🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 105 753
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 75

Ако виктор въобще е имал любимка на ония етап, според мен беше марта. С александра срещите му бяха толкава лишени от тръпка, че първата им целувка съвсем (не)естествено дойде след подаръка на втората среща.

Много е интересно как все едно гледаме различни предавания. В ония първи епизоди всички бяха по-сковани и неестествени, нормално. Но определено първата му среща с Александра беше с повече интимни моменти, отколкото тази с Марта. Гледаше я и се облизваше като котарак докато я мажеше с мед, лежаха и си държаха ръцете и си говореха с премрежени очи за спътници в небето и в живота и други сантименталности. Няколко пъти след това ѝ каза как съжалява, че не я целунал. Аз виждам само между тях спонтанно привличане, което търпи развитие във времето. И то изобщо нямаше общо с това, че междувременно в къщата е станал скандал с пръскането в басейна или по друга причина тя е била в ролята на жертва.

# 76
# 77
Ергенът обясни на Александра какво харесва в нея -  приличала на майка му..., затова я харесва.
Хайде сега психолозите да  обяснят тази работа.

# 78
Най-спокойно на Витю ще му е с Деница.
Ще си събират четирилистни детелинки, ще си ги сушат.
Но за неговия натюрел по ще подхожда някоя зла кучка, която да го командори и побутва, въпреки че ВиктАр сигурно още има кошмари като се сети за Габриела и Гергана.
За мен шоуто приключи след отпадането на Зори Джи.
От комедия рЕзко стана трагедия.
Скрит текст:

# 79
Хоп троп и аз в новата тема, на път за финала.ей го къде е 20ти Май.
Чак ми домъчнява, какво ще правим без мечти за ролекс, чанта и/или къща на морето в Кали.

Според мен е врвме Люса да си ходи. Много се задържа този трол. И може би е вярно че баща и е платил.да я държат там по диваните максимално дълго.

# 80
Горката тя, актриса била 😱 Не може да понесе всенародната '"любов", която е следствие само и единствено на поведението й. Няма и да разбере колко е вярна поговорката, че каквото посееш, това ще пожънеш.

# 81
SadSadНяма ли още линк за гледане? Последния епизод го пропуснах!

# 82
И аз понякога си мисля, че гледаме различни предавания. Благодаря, Lemon.
За мен само там е имало нещо истинско, на двете целодневни срещи и на всички малки разговори по коктейли. Всички жестове, погледи, целувки, тръпка си изглеждат съвсем реални. Ако е режисирано, значи Холивуд тутакси трябва да връчи по един Оскар на Александра и Виктор. Simple Smile
Скрит текст:

Ако виктор въобще е имал любимка на ония етап, според мен беше марта. С александра срещите му бяха толкава лишени от тръпка, че първата им целувка съвсем (не)естествено дойде след подаръка на втората среща.

Много е интересно как все едно гледаме различни предавания. В ония първи епизоди всички бяха по-сковани и неестествени, нормално. Но определено първата му среща с Александра беше с повече интимни моменти, отколкото тази с Марта. Гледаше я и се облизваше като котарак докато я мажеше с мед, лежаха и си държаха ръцете и си говореха с премрежени очи за спътници в небето и в живота и други сантименталности. Няколко пъти след това ѝ каза как съжалява, че не я целунал. Аз виждам само между тях спонтанно привличане, което търпи развитие във времето. И то изобщо нямаше общо с това, че междувременно в къщата е станал скандал с пръскането в басейна или по друга причина тя е била в ролята на жертва.

# 83
Е, тя деница, която е там, сякаш гледа друго предаване, пък какво остава ние тук.

Аз не казвам, че няма сантимент към александра. Просто казвам, че отношенията им се задълбочиха, когато се хвърли да я спасява всяка вечер. Та те основно около това се въртят разговорите им. И с блага си имаше тръпка, но бързо замря. И с марта имаше - при нея пък до последно сякаш съжаляваше, че са на различни етапи в живота.

# 84
Горката тя, актриса била 😱 Не може да понесе всенародната '"любов", която е следствие само и единствено на поведението й. Няма и да разбере колко е вярна поговорката, че каквото посееш, това ще пожънеш.

Т.е, да разбирам, че си е заслужила да я линчуват и убият с камъни? Ама защо и на кол не я набучите?
И това от противниците на насилието...

# 85
Аз също като някои от вас не харесвам Александра визуално, също ми е и леко глуповата и повърхностна, обаче и Виктор е същият. От тези, които останаха, го виждам само с Александра и Деница. Виктория и Дениз не са жени, с които можеш да си свиеш семейно гнездо, а Люса е грозна за вкуса на ергенчо.

# 86

Т.е, да разбирам, че си е заслужила да я линчуват и убият с камъни? Ама защо и на кол не я набучите?
И това от противниците на насилието...

Не бе...тя хейти, зрителите хейтят нея...безобидно е.

Какво насилие видя...няма.

Само заслужен хейт, но се съмнявам на нея да й дреме де...аз след края ще съм я забравила вече....поредна златотърсачка.

# 87
Е, нали и тези вътре твърдят, че александра е провокирала и заслужила това отношение от тях? Кой раздава присъдата кога един хейт е заслужено наказание и кога - неоправдан тормоз?

# 88
Обществото налага нормите. Принципно.

Но аз не задълбавам, щото не го гледам шоОто...все тая...

# 89
И кой каза, че “тези вътре” не се оправдават сега , виждайки се отстрани?! Съдените за тормоз или изнасилване основно с това се оправдават-жертвите са ги провокирали.
Между другото, Капитонова с “ биОполярното разстройство”, психопатка, луда и т. н. ,а и Люса с изказването си за “ заведенията с бели ризи”, където пращаше Александра - също биха могли да се окажат в съда, ако Александра реши.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 20:43 от ellis

Общи условия

Активация на акаунт