🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 450
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 90
Никой никого няма да съди.
Обидата е престъпление от частен характер. С частна жалба се завежда дело. А ако др.страна също е обиждала, се прилага реторсия...тоест нулират се двете насрещни обиди...

Да не задълбаваме...

# 91
Актриса била, милата Питонка, златна, благородна... Тя 6 месеца след приключване на шоОтУ продължава да играе в този филм. Убедена съм, че и сега като се съберат гаргите, тема номер 1 им е Александра. И да, не са излъчвали всичко. Счупените кремове и парфюми защо не ги видяхме и на кой етап са били счупени, ми е много интересно?

# 92
И кой каза, че “тези вътре” не се оправдават сега , виждайки се отстрани?! Съдените за тормоз или изнасилване основно с това се оправдават-жертвите са ги провокирали.
Между другото, Капитонова с “ биОполярното разстройство”, психопатка, луда и т. н. ,а и Люса с изказването си за “ заведенията с бели ризи”, където пращаше Александра - също биха чохли да се окажат в съда, ако Александра реши.
Точно това и аз имам предвид, но за някои съфорумки психическият тормоз и насилие е нещо повече от нормално. Явно и представа си нямат, че само за една дума може да бъде осъден човек. Пак ще се повтаря, че много се надявам Александра да си наеме адвокат и да ги съди.

# 93
Горката тя, актриса била 😱 Не може да понесе всенародната '"любов", която е следствие само и единствено на поведението й. Няма и да разбере колко е вярна поговорката, че каквото посееш, това ще пожънеш.

Т.е, да разбирам, че си е заслужила да я линчуват и убият с камъни? Ама защо и на кол не я набучите?
И това от противниците на насилието...
Друга беше идеята на това, което написах. Човек трябва да си учи уроците от допуснати  грешки, да се смири, извини, а не отново да напада. Затова трябва поне малко чувствителност и мисъл. Ама, къде ти....

# 94
Това го дъвкахме отдавна, преди да влезете в темата вие, новите. Само казвам.

Никого няма да осъди Сашка. Топки няма. Договор има. И още и още....

# 95
Я, на каква фейсбук клюка попаднах:

Относно това, че Виктор казал, че Александра приличала на майка му,  не знам какво се учудвате. Това се обяснява с Едиповата динамика.

# 96
Виктор каза, че му прилича на майка му по добротата и нежността. Не знам какво скандално има в това. Simple Smile

# 97
Предлагам да ги осъдим тея съфорумки! Или да ги игнорираме! 😄 Но да пишем някъде, че това е защита на правдата, а другото е тормоз, че някой отсрани може да не долови разликата при същите използвани методи.

И, хайде стига. Говорим за режисирано шоу, от което ни показват 1/10 от всичко, с цел възможно най-висок рейтинг и коментари. И горката александра наистина - не само виктор, ми цялото интернет войнство трябва да й се притече на помощ, че тя не може да се защити сама - все едно как - да се разбере с тях, да ги осъди, да ги игнорира. Защо, най-малкото, тая жена не поиска защита от продукцията, от психолог, та от виктор ко щеш? Защо са необходими тея показни ежедневни мъки?

Спокойно, никой не одобрява тормоз. Просто някои забелязваме иронична прилика между съдените и съдещите.

И последно - защо е толкова трудно да се приеме, че може въобще да не харесваш капитонова и сие, да смяташ, че са нагли, невъзпитани, арогантни и тн, но също да виждаш и че другата страна хич не е толкова светла, за колкото го играе?

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 19:17 от onlineweekend

# 98
Това го дъвкахме отдавна, преди да влезете в темата вие, новите. Само казвам.

Никого няма да осъди Сашка. Топки няма. Договор има. И още и още....
Не претендирам да съм изчела всичко, но дискусиите ми харесват. Надявам се да се приемат мнения и от новите 🙂

# 99
Приемат се, но мен ме мързи да се повтарям, за това не коментирам вече...

# 100
Това, че Сашка не става не означава, че другите стават. Все ми е едно коя ще спечели, то пък една награда … Ще ми се да направят форма̀та със смислени игри и задачи за участниците и не в стил бей с харем. Което би могло да привлече що-годе нормален каст. В момента гледаме една изгъзица, предлагаща сеир и нищо друго. Дори сеирът не им се получава. Факт, че аз започнах да гледам избирателно и не всеки ден, ако не беше темата, която ме забавлява искрено може би щях да спра да гледам изобщо. Не, защото съм силно извисена, а защото е откровено тъпо.

Какви деца? Моите тийнейджърки излизат от стаята, като видят, че върви шоОто.

# 101
Това явно е патент на българите да се вадят изречения от цялото и така да си нагласяш както ти отърва,според интереса. Това вече толкова пъти го засичам , почнаха политиците, гражданите и те прихванаха. И тука - Виктор каза ,че Алекс прилича на майка му не буквално, а в смисъл ,че каквито и неприятности и проблеми да имала, не ги показвала в отношението си към него, в къщи била ведра и спокойна, неприятностите оставали зад вратата.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 20:54 от araselia

# 102
Аз чак сега разбирам,че Люсил била инфлуенсър,мила моя майно льо!?!?! Кого инфлуенсва( божичко,така ли се пише) това неприятно създание? Какво проповядва? Какво продава? Какво рекламира? ЖДНБ!
И кой пуска слуха,че тате ѝ плаща да стои в шоОто? Като я гледам хич не ми мяса на богаташко чедо. Държат я да приказва глупости,уста на заем не ще на синхроните,а пък пред Стоянов ( Саше!!! Запомни!) срича,заеква.
За другото,още преди хиляда теми казах,че не трябва да има “победителка”.Може да ги изплющи по веднъж,да не са валат де 😂.Разбира се без Боброва,тя такива работи не прави,или прави но с отвращение и само срещу подаръци.И не подаръци като роклички,чу ли Витко?! Така,че секЦа с Виктория е мираж,брааат
Допълвам: а на мен ми се ще да направят формата с СМС от бг мама да се гонят всяка седмица по две моми 🤪

# 103
Той пък и Валентин един ергенин и той....Joy

# 104
Той пък и Валентин един ергенин и той....Joy
Да го изгоним!

Общи условия

Активация на акаунт