🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 107 451
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 900
Люса направо е красива спрямо как я гримираха в предаването.

Много е грозно как продължава да коментира Александра. 😒
Да, много добре е гримирана. Турските гримьори са пълна скръб.

# 901
Люса направо е красива спрямо как я гримираха в предаването.

Много е грозно как продължава да коментира Александра. 😒
Ама плюенето по Александра е единственото, което я държеше в предаването. То е и това, което я държи в интереса на предаванията сега.

Marilyn, не ни иронизирай с позитивизма Stuck Out Tongue Closed Eyes Wink. Истина е, че във всяко зло има има и нещо хубаво. Освен това ти искаше да си ровим из главите си за нейни позитиви. Никой не я харесва тук.

# 902
  • Разпиляна във въображението
Не съм гледала интервютата при Цитиридис, сега за първи път. И другите ли стъпваха основно на оплюване на Алекс? И можем ли да приемем за спойлер "поканата" му Алекс да заповяда?

# 903
Мисля, че не слага колие на врата на Виктория, а рисува с къна по нея.
Оо да,забравих,че четох за ритуала с къната. Преди 20+ години присъствах на вечер на къната преди сватбата на моя приятелка в Измир. Леле как се напихме със зълвите ѝ. 🙈🤣
Това не е ли ритуал само за жени? Какво би правил Виктор с тях?
Да,точно това казах на моя мъж,но за целите на шоОто са променили традицията. Обикновено се събират само жени и е голям купон,моите приятели са от Измир и околностите,там са по-светски хората,горе долу спазват обичая,но повече е един голям женски купон,като се включват и млади и стари жени и от двата рода.

# 904
Няма само Гери да се мъчи, хайде мацки да ви видА , , зарежете пристрастия и по 4 положителни и 4 отрицателни качества на героините, даже и излезлите вече . Няма да дам пример, ще има да мисля нещо добро за Викторията, дано измисля Joy

# 905
Не съм гледала интервютата при Цитиридис, сега за първи път. И другите ли стъпваха основно на оплюване на Алекс? И можем ли да приемем за спойлер "поканата" му Алекс да заповяда?

Не, само Люса Позитивната постъпи така. Но пък и той такива въпроси й задаваше.
Всеки друг говореше за собствените си преживявания в предаването.

# 906
Какой тва зелено балдахинено сакенце на гърба на Витя веее...

# 907
Няма само Гери да се мъчи, хайде мацки да ви видА , , зарежете пристрастия и по 4 положителни и 4 отрицателни качества на героините, даже и излезлите вече . Няма да дам пример, ще има да мисля нещо добро за Викторията, дано измисля Joy
Ама защо по 4 ? 😀 аз за някои не мога да измисля толкова. Всъщност за никоя не мога толкова много 😀

# 908
Веднага ти казвам. Виктория умее да води разговор на разнородни теми. Дори прекалява с говоренето, но като и сложиш границите, тя знае къде да не прекрачка. Когато е в нейн интерес, де.

# 909

За всеки мога да кажа нещо положително.

Виктория е интересен събеседник, леко върви разговора с нея. Има хубав усет за стил и бижутата, които си подбира са нежни и стилни. Явно има таланти - не се справя лошо с изкуство и т.н. Например Алекс има доста по-малко умения и таланти.

# 910
  • Варна
Викторио, казали ли са ти някога колко си куха? Прочете ли мненията на злобните българи? Никога няма да разбереш какво значи любов, приятелство, чест, доброта, никога. Ей толкова си нещастна, разбра ли?

# 911
Виктория е адаптивна, учи се бързо и всъщност има доста прилично научени/развити таланти. Не е въздух под налягане, изключително оправна е и по някакъв леко извратен начин - позитивна и с несломим дух.

# 912
най хубавото нещо ще бъде тази шайка готованки да се махат от телевизора вече ....

стига им толкова ефирно време... çekip gitmek

# 913
Това е по-криндж интервю от това с Венета, честно. Това да нямаш какво да кажеш друго и да нямат за какво друго да те питат освен за Александра, сметнете каква личност е. Отвратителен глас  има Людмила, реже мозъци.

И защо, за бога, всички са с огромни цепки и целулити навън?

# 914
  • София
Странно е така да си изпусне нервите Виктория, обикновено го прави когато е разклатена.

Общи условия

Активация на акаунт