🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 552
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 545
Може да е действала ,,срочно,, Деница предвид коментарите ни тук.
Ох, от толкова Путн и Виктория по тв, почнах на руски да говоря...

# 1 546
Според мен пинчера злобен избива тук всичко което е насабирала с годините да бъде к*рвата на разни чичковци. Кой ще я търпи така да му приказва? Абсурд! Сигурно е по-кротичка от агънце, не смее погледа да си вдигне и ако ѝ кажат скачай тя скача, защото ако не слушка подаръчета няма. Тя не знае да обича, защото не е била обичана, а само използвана като с*екс марионетка. Толкова години послушание и сега ѝ избиват балансите, защото не е най-желаната тя, не получи най-скъпия подарък, а и има някаква свобода, те тея чичаци едва ли ѝ позволяват да си развява байряците така както си иска тя. 100% е по-зле от мюсюлманска съпруга (да не взема да обидя някой, имам предвид едва ли не тея с фереджетата които слагат) и накрая на семейните празници тя е сама... За всичко си плащаш цената...

# 1 547
Ама много сте интересни. Предполага се, че Виктор не вижда това, което ние. Сашка не каза - моля другарко, тя ме заля. Виктория се направи на дръж ми шапката. Той може само да предполага. Все пак всяка може да разкаже всичко.

# 1 548
  • Вестерос
За мен е просто необяснимо как има 128к будали, които следват Виктория. Сигурно са същите като нея.
Или са купени, масово си купуват последователи. Под снимки ще видите колко реакции има, коментари, това са й реално последователите.

# 1 549
Ми да беше отишла при по-кадърни специалисти, нали хонорар е взела от това предаване.
Няма хонорар.

Така ли? Не знаех. Че защо някой би се излагал по подобен начин за без пари 😂 освен може би разни компаньонки да си рекламират услугите… ето Виктория примерно струва един Ролекс. Ако нещо разбираше от лукс и марки щеше да знае, че има много по-скъпи и луксозни марки…

# 1 550
Деница се е обезобразила. Нормална си беше, просто я гримираха зле.

# 1 551
  • SF
Най-хубавото в този епизод беше, че Деница си тръгна. Това трябваше да се случи 14-15 момичета по-рано, но...
Държаха я там, за да играе кака-сврака.

Но... Александра успя да избие нервите на Виктория. Виктория трябваше да се въздържи, да игнорира Александра.
Аз никак не харесвам Александра. Намирам я за тъпа, не много грамотна, скучна и клише.
Виктория, която е доста по-цветна, тази вечер не изигра добре картите си и не се възползва от ситуацията.
Всички момичена виждат и виждаха, че Виктор си падна по Александра. Как може всяка вечер да се надяват, че точно тя ще си  тръгне. На какво отгоре???

Дениз ме изненадва много приятно всеки път. Даже вече не ме изненадва.
Бих се радвала, ако Виктор избере Дениз - хем ще му е весело с нея, хем леко.
Александра е драма куин - ще му ореве живота, а Виктория ще го плаши и напряга.

# 1 552
Честита манипулация,така да се каже -шоуто победи!
Разбира се трябва да има реклама и приходи,къде ти справедливост,доблест ,чест,и всеки със заслуженото.Отвратително и да живеят парите на продуцентите!

# 1 553
Утре Виктор и Виктория да не се мяркат на публични места.
Виктория най-предвидливо е затворена в друг формат.
А Виктор, ако имаше 5ст'инки в главата изобщо нямаше да ги качва онези сторита с белиденсовете в опит да ни маже очите да се смеем на негов гръб, а щеше да си седи мирно и кротко и да не се обажда.

# 1 554
Е, какъв е изводът от днешния епизод? Между злобната и грозната един повърхностен мъж винаги ще избере да изхвърли грозната.

Това и очаквах да е като поредност преди, но след постъпката на Питона тази вечер очаквах поне Витко да си събере т*пките от земята и да си ги сложи на мястото. Ми не, не се случи.

# 1 555
  • Terra incognita
Жената, която повика Виктория за разговор с Виктор звучеше откровено подразнена. Напрсеи ли ви впечатление?
А Виктория как изглеждаше, като злата меркантилна героиня в турски сериал, която току- що е била разконспирирана и игричките й са излезли наяве, а тя е остнала без пукната пара.

# 1 556
Ако съм на мястото на Александра, никакви неустойки не биха ме задържали да му метна китката и да бягам с 200 от там. Направиха си шоуто на гърба й, толерират липсата на възпитание и морал, тестват нервите й на максимум, като че ли Виктор е последният мъж на този свят.
Рускинята няма да я коментирам, думата,с която се изчерпва е наглост и то в необозрими размери. Хак да му е,ако си я избере накрая. Мунчо.

# 1 557
  • SF
Нали няма да спойлваме финала?
esmeralda, не е към теб. Simple Smile

# 1 558
  • София
Може ли снимка на новото лице на Деница.Благодаря.

# 1 559
  • Вестерос
Моля дайте снимка на Деница, не успях да я видя.

Не знам колко ще му е леко на Витко с Дениз, може би докато я снима за онлифенс 🤔 или я гледа, докато си снима намачкаха мръсна пола, за да я продаде в Инстаграм за 6 лв?
Никаква химия между тях, никаква.

Общи условия

Активация на акаунт