🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 471
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 425
Аз не съм предполагала, че Алекс ще си тръгне. Още повече сама.

# 1 426
  • Terra incognita
Взето от Фейсбук:

# 1 427
Офффф ще я остави сигурно тази...еми не знам дали ще го гледам тоя финал

# 1 428
Алекс е на дъното, хубаво, че не е завършила ( на 30 и кусур), че и за психолог не става. Опитва се да използва, че на Виктория българският не и е роден и да я хапе.
Като махленки са
Защо пък да е дъното? нещо много хубаво каза, че психолозите не са, за да манипулират, а трябва да имат душа
тя точно това направи, изманипулира ситуацията
Как точно Александра изманипулира ситуацията? Питам, не се заяждам

# 1 429
Деница ще си ходи

# 1 430
Ах тази физиономия на разревано дете,много секси,Виктория,някой се опитва да ти открадне играчката ли.

# 1 431
Деница си тръгва, а Виктория отказва розата!

# 1 432
  • София
Е как не знаел какво да прави?! Сам й каза на Питонова, че е кучка, вижда я каква е злобна и нахална. Нима си пада по такива?

# 1 433
Алекс е на дъното, хубаво, че не е завършила ( на 30 и кусур), че и за психолог не става. Опитва се да използва, че на Виктория българският не и е роден и да я хапе.
Като махленки са
Защо пък да е дъното? нещо много хубаво каза, че психолозите не са, за да манипулират, а трябва да имат душа
тя точно това направи, изманипулира ситуацията
Как точно Александра изманипулира ситуацията? Питам, не се заяждам
върни се и гледай отново

# 1 434
Пачав..о мръсна, ти си тази, която всъщност няма нищо. Нямаш семейство, приятели истински със сигурност нямаш, нямаш Родина. Сребренице продажна, заобиколена от хора си, а в самота тънеш. Българският мъж толкова зле не е, да се излъже с тебе, да знаеш. И за едното не ставаш.
Супер си!

# 1 435
  • Вестерос
Не им стигна бели денс, сега вечер на къната и пак ще се кълчат като кадъни от османския харем. Еми все пак са българки в българския ерген. После се ядосваме рускинята как гледа отвисоко на България.
Същото си го мислех и аз, Дениз пак да изпъкне, не мога да повярвам, че Витьо й каза, че я чувства най-близка 🤦😱

# 1 436
  • Terra incognita
Най- големите ми разочарованоя тази вечер- Деница и Виктор.
Викторе, надявам се, че договорите с продукцията и евентуален сценарий са ти вързали така езика. В противен случай демонстрираш немъжкарско поведение.

# 1 437
Е как пък никоя не си тръгна сама.
Ок, рейтинг, популярност, ала бала, ама първата, кояти върне розата, ще е най-вървежна от всичките.
Толкова ли са тъпи или договорите им са такива?!

# 1 438
Дъното са Деница и Дениз, повръща ми се от лицемери 🤮

# 1 439
И в крайна сметка ще си тръгне Деница...
Язък, предпочитах Алекс сама да напусне, вместо да седи там да търпи унижения за розата на султана.

Общи условия

Активация на акаунт