🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 526
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 515
Общака само за една вечер стана най Нежелания мъж. Ще ми хареса Сашка на финала да му върне розата и да му каже, че п@тка не си търси.

# 1 516
За мен е просто необяснимо как има 128к будали, които следват Виктория. Сигурно са същите като нея.

# 1 517
  • Вестерос
Алекс е на дъното, хубаво, че не е завършила ( на 30 и кусур), че и за психолог не става. Опитва се да използва, че на Виктория българският не и е роден и да я хапе.
Като махленки са
Защо пък да е дъното? нещо много хубаво каза, че психолозите не са, за да манипулират, а трябва да имат душа
тя точно това направи, изманипулира ситуацията
Как точно Александра изманипулира ситуацията? Питам, не се заяждам
върни се и гледай отново
Щом смяташ така, това не е отговор.
В голяма грешка си ти, по-добре ти върни да гледаш.

# 1 518
Виктор постъпи адски долно! Справедлив бил, каза в Търси се....Ама друг път

# 1 519
Това беше най-подходящият момент Александра да се откаже и да сложи край на това извращение, което се случва спрямо нея. Мисля, че в този момент трябваше да се обърнат ролите и Виктор да бъде човекът, който да заеме позиция и да покаже на Александра, че държи на нея и че няма да позволи да се държат така с нея. Доста лошо впечатление ми направи и това, че Дениз и Деница също усетиха агресивното и грозно поведение на тая (няма да ѝ споменаван името), но нищичко не казаха. Стана твърде, твърде низко. Ако си с достойнство трябва да напуснеш този цирк. Никой мъж не заслужава да се търпи това заради него.

# 1 520
В борбата между чувствата и съвестта на ергена победиха.... "чувствата"?!? И как ще убедят драгия зрител, че след два дни ще връчи последната роза на момичето, към което има чувства? Този разтроен (на три) мъж, който остави в играта бълващото злоба същество, което с пяна на уста пред него громеше "психопата'? Остави я, защото има "чувства" към нея?
Щеше да е забавно, ако Виктор беше спазил обещанието си за лайф след всеки епизод. Представям си какво щеше да се случва в коментарите Simple Smile

# 1 521
Ще докладваме, пък нека инста прецени ок ли е или не. Идеята е, че именно хейтът и тормозът й от предаването я хранят,  защото оттам са последователите. Повече последователи, повече спонсори.

# 1 522
Не знам,защо сте толкова възмутени.Момите са на пазр за булки,нормално е да се мразят. Не е ли това идеята на шоуто.Жени без достойнство,съгласили се да се гаврят продуцентите с тях ,та колко да са различни всъщност?

# 1 523
Вижте тук вече не става въпрос за Виктория
Вие смятате ли се за злобна българка?
И кой ще Ви го позволи да го кажете в съответната държава?
Моля Ви! Махнете я!
Можем го заедно!
По-назад в темата обясних, че имам достатъчно добра и реална самооценка за себе си, за да приемам за обидни думите на едно безсилно същество, което с по-фини оръжия и умения не разполага.

Непопулярно мнение е, но ще обърна внимание на иронията, че нейните думи "злобна българка" тук се посрещат с далеч по-грозни епитети. По тази логика ние можем да обиждаме чужденците, но те нас не.

Като ще мерим, нека е с един аршин.

Въпросната героиня, вече няма да ѝ пиша името при никакви обстоятелства, защото лоша реклама няма, а и алгоритмите работят, ще си понесе последствията за публичната излагация по един или друг начин. Тук обаче опираме до старото правило, че не е виновен този, който яде баницата, а който му я дава - в случая великата продукция.

# 1 524
Руската наглост мина всякакви граници.
И аз съм потресена от реакцията на Виктор спрямо пълното руско отсъствие на човещина.

# 1 525
Ааааа, финалът ще е и четвъртък и петък???
Нали щеше да е 1 епизод още... Надявах се да не гледам Питоняка толкова дълго още.
Иначе даде първата роза на Алекс, но имаше още 1. Така че интригата намалява, но не приключва.

# 1 526
Сценарий е цялата работа и много си личи. Определено има намеса в избора му. Не че към Деница имаше някакво привличане, но според той едва понася Виктория. Между тях никога не е имало целувки или каквато и да е физическа близост, дори наченки на флирт нямаше. Питонова е толкова дървена, а наглото ѝ държание ме кара да си мисля, дали е имала някога истинска връзка...не си представям някой да търпи такъв тон в живота.

Виктор е просто една марионетка в ръцете на екипа.

# 1 527
Дали изненадата не беше родителите на Александра и Дениз?

Деница си е сложила джуки при цитиридис.

По-добре е гримирана, но патешката уста…

# 1 528
Добре де, най-учтиво моля някой да ми обясни.

Как така излезна, че ергенът има чувства към Виктория?
Интерес какви игрички играе - да. Ама чувства? Как стана това? Кога? Къде? Нищо не ни е показал?

Чувствал бил!
Какво чувствал?

# 1 529
В момента Деница при Цитиеидис-на какво се в направила???

Общи условия

Активация на акаунт