🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 453
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 810
И мен малко ме е срам да си призная, че първата ми мисъл беше този човек дали е направил някога нещо неурадливо.

Люса вика как не била злобарка и сама не си повярва. И не е направила нищо мило. Ох, как ще си ходииии.

Съжалявам, че така ще се изразя за нещото, наречвно изкуство, но тсзи творба е отвратителна и обида не само за украинските, но за всички майки по света.
Тази скулптура на Украинската майка на бащата на Люси по скоро прилича на Дениз крещяща "изрод долен мръсен" или на някоя пациентка от 4 км.

Не ми харесва.

Сори, че ще прозвучи малко жестоко, ама....той дъщеря си ли е ползвал за муза?

# 811
Мъжете си заслужавали много бой 😂 абе има нещо вярно.

# 812
Людма се чеше, където не я сърби 😂

# 813
Людмила горката нищо не се сети.... И защо ли 🤯

# 814
Хахахах. Не могааа!! Люса чака да я питат за секца, а той я пита добър и мил човек ли е и тя не знае какво да каже 😂😂😂

# 815
  • Вестерос
Какво я питаха

# 816
Каква е мечтата на Дениз, че не гледам в момента
Да удари мъж в чатала.

Виктор пита Людмила какво е най-милото нещо, което е правила и казвала откакто е в предаването, и тя не можа да се сети.

# 817
  • Terra incognita
Оф, Науме, разкарай с твойте тъпотии. Никой не ти слуша екскурзоводската логорея.

# 818
  • Пловдив
Ама гадни бяха тези въпроси. И глупави . Кой като го питат кога каза нещо мило, ще се сети веднага ... човек прави такива неща от сърце и не си ги записва. А и какво значи "мило"?

# 819
  • Terra incognita
Люса аут. Злото вън. Мутри вън.

# 820
Деница пък и тя!
Най-после бил прогледнал, защото за пръв път не поканил Александра...
Тя съвсем е в миманса, обаче ги реди като злобна лелка!
Интересно как точно са се "преоткрили" после с Алекс, не ѝ ли е гледала злобните брътвежи?

# 821
Роза за  мама 💀

# 822
Две от най-кринджавите неща:

Наум като почне с неговите излияния
Деница като почне да се влачи към Виктор.

# 823
Люса е умопомрачителна - грозна, но за сметка на това тъпа. Историята с чорапките и беше хубава, обаче не помогна.

И все пак и мен да ме питат какво мило съм направила ще мълча, като бит гъз. Ми то човекът, за когото е направено може да каже мило ли е или не. Аз може да бия някого и да си мисля, че е много мило пък човека да си умира.

# 824
  • Вестерос
Каква е мечтата на Дениз, че не гледам в момента
Да удари мъж в чатала.

Виктор пита Людмила какво е най-милото нещо, което е правила и казвала откакто е в предаването, и тя не можа да се сети.
Мерси 🌹

И боже какви отговори или липса на такива 🤣

Общи условия

Активация на акаунт