🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 458
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 590
  • SF
Деница е направила огромна грешка с тази поправка. Лицето й и без това беше леко свлечено - веждите й сочат надолу, върхът на носа й, ътълчетата на очите. Това състарява всяка физиономия. С напомпаните устни фокусът отива в долната част на лицето и допълнително увисва.
Сега трябва да компенсира с горната част - микроблейдинг, който да изтегли веждите нагоре и ботокс, който да застопори челото в малко по-учудено изражение. Сложила е и някакви скули. Не знам обаче с това помпане на устни и теглене на очи и вежди, да не стане някаква гротеска (конска физиономия).
Досега беше обикновена, лелченско излъчване, но поне не беше смешка. Защо се е направила на смешка?

# 1 591
Може ли някой да помогне?
Не мога да открия е-маил на btv. Откривам само такъв за новини и спорт.

Дайте адрес, моля!

# 1 592
Ако бях на мястото на Алекс, не мисля, че бих имала сили да проявя благородност и да не кажа на какво съм подложена, нищо, че на него би трябвало да му е пределно ясно...

Но тя и Александра подлага. Вербалната агресия също е агресия. "Фал-шива си, фал-ши-ва, фал-ши-ва".
Понякога е доста по-безобидно да плиснеш чаша вода.
Защо Александра не разказа как сядаше нарочно пред лицето на Виктория - нарочно дразнене и придизвикване на агресия.
Аз хич не харесвам такова поведение като нейното. Визирам цялостното й представяне. Радиото, за което всички си запушваха ушите и настръхваха, когато Многострадална Геновева им заговореше.
Това е по-страшнана агресия.

Горкото Вики, стана жертва на страшна агресия Simple Smile

# 1 593
Нито веднъж не показаха А.да ги кове пред Виктор,същото обаче не се отнася за голяма част от действащите лица. Не я чух и да сипе грозни обиди. На последната провокация на Питонова какво се очакваше да направи? Това, че ѝ каза, че е фалшива и кръгла нула не е вербална агресия моля, моля. Никой няма да изтърпи два месеца да мълчи и да игнорира, освен ако не е тотално безгръбначен!
Тупарев е гняс! Това е моя коментар за този "любовен" формат.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 23:54 от Aman332

# 1 594
Цитат
Но тя и Александра подлага. Вербалната агресия също е агресия. "Фал-шива си, фал-ши-ва, фал-ши-ва".
Защо Александра не разказа как сядаше нарочно пред лицето на Виктория - нарочно дразнене и придизвикване на агресия.
Аз хич не харесвам такова поведение като нейното. Визирам цялостното й представяне. Радиото, за което всички си запушваха ушите и настръхваха, когато Многострадална Геновева им заговореше.

това са пълни глупости. Александра направо медитираше , докато Деница и Виктория спореха. Тя почти се сепна след като Виктория многократно я подкани заядливо да и отговори - ти мен смяташ ли ме за егоист , а кажи , а кажи . А кажи де ти мен уважаааш ли ме а? а? А?

# 1 595
Ха ха, фейсът налази и тука,  чак и Путин са докарали 😄. Моля, дами сдържайте емоциите и прецизирайте речника, няма нужда да се изживяваме като героини в сапунката. 😁 Виктор е човекът, който трябва да избира, не ние. То това оставаше, ергенът да се жени по наша преценка. Ама що не направил това, пък що не казал онова... Пък колко зле ще е с тази, сякаш с онази ще цъфне и върже... Един дол дренки са всичките, момчето е за жалене в какво блато го натресоха.

# 1 596
  • Вестерос
Не мога да повярвам, наистина не мога, че има хора още, които искат да спечели бобърът.

# 1 597
Виктория е дъното на дъната. Тази вечер видяхме, че без придворни дами, които да манипулира, е зеро. Ако беше на мястото на Александра, нямаше да реве, а да се самоубие при цяла къща, насъскана срещу нея. Няма грам сила в нея, когато е сама. Друг трябва да й води битките и да има гръб. Безчувствена, зла и меркантилна, а тази вечер видяхме, че е и алкохоличка. Ако това е руската школа, с която се гордее... не знам, не знам. Simple Smile

# 1 598
Ако бях на мястото на Алекс, не мисля, че бих имала сили да проявя благородност и да не кажа на какво съм подложена, нищо, че на него би трябвало да му е пределно ясно...

Мисля, че ако някой ти говори по начина по който Виктория обиждаше и се заяждаше с Алекс, то всеки нормален човек щеше да отвърне. И тя не е невинна, но в този случай Виктория си беше пълен психопат и много се изложи. Не знам как може някой да я защити след всичко това. Айде да си ходи вече в Русия!

# 1 599
В австралийската мома, единия от кандидатите си позволи да каже една обидна дума и беше позорно изгонен, а тук се сипят обиди на килограм и на никой не му пука.

# 1 600
  • SF
Това, че ѝ каза, че е фалшива и кръгла нула не е вербална агресия моля, моля.

Агресия е и то много опасна, и аз много моля! Simple Smile
Ако търсиш скандал, прави точно така и ще го получиш много бързо.
Но няма да ви преподавам психология.

# 1 601
Защо решихте, че Виктория е пияна на кирка? Аз такова нещо не видях. Тя си се изложи, защото й в такъв характера. Тя отдавна се излага, но днес беше връхната точка просто, защото Александра й отговори и Виктория изтрещя. Всички пиеха, но никой не се е излагал като нея. Толкова си може просто.

# 1 602
Есме,къде очакваш да седне Александра? Или да си върви най-добре,да не пречи на Виктория?
Направо ме изумяват някои коментари.
Да печели Дениз и да се свършва,халал да са му на Виктор всички баджанаци! А пък ако и той закъса,на него може да му направи отстъпка.
Александра защо използва”мила”,”слънчице” и тем подобно изрази в кавга? Ясно,че е опит за сарказъм,но пак звучат кринджово.
Можеше и по-добре да се опъне на психопатката Виктория. Има си ги дефицитите Сашето.
Но! И друг път съм писала,Виктория е лошотия! От яд,че се изложи рева,не за нещо друго.
Виктор сте го нахранили,няма да му сипвам,само ще кажа,че едно пале и ще рипа по свирката на продукцията щото толкоз му е акъла.
Хвърлих един поглед наДеница. Колкото и да е невероятно,изглежда по-зле и от преди.

# 1 603
Гледам пак Деница и се чудя защо просто не си оправи зъбите, щеше да е много по-разумно отколкото тези устни. Дано са само те, ще се оправят с времето, а не скули и какво ли не.
Дано Алекс върне розата следващия път, ако остане накрая с Виктория ще е излагация, която и да спечели.

# 1 604
Даа, Виктор е мъж на място, задето не заема позиция в скандал между семпли жени, Люси е смешна и забавна, а Деница била излязла суха. Всички са големи актриси и играят по сценарий и всички с едни и същи оправдания. Един дол дренки са ми.. Александра колкото и да не я харесвам от началото, на фона на всички тези и забравих изцепките дори. Все пак има някаква йерархия - злобните и безхарактерни са ми най-отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт