Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 213
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
 Two HeartsЧестити месечинки на бебоците които празнуват днес Two Hearts

Рени,  love001  love001  love001

от Днес при Иван Звездев започна поредица от предавания посветени на бебешката и детската кухня.заедно със педиатър приготвят храните и тя обяснява това онова.на мен лично ми беше интересно,макар че нещата които каза ги знаех вече.само че незнам каго ще бъдат следващите серии newsm78

Момичета днес сутринта ми хрумна нещо.Хаиде да направим един коледен албум на нашите бебоци.Да слагаме снимки с бебоците облечени празнично и после всяка от нас да си го запази за спомен.И така Дай Боже всяка Коледа.
После като порастнат ще ги показваме на нашите съкровища Hug

Какво ще кажете???
 EmbarassedСамо че ще трябва накой друг да го направи албумчето,че мен хич ме няма Embarassed

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 11:04 от jorjito

# 16
Честито на днешните месечинки! baloni
Като видях заглавието, което Пингвина е предложила, реших, че е разменила епитетите, но всъщност така звучи по-сладко! Защо пък да не сме сладки самите ние! Laughing
NAN, браво!   bouquet Освен да благодаря, искам да ти кажа макар и с известно закъснение- не се притеснявай, че някой ще изчезне от заглавната страница. и то не просто заради по-бавно зареждане. Нека и към правещите темичките ни да имаме милост! Като си помисля- аз един албум нямам време да разгледам, а какво ли е при всяко едно име да се слагат съответните снимки...
Бетта, масажа аз сама го правя- криво-ляво. А ти Бистра Лечева ли имаш предвид? Ако- да, непременно и прати много поздрави от една мама, дето и е слушала лекцията като бременлийка- това беше най-сладката лекция за бременни от тези, които посетих. Даже със Синеочето си приказвахме да ходим пак да я чуваме и гледаме- aма кой роди, кой едва се търкаляше... И как си мислехме че на филмчето е заснето едно мнооого голямо бебе- поне на 3 месеца Joy Е нашите вече са още по-големи Laughing
Вчера ходих на ваксина, която не се състоя, че пентаксима се беше изчерпал в аптеката. До края на месеца е трудно да се намери. Питах педката за онази работа с ХЕИ и пентаксима; тя ми отговори че не знае такова нещо. Морска сирена, не се притеснявай, недоразумението не идва от теб, а от някакви съображения на ХЕИ. Изобщо не мога да си представя какво значи непризнаване на ваксина- детето или е ваксинирано- или не. Средно положение като малко бременна няма.
Isi kam beer Къде ги вадиш тия картинки, тия стихчета. Ма тя тая твоята торба бездънна, бе човек!
Цунки на всички сладки мамчета и бебчета! Hug

# 17
  • Варна
Честит имен ден на всички Александровци ,и най вече на Алекс на didi_81 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да са здрави и засмени newsm67  4uu  ura

# 18
здравейте на всички, мами и бебчета!

вече имаме нет у нас и сме много щастливи  Grinning
изпуснала съм много, но ще гледам да наваксам  newsm78... ако Гергана не реши друго  Laughing

преди малко си изядохме плодовото пюре и сега си играем с играчките, гукаме и се въргаляме по голямото легло на мама и тати.

и бебчета, да слушате мамите!

# 19
  • някъде
Честити месечинки на бебоците!!!  bouquet  bouquet  bouquet
jorjito  love001, но аз мисля че август месец му е именния ден! Сега видях, че днес имен ден май имат Сашовците, така че все пак ще почерпя

# 20
Честити месечинки на бебчовците!
Честит имен ден на Александровците и на Александрите! (не знаех, че днес е празника им, ама се доверявам на Жоржито Grinning)

Оф, момичета дано наистина Пентаксима да го признават, че ми писна вече от малоумни работи! Не стига, че си плащаме сами ваксините в името на по-доброто на децата си, ами сега и да ни наказват затова!

Нан  bouquet

Много са сладки Ема и Лора и много ме кефят чорапите им асорти с блузите! Аз много държа на това и мъжът ми все ми се подиграва! А Мишел като се роди бях в някаква страшна дилема какво да правя, че нямах за нея чисти чаршафи и пижама асорти Joy Е, оттогава мъжът ми вечер като си лягаме ме проверява редовно дали и моята пижама е асорти с чаршафите ни JoyОбаче може да ми се смеете ама въпреки че се боря с тази ми мания, се хващам, че гледам да пера чаршафите и пижамите си по възможност, за да съвпадат по цвят при ползването им Joy Това е положението, голяма кукувица съм, но работя над това и снощи си легнах в сини чаршафи с тъмнолилава пижама hahahaЕ, оцелях! Joy Иначе за другото може и да не съчетавам цветовете много успешно, но не знам какво ми става с чорапите и чаршафите! Grinning

# 21
Даже със Синеочето си приказвахме да ходим пак да я чуваме и гледаме- aма кой роди, кой едва се търкаляше... И как си мислехме че на филмчето е заснето едно мнооого голямо бебе- поне на 3 месеца Joy Е нашите вече са още по-големи Laughing

Еееееееех, как се разчувствах като си припомних. Обаче държа да ти кажа, че ние с Амери отидохме все пак на въпросната лекция за втори път,пак изгледахме филмчето и аз този път по запомних за какво става дума. И наистина колко голямо ми се виждаше бебето на филмчето Grinning Grinning Grinning А после за следващата помня много добре че като станах тя ми звънна и аз мислех че е нещо за лекцията, а тя каза: "Ами аз родих...."

Много са сладки Ема и Лора и много ме кефят чорапите им асорти с блузите! Аз много държа на това и мъжът ми все ми се подиграва! А Мишел като се роди бях в някаква страшна дилема какво да правя, че нямах за нея чисти чаршафи и пижама асорти Joy Е, оттогава мъжът ми вечер като си лягаме ме проверява редовно дали и моята пижама е асорти с чаршафите ни JoyОбаче може да ми се смеете ама въпреки че се боря с тази ми мания, се хващам, че гледам да пера чаршафите и пижамите си по възможност, за да съвпадат по цвят при ползването им Joy Това е положението, голяма кукувица съм, но работя над това и снощи си легнах в сини чаршафи с тъмнолилава пижама hahahaЕ, оцелях! Joy Иначе за другото може и да не съчетавам цветовете много успешно, но не знам какво ми става с чорапите и чаршафите! Grinning

Joy Joy Joy Joy Уби ме ей! Ама и аз съм така гледам всичко да е в тон.

# 22
# 23
  • някъде
Да попитам- задължително ли трябва да се варят на пара, не може ли направо в тенджерата с вода? newsm78

# 24
Здравейте и от мен в новата тема.NAN  Heart Eyes
Днес определено(поне за сега) не става за разходка ConfusedОтдавна не помня да сме си стояли в къщи, а и на Марти му се хайманосва.
Честито на Алексчето, щом има празник.да е здравичък и да хубавее все така Wink

# 25
Честито на днешните месечинки!  baloni

Честито и на именяците!  smile3525

N_A_N  smile3501 за новата темичка. Можеш ли да погледнеш, защо не се вижда лентичката на Калоян и още едно детенце.

Viol  welcome

# 26
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ ОТ НАС
[/b]

Дано не сте ни забеавили, но напоследък не ми остава много време за писане.
Искам да ви се оплача, че трети път през последните 2 месеца ми се възпаляват потните жлези на дясната подмишница и страшно много боли. Първия път ме цепиха, дренажи и адски болки, втория път си имаше връхче и мина само с ихтиол, но сега положението пак е сериозно и май към ножа отива. А как боли, не ми се мисли, а да не говорим, че почти немога да си движа ръката. Абе ужас и половина Sad Ако някой има идея от какво може да се получава и как да се предпазвам от това нека ми каже Плийс. Аз започнах да пия бирена мая, но от вчера, така засега нищо Tired

А сега да ви попитам откога храненето става на 3.5h newsm78

За спането аз и преди бях писала, че ние през деня спим за по 15мин #Crazy, но като сме на разходка през цялото време Peace. Днес излязохме за малко и ни понаваля, но поне изпробвахме дъждобрана най-накрая hahaha и пак спа, нищо че току що беше станала newsm78

Толкова засега, дано скоро пак да остане време да се включим  bouquet

# 27
didi_81

честит имен ден на малкия сладур
смей се папкай и играй
щастие радост и лъчи и никога тъжни очи

Честито и на всички които празнуват днес.
 Hug Hug Hug

# 28
Честит имен ден на Алекс! (и аз не знаех, че е днес)

И тук не става за разходка, ама имахме едно бързо излизане -  сега идваме от детския хирург. Ясмин има една висулка на долната устна от вътре и другата седмица ще я режат. Днес при прегледа как плака само, представям си другата седмица какво ще е ...хич не ми се ходи от сега  Cry Cry Cry Cry

# 29
Здравейте и от нас в новата темичка  wavey
НАН  newsm51
Лала,разби ме  Joy  Joy  Joy То не че аз съм по-различна,но гледам да не се вманиячавам чак толкова  ooooh! А Ема и Лора,като най-добри приятелки са солидарни една към друга и са в един тон  Heart Eyes
Морска сирена,въпроса с ваксините не дойде от твоя въпрос,а принципно....но няма да повтарям Прасчо.
Относно въпроса ти,моята педи,каза че не знае за такова нещо(не че е мн.информирана де),но по пътя на логиката,след като от 07г Пентаксим-а ще се поема от ЗК,няма начин да не я приемат в градините  newsm12
Ема почти с нищо не се заиграва,иска си компания и това е  Heart Eyes
Диди,не е задължително,а препоръчително на пара,защото така се запазват повече витамини.
Рени,много сладко ти спят мъжете  Simple Smile
Жоржи,идеята за албумче мн. ми допада  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт