🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 525
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
Не ми се вярва някой да е платил за Виктория. Тя е там, защото са я преценили добре като типаж - булито на класа. И я оставиха да се издъни. Не вярвам тя да не осъзнава каква изгалация беше  избухването й и всички предишни неща. Дава вид на владееща се, а е същата истеричка и провокаторка като Александра. На Александра е отредена ролята на Пепеляшка.

Виктория как криеше бутилката с водка като я извади от шкафа. Гледаш да не се вижда, че налива алкохол. Явно доста пиене се лее вечер, достатъчно, за да изкукат по-лабилните.

# 1 576
Виктория от къде знае наименованията на толкова много психични разстройства...да не си е чела скоро здравния картон Joy

Няма да ме изкушите да гледам Цитиридката , и да видя новата Деница, надявам се наред с другите глупости , да си е присадила и малко гръбнак  , че без джуки и цици се ядва, но да си  безгръбначно си е доста тегаво.

Защо гледам Ергенът - има един  приятен хумористичен сериал, с много свеж саркастичен хумор , където след смъртта , човек попълва въпросник , за да се определи в ада или в рая ще отиде . Въпросите , между другото бяха доста неочаквани (няма лъжец ли сте , убиец или нещо свързано с "греховете" които са ни познати и от религията) Та един от въпросите беше- бил ли сте участник или поне зрител на реалитито Ергенът . Joy
Явно и на запад е считано за убиец на мозъчни клетки

# 1 577
Деница как изглежда, милата..

Аз лично предпочитам Виктория или Дениз да спечелят, но ще спечели Алекс.
Утре ако си тръгне доброволно Алекс, май Дениз ще е победителката.

# 1 578
Той топки ли има или вагина, първият път се усъмних с белите гащи многодневни, вторият път -сега.
Това беше много сексистко.
Куражът не се свежда до първичните полови белези

# 1 579
Виктория се изложи като кифладжийка, ама наистина се изложи. Да не казвам, че пък беше пияна на кирка като ги играеше тия циркове под диктовката на малоумната продукция. На Витя и на него му сложиха някакви нелепи думи в устата.

То режисирано, режисирано, ама в такава идиотщина да участваш, в крайна сметка говори зле за теб.

Оставам с впечатлението, че Деница в крайна сметка най-суха излезе от тая помия.

Сашка, за огромна моя изненада, се държа на ниво. Ся, аз не я харесвам, ама на бялото черно не мога да кажа.

Ще изчакам да свърши и ще си споделя цялостните размисли какво НЕ ми хареса в нашия побългарен Ергенин.

# 1 580
Ау, Деница прилича на бухта в лицето. При кой некадърен дерматолог е ходила? С корекции е в пъти по-зле от преди.

# 1 581
Уау, какви страсти са се развихрили и тук!

Сериозно ли скандал между толкова семпли жени може да ви развълнува чак толкова?

Сериозно ли смятате, че самоуважаващ се мъж би тръгнал да се занимава с разтърваването на подпийнали истерички?

Аз поне нямам в обкръжението си мъж, който би заел страна в спор между две жени, който не разбира и смята за неоснователен.

# 1 582
  • SF
Ако бях на мястото на Алекс, не мисля, че бих имала сили да проявя благородност и да не кажа на какво съм подложена, нищо, че на него би трябвало да му е пределно ясно...

Но тя и Александра подлага. Вербалната агресия също е агресия. "Фал-шива си, фал-ши-ва, фал-ши-ва".
Понякога е доста по-безобидно да плиснеш чаша вода.
Защо Александра не разказа как сядаше нарочно пред лицето на Виктория - нарочно дразнене и предизвикване на агресия.
Аз хич не харесвам такова поведение като нейното. Визирам цялостното й представяне. Радиото, за което всички си запушваха ушите и настръхваха, когато Многострадална Геновева им заговореше.
Това е по-страшнана агресия.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 15:08 от Esmee

# 1 583
Ако следващия Ерген го играе Пешо Фермата , ще имаме зъл контролиращ ергенин. Сигурно ще ги гони с рози и без рози . Тогава ще въздишаме с носталгия по "добрия Викторчо с белите ..гащури и голите пищяли" ама ще е късно .

# 1 584
Виктор най-големия п***о на България тази вечер

# 1 585
Защо гледам Ергенът - има един  приятен хумористичен сериал, с много свеж саркастичен хумор , където след смъртта , човек попълва въпросник , за да се определи в ада или в рая ще отиде . Въпросите , между другото бяха доста неочаквани (няма лъжец ли сте , убиец или нещо свързано с "греховете" които са ни познати и от религията) Та един от въпросите беше- бил ли сте участник или поне зрител на реалитито Ергенът . Joy
Явно и на запад е считано за убиец на мозъчни клетки
AuroraBB, The Good Place ли е? Извинявам се за off-topic въпроса.

# 1 586
  • София
Аут, как не се сетих - Виктория се разплака, защото била почувствала вина, а нея, че ѝ се разплете кошницата. Виктор не е никакъв мъж, ами е лукова глава. А продукцията да толерира и даже да стимулира подобни конфликти и гавра е дъното на медиите и ентъртейнмънт сектора.
Леля Денка да се беше по опънала малко с мезоконци, вместо да си налива устните.

# 1 587
  • Вестерос
Оле мале, 🤦

# 1 588
  • София
И двете се впуснаха в глупостта, особено със сядането. Все едно бяха първокласнички. Излагацията е и за двете. И аз мисля, че Виктория беше пияна като кирка. Цялото й лице се изкриви.

# 1 589
Ми да беше отишла при по-кадърни специалисти, нали хонорар е взела от това предаване.
Няма хонорар.

Така ли? Не знаех. Че защо някой би се излагал по подобен начин за без пари 😂 освен може би разни компаньонки да си рекламират услугите… ето Виктория примерно струва един Ролекс. Ако нещо разбираше от лукс и марки щеше да знае, че има много по-скъпи и луксозни марки…
Моята несбъдната мечта - Audemars Piguet.
Нищо де, в друг живот ще е. В този се омъжих по любов Blush

Общи условия

Активация на акаунт