🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 552
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 560
Изцяло виня продукцията, че не постави никакви граници за поведение на тези жени. Трябваше да има накакви наказания. Дали disadvantage в игрите, или да остане последна роза или нещо друго. Някои поведения трябваше да се наказват на момента. Всичко това наистина праща ужасни сигнали кое е окей и кое не. Не бих искала никога да имам нищо общо с човек като руската сукка. Добре че не съм учила с нея  в едно училище -  може да направи живота ад на всеки.

# 1 561
  • SF
Ако съм на мястото на Александра, никакви неустойки не биха ме задържали да му метна китката и да бягам с 200 от там. Направиха си шоуто на гърба й, толерират липсата на възпитание и морал, тестват нервите й на максимум, като че ли Виктор е последният мъж на този свят.
Рускинята няма да я коментирам, думата,с която се изчерпва е наглост и то в необозрими размери. Хак да му е,ако си я избере накрая. Мунчо.

Имат неустойки и то сериозни. Виктория е имала намерение да си тръгва няколко пъти.
Особено на финала, когато нямат резервен ход (и изход), никакво тръгване не е възможно.

# 1 562
Той топки ли има или вагина, първият път се усъмних с белите гащи многодневни, вторият път -сега.

# 1 563
  • Terra incognita
В ИГ има един филтър пилоу фейс. Ей така изглежда. Новите дружки са я подучили да се шпикова с хиалурон. На мен, лично, не ми допада. Все едно има вградени в устните еърбеци.
Може ли снимка на новото лице на Деница.Благодаря.

# 1 564
  • София
Леле какви обиди, какви чудеса в темата днес. Пък после възмущение, че Дениз обиждала. Обидите онлайн или офлайн са все обиди.

Днешният епизод... Виктор харесва Дениз, защото се смеят и не го завличат в драми, пияната като кирка рускиня си изпусна нервите и изкопа дъното, Алекс много губи от скандалите, защото все е при ергена да плаче и той се натоварва, продуцентите вземат решения кой да се ходи, крайно време беше Деница да си отиде.

Жалко, че няма да видим къщата без скандалите между рускинята и Алекс

# 1 565
Ще бъда крайна и после се връщам да ви чета. Нико Тупарев, ако четеш това, искам да ти кажа, че заради теб и хора като теб, толериращи, затварящи си очите и извръщащи глава пред насилието и агресията, има толкова случаи на домашно насилие в България и ще продължаваме да намираме безследно изчезнали жени в сакове и куфари на дъното на езера и язовири. Срам, срам, срам! Ако това се беше случило в чужда продукция, щяхте да плащате до дупка! Но ние сме в България и всичко е позволено. Утре може и гърлото да й пререже по време на коктейла, като се поналее с алкохол още малко, после й дайте роза за награда, защото ви е направила сеира и качила рейтинга до небесата...
Деница и Дениз също са срам. А Деница е жалка, защото нямаше смелост да се изправи очи в очи срещу Виктория, както направи Александра. Нямаше смелост и да я порицае директно, всичко си остана зад кадър. Потрес.
За Виктор - може и да не е имал шанс да я махне, защото не му е позволено, но самата идея, която ни вменяват - че мъж ще гледа как една жена, която уж харесва безумно, бива тормозена за пореден път и дори с физическо посегателство този път, няма да заеме мъжка и категорична позиция, е ужасяваща. Аз щях да си върна розата и да бягам надалеч. Виктор НЕ заслужава Александра.

# 1 566
Ако бях на мястото на Алекс, не мисля, че бих имала сили да проявя благородност и да не кажа на какво съм подложена, нищо, че на него би трябвало да му е пределно ясно... Как бил отгатнал какво е станало..ами то е близко до ума, Дениз беше с него, Деница едва ли би направила нещо, кой остава....кучката, както сам той я определи...
Не разбирам момичетата, които се включиха тази вечер да плюят Александра.
Независимо дали я харесвате лично като човек, ако това, което видяхте, ви води единствено до извода да смятате нея за лоша и виновна, нямам думи!

Ще сложа само два цитата, смятам, че напълно изчерпват това, на което станахме свидетели тази вечер...

Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо.
Едмънд Бърк

# 1 567
Алекс е на дъното, хубаво, че не е завършила ( на 30 и кусур), че и за психолог не става. Опитва се да използва, че на Виктория българският не и е роден и да я хапе.
Като махленки са
Защо пък да е дъното? нещо много хубаво каза, че психолозите не са, за да манипулират, а трябва да имат душа
тя точно това направи, изманипулира ситуацията
Как точно Александра изманипулира ситуацията? Питам, не се заяждам
върни се и гледай отново
Щом смяташ така, това не е отговор.
В голяма грешка си ти, по-добре ти върни да гледаш.
До сега не си позволих да слагам оценка на твоите коментари, бих помолила да не го правиш на моите.
Алекс подхвърли на Виктор колко е нещастна и той по дифолт , без да знае какво става привика, чрез жена от продукцията, Виктория на обяснение

# 1 568
  • София
Деница слабохарактерна конформистка. Става за началник на най-ниско ниво - слуша и мълчи. Очевадно е, че оставиха Виктория да се разгърне. Тя реве от яд, че не успя да поддържа легендата и се изложи. Нагла е и прекали.

# 1 569
Ама много сте интересни. Предполага се, че Виктор не вижда това, което ние. Сашка не каза - моля другарко, тя ме заля. Виктория се направи на дръж ми шапката. Той може само да предполага. Все пак всяка може да разкаже всичко.
Ергенчето може да иде при колегите на онази кака с дънките, дето привика заливачката,  и да ги пита какво се е случило.
Има какво да направи.
На финал е!
Страна е време да взима.
И той взе.

# 1 570
Потресена съм! Толкова е явно, че някой стои зад оставането на Капитона в продукцията след цялата и злоба и простотия. Платено, неплатено, все тая. А това, че предаването е снимано в Турция и че правят турски ритуали, натрапчиво ми говори, че победител ще е Дениз. Шараните сме ние, които гледаме, вживяваме се, че и им влизаме в тона на цирковете и таим надежда за справедливост. Пошла история

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 00:05 от KatyaS

# 1 571
Ето я Деница:

# 1 572
Аууу, Деница при Цитиридис е неузнаваема. Много я хранихте за възрастта, но в шоуто беше доста по-симпатична. Сега е с типичния вид на отчаяна съпруга с филъри.
Сега прилича на 50годишна поддържана жена.
Добре де, защо си го причиняват това нещо жените.
Наистина ли смятат, че само външният вид е от значение?!
Не, явно са доста неинтригуващи жени, че да разчитат на тия подплънки в организма си.

# 1 573
  • Terra incognita
Преди изглеждаше като 40- годишна, а сега изглежда като 50- годишна с корекции.

# 1 574
Много ме нервира вече тази продукция. Всичко половинчато - романтично предаване ли е или махленско сборище, има ли правила този формат или си ги кривят как им се стори най платено? Ергенът ли избира или спонсорите си бутат държанките? Не мога да разбера какво точно се опитват да ни представят. Чувства към Алекс, после към Дениз, но не спира да се пробутва и рускинята. Или е уговорка да стигне финала или Виктор е превзет от егото си. От това, което ни показват няма привличане към нея, няма общо с нея, играе си нея и пак я държи.
Не е мъж, а мекотело. Пазел поведение, Жентълмен иска да го играе ... пффф, толкова да се дистанцираш, сакън да не те хареса някоя бройка, че губиш себе си, ей това прави с избраната линия на поведение.

Деница и тя изпъкна, като препържена мекица. При Цитката това изтъкна като най-успешно - излязла суха. Ами да, суха е, щото ходеше само по въздушните пътеки на двореца в нейния измислен свят на Специалната и Избраната, а като  опре до реалността се прилепва към "безопасното", но при коментарите обръща другата страна да се препържва.

Общи условия

Активация на акаунт