Нежна мама ЮЛСКО бебе гушка и мечтае да порасне и да слушка!

• 17 233
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
Синеочка изисках си направление и така си отидохме профилактично и не беше зле,получих уверение че е добре,показа ми какво да правя профилактично и така!Идете!

# 226
Юлчета, нашият априлски отбор ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и  Hug

# 227
Юлчета, нашият априлски отбор ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и  Hug
фурор,още днес на обяд гласувах за вас  Peace

# 228
Здравейте, мамчета   bouquet
Прецаках си настройките на нета, та чак днес успях да оправя нещата и бързам да почерпя всички за месечинката на Киара и рожденния ден на Доменика  Misc Baby Bottle  party023  cook newsm38 newsm67 Wine Glass beer smile3510 Popcorn cook cook ( не се научих да качвам снимки - sorry Embarassed)
честита месечинка на николас на мама winnie the pooh  smile3525
честити месечинки и на али на мама merry_lu и ясмин на мама maira newsm51
честита месечинка и на бебчо мартин на мама nadejda  smile3525
честити месечинки и на всички бебчовци които са пораснали тези дни  Hug
NAN   bouquet Hugза темичката.

# 229
честита 5 месечинка на
Киара на мама amerie
Николас на мама WinnieThePooh 
честити  4 месечинки
Ясмин на мама maira

Мартин на мама nadejda 
Али на мама merri_lu
С много радост и детски смях, да отгледате прекрасните си дечица  love001

# 230
Ох, незнам от къде да почна newsm78
Честити месечинки на Николас и Мартин,Киара и Ясмин !!! Да са здравички и весели!!!
За коледни подаръци и аз още незнам, но съм харесала нещо са себе си в новия каталог на Метро видях едни пантофи с формата на животно, а отдавна искам такива Laughing
За пюрета си мисля, че даже и да се започне с зеленчукови, пак няма да им харесат защото млякото е сладникаво, а и след това като се въведат плодовите и кашите пак ще дойде момент, в който ще се мръщи на зеленчуковите.
Аз правя домашни, не слагам сол, захар и млечни неща(забелязах, че в някои купешки има), яде ги ако има тиква в тях или АМ. Понякога добавям купешко ябълково пюре(2-3 л). Купила съм каша на Милупа ( тя е с АМ) и давам понякога следобед от нея.
Рени, ще кажеш ли на коя фирма е шишето с накрайниците да потърсим и ние?
mgizdowa какви пюрета сте пробвали? а каша? аз съм чувала, че всички бебета харесват кашите.
dew какво стана с пръстчето?
Biboshka браво на този мъж! baby_neutral

# 231
добро утро!
честита 5 месечинка на
Киара на мама amerie   Николас на мама WinnieThePooh

честити  4 месечинки
Ясмин на мама maira Мартин на мама nadejda Али на мама merri_lu
нека са много здрави засмени и послушни

# 232
Здравейте мамчета !
Ние с Галко пак се позапиляхме,но днес успяхме да ви изчетем.Понеже бяхме мобилни тези дни и използвахме  прИмоцията  car003

Честито на месечинковците  Николас, Мартин,Киара и Ясмин!

pipi аз купих Авентко шише от тия с дръжките и 2 накрайника  Peace Някои беше питал за пюрета и сокове.Понеже са бели меките накрайници и се засичат от соковете.

Майра   моля да ми пратиш това което беше споделила от лекцията  Praynig  Емайл: jujolinka@abv.bg

Жоржи твоят мъник прилича на мама си  Joy Галко я прави и той тая мутра като е крив.

Аз вчера ходих  при една педиатърка друга и тя ме съвсем огелпи по въпроса с храните  ooooh! Просто ми стана каша  Rolling Eyes

# 233
  • Стара Загора
Честити месечинки!
Да се изкажа за пюретата и аз.Започнах с ранни моркови на Гербер-пробвах и на хип ама Дари не го хареса- та хапвахме си го това на гербер.След това пробвах само картоф направено собственоръчно,но такава физиономия правеше.............чак на мен ми ставаше гадно.Затова взех картоф и морков на хип-само те май имат такова-и си го хапва.Е лъжем се вэаимно докато се разяде,след 5 лъжица си го хапва без да протестира.Сега мисля да му взема с тиква.Установих ,че макар и на мен да са ми по-вкусни домашните ,Дарито препочита готовите.Затова явно трябва да се опитват различни пюрета.
И аз пиех Тайлол-хот като бях болна и имаше ефект с 2 пакетчета на ден.

# 234
Аmerie, честит ти двоен празник- РД на Доменика и месечинка на Киара newsm51;
Честито и на другите месечинки днес:
Николас на WinnieThePooh  party006
Ясмин на Мaira baloni
Мартин на Нadejda (Наде, затъжихме се за теб...)
Али на Мerri_lu baloni  party006

Ели, много благодаря за линковете за папкане!  bouquet Ама как се смяла с търсенето на Елка по пода... Joy
NAN, заслугата е и твоя- аз като си помисля обърквам се с тия снимчици само да ги гледам, а да сложиш всяко една на съответното място си е работа...
Нарина, на Ели косичката на тила не бих казала, че е окапала, просто не е никнала там.
цитат
Монтафонке, ами с теб кога ще се видим на разходчица в този студ? Срамота е че не се познаваме с Ели още. Може да станат с Лора приятелки, тя се радва много на други бебета.

Ааааа, Синеоче, за приза има време. Аз като Монтафонка мога да спечеля само в подкатегорията Монтафонка бабиейрос, вие му мислете обаче. Впрочем то кви ли не номинации вървят вече, ми да се оформи една подкатегория Монтафонка на най- дундестото Монтафонче Joy Синеоче, gydi
Но си права че е крайно време да се видим, де. При мен проблема е че нямам кола, а количката ми не е много маневрена. Иначе аз се разхождам в Южния парк, в горната му част. Ако обаче някой от вас може да изкачи стълбичките дето са край б-ца Лозенец, в посока Ам. посолство, право при мен идва. Ако е с кола пък- откъм бул. Баучер се идва. Като ни стане студено- заведението вкъщи. Има много място, пък и каручките има къде да се паркират, не е проблем. Много бих се радвала!
Кви са тия номинации дето ни вербуват? Аааа, я че гласувам за мене си. Joy Нас някой да ни е номинирал? Всеки случай гласувах за бабиейросите, Варненките заради Краставицата,...
Много целувки, и да ме прочетете, ей!  bouquet

# 235
Аааа  prascho няма да те чета тебе с тоя дълъг пост  Crossing Arms  Аамаха  Naughty

Щях да пиша за болестите.Аз тази година бая боледувах че друг път пия имуностимуланти ама през бременноста не съм пила и сега докато кърмя.2 пъти изкарах кашлица + хрема.2 пъти ангина.Сега съм пак с кашлица/вече отшумява/ ама като магаре съм кашляла,а Галито не е разбрал за нито една моя болест засега.При всичкото ми боледуване и не го обличам кои знае колко/аз съм споделяла/.И херпесите изкарах/само тогава слагах маска понякога/ А той бебокът даже хрема не е имал досега. Чук-Чук.  Praynig

Добре дошли на новите мами и завърналите се стари!

За захранването-по-добре да се въведът зеленчуците и то с лъжичка.Казвам го не само според това,което съм чела ами защото имам приятелка,която кърми 9 месеца.И тя понеже не е била настоятелна по отношение на лъжичката и зеленчуците,ами се съобразява изцяло с детенцето си.В момента дете на 1 година яде САМО КАША и АМ и то с беберон  Rolling Eyes понеже са сладки  и ги възприема като вкус а майчето се чуди какво да прави.Взимат и кухня която детето отказва категорично  Tired

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 10:59 от Ренито

# 236
  • Варна
Честити месечинки на Киара,Николас,Ясмин,Мартин и Али

Хиляди Благодарности на всички които ми писаха за захранването и ми пратиха схеми

Рени,Мерси Heart EyesКакво те направи педиатърката newsm78 newsm78 newsm78

аз се чудя и мая от кога да го почвам туй захранване че с тези мои пусти алергии ThinkingОт 5 месец или да изчакам 6месец Tired
айде изчезвам,после пак Hug

# 237
  • някъде
Честити месечинки на бебчетата! Да сте здрави, послушни и добрички!!!  bouquet  bouquet  bouquet
amerie, на теб специални поздрави защото имате два празнка! Да ви е жива и здрава каката и да слушка повече!  bouquet  bouquet  bouquet
Ей момичета хайде стига с това- дали ще ми прочетете постинга, защото съм 100 % сигурна че не го правите с лоша умисъл, но Синео4ето може да се засегне! Peace
Ние на ортопед не знам дали ще ходим въобще, защото както съм казвала тук няма детски Sad
Нещо нямам муза за писане, така че ще се включа по-късно Mr. Green

# 238
  • somewhere over the rainbow
Честити рожденички на amerie!
Честито и на другите порастващи днес бебоци!
  bouquet
И при нас настана голям стуууд. Явно вчерашното "лято" е било предколедна промоция hahaha
Прасчо,вярно че е много пипкава работата по първата страница,ама веднъж като му хванеш цаката....
Ехее,Синеочка,ама ти цял парфюм си поръчала на мъж ти Crazy Аз на моя му замазвам очите с един ролков дезодорант от 2,50 hahaha Е,сега за Коледа може и нещо по-голямо...ако ме слуша Joy
А сега да ви се оплача. Нали се чудех защо Дая почна да се буди на час-два нощем. Ми заради бибата. Таралеж в гащите си вкарах с тая биба. Вярно е,че много лесно заспива с нея,само като я дам и беба обръща очите. НО...само леко като се разбуди и усети,че не й е в устата-рееев,докато не я дам #Cussing out Ами сега? Как да я отуча от нещо,на което сама я научих? Thinking

# 239
Благодаря за поздравленията за месечинката на Ясмин! cook newsm38 newsm67 Wine Glass beer smile3510 Popcorn cook cook

Честити месечинки и на Киара,Николас, Али и Марти! Честит рожден ден и на Доменика!

Ние днес рано-рано бяхме на консултация, всичко е наред, Ясмин е 6100гр и 63см. Само дето явно успях да я заразя с моята настинка и сега и тя е малко хремава. Педката пак каза, че тая висулка не била страшна  #2gunfire ама така или иначе утре имаме час при хирурга да се маха. 100 доктори, 100 мнения..на кой да вярваш newsm78

Иначе и при нас настана гадното време - пръска дъжд и не е за разходки  Cry Ще си мързелуваме днес вкъщи Simple Smile

За подарък за коледа - татито се майтапеше, че ще и подари пюре и лъжичка, ама от Хип го изпревариха с подаръка hahaha Та онзи ден му хрумна идеята за столче за хранене, ама още не сме решили. Аз искам да и вземем и една пееща играчка, която се закача на леглото - мисля, че с нея ще и е много приятно да заспива сама в легълцето.

Ааа забравих да разкажа още нещо интересно според мен - на прегледа в началото 1 от помощничките мери кг и височина, пробва слуха, игра си с Ясмин да види как реагира и тн. дейности и Ясмин много добре се държа, смя се., игра си с нея..След това влезе педката и Ясмин само като я видя, такъв рев нададе  Cry и докторката ми казва - "Страх я е вече от чужди хора". Аз и казвам, че с помощничката не е било така и тя тогава се усети - "Аааа, помни, че съм я боцкала с инжекцията и затова плаче" Нека и е като е такава "лоша" и боцка децата hahaha

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 12:13 от maira

Общи условия

Активация на акаунт