🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 451
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 495
"Многократно казаха че Виктор най много би си подхождал с Радостина."
Ама разбира се, с всяка друга, само не и с Александра би си подхождал, дори и със Зори Джи си отиват повече според Люса и компания. Grinning Grinning Grinning
Иначе Радостина с нищо не се изложи, представи се достойно, но и доста рано си тръгна, скандалите не бяха започнали.
Спомням си, че имаше и една стюардеса Екатерина, не знам защо толкова светкавично я изпидурка, нищо не видяхме от нея, а изглеждаше симпатична.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 14:45 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 496
Екатерина се държеше и доста добре в интервютата след предаването, където реално се видя повече от нея, предвид че отпадна още първата вечер. Продължавам да поддържам тезата, че отпадналите най-рано нямат представа какви късметлийки са, включително и Габриела (Сид/Гаргамел).

# 497
Леле вече почнах да ги забравям тези дето излязоха по-рано Satisfied

# 498
Много ме е яд така значи. В други риалитита още в началото знам кой е победителя и спокойно си гледам сеири. Тука аман от чудене, щото това за Капиталова не го вярвам. Казвайте вече коя е щастливката, че да мога спокойно да гледам Grinning

# 499
Щастливката според мен е Витьовата мама, че никой от тези пожари не е бил избран от синчето ѝ.

# 500
Как да знаем ние коя е "щастливката"?
Толкова хора го видяха Виктор и никой не го попита. Той, разбира се, няма да иска да каже доброволно. Затова след като откаже отговор, притискате го в ъгъла и започвате да го гъделичкате, докато не се огъне и не каже. Joy Joy Joy

# 501
Търновската царица и на мен ми беше симпатична. Много бомбастична визитка, но реално изобщо не се изложи и щеше да ми е по-интересна да остане до края спрямо Карина и Ния-Косара.

# 502
Толкова хора го видяха Виктор и никой не го попита. Той, разбира се, няма да иска да каже доброволно. Затова след като откаже отговор, притискате го в ъгъла и започвате да го гъделичкате, докато не се огъне и не каже. Joy Joy Joy
Гери, не знам защо, но си представих Тета с едно перце как го гъделичка по голите глезенчета. 🤣🤣🤣 Ще се задавя от смях.

# 503
Гери, не знам защо, но си представих Тета с едно перце как го гъделичка по голите глезенчета. 🤣🤣🤣 Ще се задавя от смях.
Joy
Става и по глезените, но няма да има кой знае какъв резултат. В този случай ръцете Витьови ще останат свободни и може да я спре. Затова мисията с гъделичкането трябва да се изпълни в горната част на тялото - корем, подмишници и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 504
Ах, ще ми липсват вашите коментари, дамиии!🤗😻
Някой не ги ли попита защо нямаше визитка за всяка участничка?

# 505
Тюх! Ние обсадихме половин София да го дебнем, пък той хванал гората. Joy
Айде сега бързо да си признава кой ни издаде! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 506
Гери, сам чете темата. 😉 Като видях водопада, се сетих какво го пита Людмила и се чудя дали и сега планира такива занимания там.

# 507
  • Terra incognita
И аз това се зачудих. Май много си пада по водопади. Или по това, което прави там. Явно е решил да открие сезона на външните сексове.

# 508
Гери, сам чете темата. 😉 Като видях водопада, се сетих какво го пита Людмила и се чудя дали и сега планира такива занимания там.
Може, ама все още е много студена водата и рискува това да се отрази сериозно на мъжествеността му. А какво остава за неколкократни приключения?

А и ще си намокри чорапите. Пак трябва бос да ходи. Тета, пак ще го погне. И стана ситуацията една...

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 16:30 от geri1919

# 509
А и ще си намокри чорапите. Пак трябва бос да ходи.
А както знаем, ходенето бос е крайно опасно за здравето! Sign No Entry Едни терлици да му подари Тета най-добре. Animal Speak No Evil

Общи условия

Активация на акаунт