🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 449
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 305
До тук е забавно, игра на котка и мишка.
Алекс нямала да има приятелка от момите - голям праз, Виктория пък що си мисли че е приятелка с някоя, всички ги е страх от нея.

# 1 306
  • Terra incognita
Виктория сама се бута в шамарите, що й требва да се хваща за всяка дума и да се заяжда така. Все гледа да изпъкне на гърба на Сашка, но отстрани изглржда жалка

# 1 307
Скандалът ще е голям щом почнаха коктейла отрано и заяждането също

# 1 308
Според мен Деница ще изглежда много по-добре с естествен цвят на косата и подходящ грим и облекло. Това жълто русо е ужасно! Все едно нарочно я прецакват с този много неподходящ стайлинг.

# 1 309
Ама хора Деница далеч не е на 35, скоро беше изтекла информация, че е излъгала за годините си. Както и Гери. 41,42 ги има със сигурност.

# 1 310
А такаааа... Значи можело да сложи Виктория на място, без да се напряга, ей така, лежерно и спокойно... Да беше се държала така през цялото време Алекс, както в тези няколко минути, вместо да троши нерви.
А как си мечтаха с Виктор за "тяхната" сватба... Беше МНОГО МИЛО! Simple Smile

# 1 311
Много състарена изглежда. Аз съм с година повече, но пред нея изглеждам като момиче. Не се хваля, давам го като сравнение.

Очите са ѝ надолу. И оттам този ефект.

# 1 312
Цитат от въпросния сайт
 " Оказа се, че Деница Дишкова изобщо не е на 34, както твърди. Набори на блондинката издадоха, че тя е на 40. Мениджърката в АЕЦ е започнала да учи магистратура през 2005 година, когато според нейните твърдения е била на 17.

Всъщност през 2005 година тя е била на 23, а днес е точно на 40. "

# 1 313
  • Terra incognita
Айде, пак с годините на Деница 🙄

# 1 314
Виктория умишлено се заяжда и се вкарва в свада.

# 1 315
Оххх, на Деница коментарите, са като пред блока.

# 1 316
Ама хора Деница далеч не е на 35, скоро беше изтекла информация, че е излъгала за годините си. Както и Гери. 41,42 ги има със сигурност.

Направо ме убивате с това "излъгала за годините си", все едно не подписват договори и никой в екипа не им знае егн-то.. ако има нещо, то със сигурност е със знанието на продукцията.

# 1 317
Деница изглежда добре за жена на 45г. За жена на 35 не за жалост. Но така или иначе проблемът е, че и характерът и не може да компенсира.

# 1 318
Мн не и се получи рева на Дениз. То бива бива да ѝ чистят образа ама вече не се търпи.

Деница нещо мн насериозно се взе

# 1 319
Колкото и да е годишна Деница това не е от значение. Лошия грим и цвета на косата наистина и изиграват лоша шега. Аз съм с 1 година по-голяма, не толкова слаба (тя има хубаво тяло, а аз съм трътлеста), но изглеждам по-млада.
Алекс е със супер рокля!

Общи условия

Активация на акаунт