Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 243
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде
Здравейте! Hug
Синео4ка, не са камъни в твоята градина, и аз не обичам много да чета дълги постинги, особено ако нямат много нови редове или обръщения Blush
jorjito, страшен е Митака, сладур  love001
isi_kam, може и да има нещо вярно в думите ти- сестра ми е била много лоша, аз по-добра! Blush Ще видим как ще бъде при нас с второто Wink
Да попитам- трябва ли да се започне първо с плодови пюрета, а след това да се дават зеленчукови? newsm78 Не може ли обратното- нали казвате че плодовите са по-хубави, ами нормално като бебчо е опитал нещо по-сладко и хубаво да не иска по-гадното Mr. Green
Ели, хубави снимки  Hug, онази с огледалото  #Crazy

# 196
И ние не щем зеленчуковите отврат са!Днес ще пробваме каша взех на слънчо бананова да видим!А ако яде каши ще въведа зеленчукови другия месец!То май ще си ги правя аз защото поне ще са по вкусни, прясни и аз ще си знам какво има вътре тези готовите ми приличат на айде да не казвам на какво! Whistling

# 197
................!То май ще си ги правя аз защото поне ще са по вкусни, прясни и аз ще си знам какво има вътре тези готовите ми приличат на айде да не казвам на какво! Whistling

Те не само приличат, ами и на такова си имат вкус Sick

didi_81 и аз мисля, че ако бяхме започнали със зеленчукови щеше да ги яде, но доки така каза #Cussing out

jоrjito и ние я правим същата муцунка , баща й казва, че й виснало чекмедженцето Joy Joy Joy

# 198
Диди Hug

Абе момичета я кажете в това лошо време къде ходите с дечицата? Ние обикновено като излезем или се забиваме в заведение или пък кръстосваме, че седнеш ли на пейка ставаш на шушулка. Но си е доста уморително и повече от 1.5 - 2 часа не става. Пък и аз как мразя всякакво движение.... През лятото си беше добре, но сега Thinking Липсва ми това хайманосване по цял ден, вкъщи не ме свърта. Ако някой има идеи къде може да се ходи зимата да казва бързо!! Simple Smile

Ели, като почнеш да правиш пюретата (зеленчуковите) да казваш как, че не ми е още много ясно newsm78 Може и готови да давам, не знам коя е по-малката беля. Гледах на Хип онзи ден има само по един зеленчук - ранни моркови, после ябълка и моркови или картог с морков. Има време, януари чак живот и здраве ще почвам, но нещо не ми се ще готови....

# 199
  • Варна
Благодаря на всички за комплиментите

и аз много си го харесвам мушморока Joy Joy Joy
Tizija,аз пих Осцилококцинум и едни прахчета като Фервекса,ТАЙЛОЛ-ХОТ/май така се пишеше/ newsm78.Педито ми ги препоръча,няма проблем да ги пиеш и да кърмиш.аз пиех през 4 часа и за два дни бях по-добре.Прахчетата ги има на Марешки.
Оздравявай Бързо  bouquet  bouquet  bouquet
isi_kam,много искам второ и мисля живот и здраве догодина по това време да бебеправим luvbedще го видим второто hahaha как ще е.ако пак се метне на мен,аман ми е системата Mr. Green
Popova,Емка-семка става все по голяма сладурана.ние колко чакахме да ни обърне внимание,а Маскималния как си намърдал Joyголеми сладури са двамата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 13:38 от jorjito

# 200
Jorji, и Самуил е точно същият, когато се гласи да надуе гайдата след две секунди. Crazy И незнам защо, но в момента, в който я видя тази физиономия, ми става страшно жално и нещо в мен така се преобръща, че получавам някакъв императив веднага да скокна да му угаждам; а всички около мен само ме хокат, че много го глезя и при най-малкото промръмкване му обръщам внимание.

За пюретата Асето казваше, че много от техните бебета, които ги били почнали с плодово, после едвам ги накарали да вкусят друго. На едно трябвало да му забъркват всичките /и зеленчуковите, и месните/ с банан, защото като опитало първо банана и край - нищо друго след това.

Ние днес бяхме на консултация - тежи 8700 г и е висок 71 см. Педи е категорична, че при тези атопични прояви засега не бива да се въвежда друга храна и кърмата му е предостатъчна. Аз мисля да го започвам към средата на януари с оризова каша, но ще видим, дотогава има още малко време.

# 201
  • Варна
Здрасти на всички мами,
Да ви кажа за храненето през нощта - Въобще не се опитвам да откажа сукалчето, макар че с нетърпение чакам момента в който ще заспя вечерта и ще се сълудя сутринта.
Попова , как ви се отразява накрайника? Даваш ли сокчета/пюренца с него? Питам, защото моето гарче е скарано с лъжичката и ни е много трудно.
Tizija , аз пия ефералган за моята настинка, но без лекарско предписание - имам чувството, че на беба и действа приспивателно.
didi , моята педиатърка твърди че плодовите пюренца дори не са захранване. Незнам, може би е нещо свързано с алергиите това, че се дават първо плодчета.

# 202
Ами така е, угаждам му и аз.Като я видя тази устничка ,предхождаща плач и на мен всичко ми се бръща , взимам го на ръце и го гушкам EmbarassedМоже би това не е най-правилният начин за така нареченото първоначално възпитание, но убийте ме немога, много ми става жал Confused
Синео4ка, ами само по гости ходим,остава ми разтоянието от нас до приятелка,ако не съм с колата.Ами и аз ще се радвам на идеи заа прекарване на денят НАВЪН, че в къщи нерви нямам(с тия мъгли).

# 203
Здравейте  Hug
Айде и аз да се присъедина към болните  Tired За сега пия само осцилококцинум(ама че име  Crazy ),не ходя с маска...не мога да дишам с нея....дано бебка не се разболее,че лошо...
Жоржи,голям хубавец е Митето дори когато плаче  Heart Eyes ,но и нашето момче не пада по-долу  Hug А Максималния,е такъв чаровник,и само усмивки дава...направо е страхотен...Абе аз като гледам всичките ни бебоци,без изключение са великолепни  Heart Eyes
Emmilly,не давам сокове и пюренца все още,от Коледа ги почвам.Но според мен е по-добре захранването да става с лъжичка.Накрайника го пробвах само онази вечер,от тогава не съм й давала,защото нямам какво да й предложа освен кърма на този етап.Взех го,за да свиква с него,защото майка ми си идва др.месец и ще се наложи да й оставям малката,а тя отказва да яде от шише,и това ми е спасението  Peace
Искам да попитам захранващите мами.Как правите пюретата на пара ли,чувала съм за някакви специални уреди за готвяене на пара....но не съм много на ясно с тях.Някоя от вас има ли такава тенджера,и ако да,откъде сте се сдобили с такава?
biboshka,голям мъж си имаш,направо скри шапката на всичките ни Юлчета  Hug
Айде стига съм писала,до скоро   bouquet

# 204
  • Варна
Кажете, моля, какви подаръци сте измислили за вашите бебоци (и близки) за празниците. Не че нямам идеи, но да си  попълня списъка Grinning

# 205
  • Варна
За захранването има ето един линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0
може да сте я чели маймунската тема. Има и доста други впечатляващи неща.

# 206
  • somewhere over the rainbow
Бибошка,браво на големия мъж Hug Ние сме много по-малки,още сме на Памперс 2,ама нали сме дами bowuu Иначе пък Дая яде всичко,що става за ядене /и що не става hahaha/ и то в неограничени количества. Яде два пъти повече от средната дажба за тази възраст. Кърма в промишлени количества,зеленчукови,плодови пюрета,каши,кисели...скоро почваме пържолите,че няма наяждане т'ва дете Joy А малко качва newsm78, обяснявам си го с липсата на ненаакан памперс #Crazy Каши "Слънчо"взимам,много са вкусни...дори и за мен Blush
Момичета,к'ви мъгли,к'во чудо бе? Тук е лято Sunglasses
Диди,радвам се за Алекс Hug Да се махат гадните вируси #2gunfire Дая още е сополива-2 седмици станаха вече Rolling Eyes Вчера взех Коларгол,ама сякаш и от него няма ефект. Вече се съмнявам да не са някакви коки Thinking Питах педито за направление за секрет,но я няма сега в града,та другата седмица като ходим на консултация,ще ни изпрати за изследване /ако положението е същото/. Ние и третия прием на ДТК-то не сме сложили още,заради гадните сополи #Cussing out
Чао засега,да не ви омръзна. После пак.

# 207
Тъкмо щях да кажа, че Максималният явно много се е впечатлил от вчерашната среща с мадамите (Лора и Ема), та днес само те са му в главата - един такъв отнесен, не яде като изтърван  както обикновено, гледа романтично и реве в рими! Абе любов... Laughing

# 208
  • София
ихааа, реве в рими, брей, че е талантлив Максималния  Joy

# 209
  • Sofia
ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ

Искам да попитам майчетата, които дават пюренца вече, как приемат бебоците зеленчуковите, защото ние имаме голям проблем с тях. Плодовите и кашичката я яде с голямо желание, но зеленчуковите пюрета Sick, а не ми се мисли какво ще е с месните зная че са много по-гадни и от зеленчуковите. В тази връзка вие каква каша давате. Аз взех Фризокрем царевична с 4 плода newsm78

Здравейте от една Юлска мама която до сега незнам защо не е писала.Мотам се във форума и не се сещам да си пиша тука където ми е мястото  newsm53
Понеже съм от майките които дават пюрета реших да се впиша и аз.Ние имаме същия проблем и няма оправия.На обед блока ни разбира че хапваме зеленчука  newsm45
Засега давам каша на Блевит че са с Бифитус ефект newsm12 уж, а ние имахме проблем с акото.Сега вече е ок.
Засега толкова от мен ще следя и ще пиша пак
 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт