🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 451
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 465
Няма ли онлайн камери в района?

Ако видя синко след някоя година с таквиз непокрити пищяли да се носи, лошо ш стане...Joy

# 466
Брей, много тихо!
Да не правите скулптура на Витя?
Жалко, че Марта отпадна. Задачата щеше да е точно като за нея.

# 467
Знойните хубавици Joy Joy Нимоа, не Joy

# 468
Брей, много тихо!
Не. Не правим скулптура на Витя. Пръснали сме се по два софийски мола +Витошка+ половината кръстовища на столичните булеварди и го дебнем. Nerd🙄 🤫 Joy Joy

# 469
Привет,

няма ли някаква нова интересна тема да се завихри. Стана ми скучно.
И в спойлерите няма клюки...
Казвайте , ако има нещо интересно в Мамата да коментираме

# 470
Брей, много тихо!
Не. Не правим скулптура на Витя. Пръснали сме се по два софийски мола +Витошка+ половината кръстовища на столичните булеварди и го дебнем. Nerd🙄 🤫 Joy Joy
Дебнете.
На мен Витя ми каза, че до 20 май, всеки четвъртък и петък ще се срещаме, около девет, вечерта.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
Нова тема нямам, но снощи изгледах гостуването на Виктория Тасева, Карина и Ния-Косара в CoolT. Само последната се държа адекватно и пролича, че протича все пак някаква мисъл в главата ѝ. Каза, че много тежко е преживявала провала на въпросите за обща култура. 6 месеца тръпнела в очакване, докато стане време за излъчване на този епизод. След като излязла от предаването се извинила на майка си за това представяне. Сподели също, че е имало условие задължително да напишат нещо. Единствено не приемам оправданието, че били спели по 3-4 часа, били изолирани и това се отразило.

Останалите две бяха като в ням филм, а при Карина отново се вижда онази налудничавост, направо тръпки ме побиха.

Натали ги пита за Александра - Виктория каза, че след предаването я е преоткрила, Карина - че са били в една стая с Блага и нея и са се разбирали добре в началото, но после са започнали общите скандали (не го каза обаче като "Александра започна"), а Ния-Косара отказа да коментира - били преминали през много етапи в и извън предаването, скарани и в добри отношения.

# 472

Ергенките показаха, че знаят как да се забавляват
Такива ли са елитните ергени които чакат ВИП ергенките дето до неотдавна парадираха с високите критерии? Уау.

# 473
Това са състезатели по борба. Какви се очаква да са?

Айде и тях да ги пуснат на въпросите на ергенКите от куиза да видите, че вероятно ще са и по-зле. Ама няма проблем. Нали работата им е да са спортисти и да носят медали, не да се хабилитират и да влизат в БАН.
Понякога имаме много спорни критерии и няколко аршина, когато съдим.

# 474
Пиянски снимки, много класно, няма що....
Умеят да се забавляват, пише...ми не, умеят да пият...друго не виждам аз. Значи ку са трезви, няма забавление за тях..не знаят как....

# 475
Пиянски снимки, много класно, няма що....
Умеят да се забавляват, пише...ми не, умеят да пият...друго не виждам аз. Значи ку са трезви, няма забавление за тях..не знаят как....
Често срещано явление 😃

# 476
Тая пък Венета на кой ли не се предложи вече.. Grinning

# 477
Мисля, че за класата за която притендират би трябвало да предпочитат пиано бар. Ама там е те на не се мятат салфетки и не можеш да се натаралянкаш до козерката, за пяно баровете (класни говорим) трябва наистина класа, а не просто притенции и едно огромно его...

# 478
изглежда ли като да умеят да пият хаххахахах. /те и пиано баровете са една класа. същите селски пръчки с по некой чичко

# 479
Ей, каква хубава майка има Дениз!
И колко млада (или младолика)!
Браво на жената!

Общи условия

Активация на акаунт