Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 229
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Честит Имен Ден на всички именинници! Бъдете здрави и щастливи!

Мамите, знаете ли какво се случва точно под носа ни?!  #Shocked Юлки 2005 бременеят със страшна сила  Grinning Ето, вчера се "наложи" да честитя на мама Лъвичка, която много-много си обичкам!  Hug Да последваме примера им догодина пак с летни бебенца!  newsm10

П.С. Асе, да не си следващата бременна буля, мари!   bouquet

# 61
Изи Кам ти ли беше писала за ехинацея или нещо такова беше дето било успокоявало ревливи и искащи да ги носят бебета?пиши повече инфо ако имаш че да предам тука на една съседка да го купува!Нейните ревливи близнаци ще я уморят!Ако може кажи кога се дава,по колко,как, пие ли се що ли?И колко струва?
не бях аз беше jorjito това е цитат от постинга от предишната  темичка
"по въпроса за Хомеопатията въобще не съм компетентна,просто исках да споделя какво ми каза педито и по този начин ако мога да помогна на някой мами като мен на коита бебетата много плачат.онзи ден ми каза че сега се разбрало че Хамомилата действала успокояващо и на бебето каито искат постоянно на ръце.на нас това ни е болен проблем,затова от вчера много стриктно съм започнала да давам-пък да видим."
а ехинацеята се дава за укрепване на имунната система но в по-голяма възраст   Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001

# 62
pearly , pearly ... Да знаеш само какво са 2 деца с малка разлика! Когато татито се прибере от работа първо се занимаваме с децата, хранене, къпане, игри, щуротии. Слагаме ги да спят и чак тогава си казваме ЗДРАСТИ! А то станало 22 часа... А като ревнат и двамата - стерео тотал Laughing. Обаче пък няма по-мила гледка от тази, когато и двамата се смеят!
Вчера Тити ни покани в неговата палатка и, можем не можем, се набутахме и четиримата барабар с Максималния. На Тити му се стори много смешно и си умря от смях, а малкия уж суче, ама като чува брат си, че се смее и той се смее с глас и се олива с кърма.  Laughing
Та искам да кажа, браво на тези, които са се решили на второ! Аз много искам един ден и трето да си имаме!  Ама нека първо да се наспя след второто! Grinning

# 63
Честита месечинка на астралните ни близнаци Траян, Дориян и Димитър! Да радвате мамйчетата си с многото усмивки, с които ще ги дарите! Ех, ама нашта дата е много мъжка!

Юлски мамита, благодаря ви за поздравите! Влизам аз в темичката и добре че видях, че ни поздравявате, щях да забравя да ви почерпя! ooooh! А хем тази сутрин се чудех кога станахме на 4 месеца! Толкова бързо мина времето...Изи Кам, ама как ги изкарваш тези стихчета, благодаря ти!  bouquet

Черпя ви значи виртуално с тортичка, ама снимки няма да слагам, че ми се дояжда, а се боря с килограми. На всичкото отгоре снощи цялата вечер прекарах в готварския да разгадавам как ги правят тези красивите торти и да търся рецепти за Коледни сладки, та сега направо имам чувството, че съм преяла от сладко Grinning

Да последваме примера им догодина пак с летни бебенца!  newsm10
Ох, Прасчо сакън! Аз вече си минах по реда, сега малко почивка. Иначе много ще се радвам да ни изненадате с някое ново бебче, ама ви съветвам все пак да почаката мъничко още. Поне 6 месеца да минат от раждането, организмът да се възстанови горе-долу.

# 64
pearly , pearly ... Да знаеш само какво са 2 деца с малка разлика! Когато татито се прибере от работа първо се занимаваме с децата, хранене, къпане, игри, щуротии. Слагаме ги да спят и чак тогава си казваме ЗДРАСТИ! А то станало 22 часа... А като ревнат и двамата - стерео тотал Laughing. Обаче пък няма по-мила гледка от тази, когато и двамата се смеят!
....
Та искам да кажа, браво на тези, които са се решили на второ! Аз много искам един ден и трето да си имаме!  Ама нека първо да се наспя след второто! Grinning

На нас онзи ден вече така ни писна от викове, реване и щуротии, че ги паркирахме и двамата да спят в 8 вечерта и къщата утихна! Понякога вече нито сили, нито нерви ми остават...Но си права, че е голям подарък усмивките на личицата им. Пипи обожава като Мишел се върти около него и го закача, въпреки че на мен понякога тези закачки ми се виждат малко грубички, ама на него си му харесва...

# 65
  • Стара Загора
Честита месечинка на Траян ,Димитър и  Пиер-Павел!!!Да слушкат многооооооооо ама и бели да правят де ,че иначе не е интересно!
И ние да ви почерпим ама тортички и тем подобни,чееееееее ...........си възвръщам килата от бременността  Cry  ,а ги бях свалила всичките!И аз се чудя за коремни преси .Тук из форума пишат различно -едни след 6 месеца,други след 2 от операцията!
А за въпроса за 2 бебе -след кошмарното раждане което имах незнам кога ще се престраша.

# 66
Ей сладури с още по големи сладурковци   newsm68. Как сте в днешния дъждовен ден  newsm03.
Ние да се похвалим днес за първи път ядохме каша с лъжичка. Дойде и нашия момент за захранване. Е не че бебчо разбра какво става тя кашата е толкова рядка и си има  вкус на АМ така че нищо не осети, но след няколко дни като стигнем до същината ще разбере. Толкова е сладък като си отваря малката устичка, на мама сладура  smile3541.

Честита месечинка на Траян ,Димитър и  Пиер-Павел!!!  bigdance2 Tada

И аз се боря упорито с тези кила направо ужас. Имам още 4-5 останали ама не искат. За сега съм се подложила на по лека форма на диета, но ако до 2-3 седмици не стане ще има строги сакции smile3505. Знам си аз че за мързеливите като мен само глада му е майката, но нещо съм го забравила как става този номер.
За упражнения след операция не мога да изкажа компетентно мнение, веднъж опитам да потренирам на фитнес-а и вечерта ме заболя операция. Това ми беше достатъчно и без това не обичам да спортувам много много.

# 67
Кажете за хамомилата тогава де?Може ли да се вземе без да е изписано?Ти как я даваш Изи?

ААА аз ли нещо не разбрах или някой е бременен?Асето ли що ли или някой иска да бременее и да ходи при следващите Юлки!Оле не съм разбрала нищо отивам пак да прочета и да видя и в темата на бъдещите юлки кой е в списъка!Ей сега ви хванах! Laughing

П.П. Разбрах- значи мама Лъвичка е бременна а Пърли я поздравява и намеква на Асето да действа, а не да се ослушва!Ааааааааа!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 15:54 от Eli83

# 68
Lala, Pingwina децата ви са страхотни, да са ви живи и здрави!
Даниела77, честото ви хапване на кашичка, дано продължи да си хапва от всичко с удоволствие. Наистина ми е много приятно да храня Павел с лъжичка.
Аз никакви упражнение не правя, а не се харесвам с този корем,като се сетя каква бях Cry newsm45

# 69
здравейте мами и бебчовци!
честити месечинки и имени дни на всички!
аз отдавна не съм влизала ама нещо време не остава Rolling Eyes
даже нова темичка си имаме Shocked при това много сладка НАН   bouquet
за захранването АЗ ОТ 2-3 седмици давам пюретата каши от време на време а вече и киселчета.нещо пюретата не ге иска ама ще мъчиме!кисела също не е сред любимите и!но виш кашата-харесва я!!!
синеочка ова стихче е страхотно чесно разплаках се!и без това ме е хванала някаква депресия Cry вече не се понасям а и околните също вече не ме понасят!
но пък вижте какво направих... newsm78
абе как да сложа снимка исках нещо да ви покажа ама ката съм се смотана #Cussing out

# 70
ей ни на, и ние вече на четири месеца  newsm08
времето наистина препуска Grinning

ЧЕСТИТКИ на астроблизначетата ни - Дориан, Митето и Пипи smile3510

като мама на месечинко Траян искам да им пожелая да са спокойни, ведри, забавни и усмихнати като него Hug
на мамитата и татитата им - НАЗДРАВЕ cheers

относно почерпката, понеже и аз имам някакви си там шест кила за сваляне, а воля да не ям сладко - никаква - от нас днес само плодове и минерална водичка

пп. за вторите деца да добавя само - наистина е неземно да видиш две мъничета да се заливат от смях или два чифта малки ръчички да те прегръщат едновременно НО и сълзите, когато са тъжни са х2, а децата, колкото и да са големи, страдат ако загубят вниманието ви
на ваше място бих поизчакала с второто бебе, за да се насладите максимално на всеки миг с децата си, поотделно и заедно Hug

# 71
ох и аз се мъча да сложа снимка в профила ама все не става, някой да помогне Praynig

# 72
  • През девет земи в десета
Ами три броя да ви гледат всяка вечер с обожание,знаете ли какво е!!!!!И като сме всички заедно вкъщи, просто е неописуемо!  smile3522 smile3523 smile3529
А ние май нито кашите,нито пюретата харесваме кой знае колко.Само бебешките бисквитки ги хапва с удоволствие.Ще почиваме десетина дни от такива манджи с лъжица и после пак ще опитаме да не вземе да се отврати,че каката ни беше злояда и е направо кошмар.  ooooh!

# 73
Честито на месечинките   bouquet
Ивичка,с тези череши направо езика ми стигна до земята.....Много ги обичам,а до май месец колко време имааа  ooooh!
Относно децата,аз лично мисля да изчакам поне още 3-4 год.Дано и Господ така мисли,защото сметка без кръчмар не е хубаво да се прави  Joy
Ели,не съм много веща в хомеопатията,но знам,че всяко нещо се изписва индивидуално....Така че май е по-добре да потърсиш добър хомеопат.И аз все се каня,да погледна в Здравния подфорум,за да видя кои препоръчват за София,но все не стигам до там.  Embarassed
Айде Лека вечер от нас с Емка-семка  Heart Eyes

# 74
Честито на Лъвичката ! Асето е с операция ама няма да се очудя и тя да ни зарадва след някои друг месец  Heart Eyes

За 2-рото дете мисля да изчакам поне 5 години,но и аз мисля че е Божа работа  Peace
Честито на бебенцата хапнали вече кашички и пюренца!
С килцата съм на минус. Тежа 47кг сега.

Тук времето беше просто прекрасно пролет направо  Joy
Хайде бай от мен за сега  Wink

Общи условия

Активация на акаунт