинациите  newsm78 Да няма сърдити накрая  Tired

Елип честито ви зъбче  Heart Eyes Ние още сме далече.

# 284
Добро утро, майчета!
Морска сирена, Майра, стискам палци всичко да отминава- заминава бързо!
При нас режима е понятие без покритие. Че хапваме нощем- хапваме. Един път е на 2 часа, друг път откарва и 4-5 часа. А съм решела да се похваля, че нощните интервали се удължават, а съм получила наказателни точки със събуждане през 2 часа.
Синеоче, Попова /и който още ме пожелае/- заповядайте! Hug
Tizija, наблюдавай внимателно- дали е чувствително детето или има алергия- границата е много тънка, но е важно.

Може в категориите за номиниране на бебоците да включим и най-смешни физиономийки и т,н.с подкатегории например-весели,ревливи,заспиващи..

Подкрепям! И смешни физиономии въобще. Даже може едно или няколко отделни номинационни албумчета да се направят- според категориите.
И някак предварително да се разберем, че всичко е за забавление.
Във връзка с това, предлагам новата темичка да е:
"Юлска Монтафонка зимни номинации очаква..." Joy
Лек ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт