🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 461
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Пловдив
Интересно ми е защо Деница се върти около Виктория след като въобще не я харесва. Както казва Блажка "това е безумие, хора!"
Върти се, за да не я нарочи нея и да я тормози.
Трябваше да се намеси и да спрат да разправата. Такава грозна картинка ... пфф. Според мен Виктория иска Алекс да върне розата и сама за си тръгне, за това я атакува по този грозен начин .

# 1 351
Деница да вземе някаква позиция - тц. Само се мести от кълка на кълка. Хахах.

Виктория е голям дразнител. Като я гледам не се изненадвам, че руснаците се държат все едно всяко място, на които  стъпят е тяхна територия. Вижте го това чудо!

# 1 352
Интересно от кой повече се срамуват в момента руснаците- от Путин или от Виктория

# 1 353
  • Разпиляна във въображението
Не чух истински грозни обиди от устата на Александра. С висок тон, с нормален тон, с усмивка иииии Виктория загуби почва.

# 1 354
Ама хора Деница далеч не е на 35, скоро беше изтекла информация, че е излъгала за годините си. Както и Гери. 41,42 ги има със сигурност.
Стига веееее, пак ли тва с годините на Деница?! Не вярвайте на тия глупости. На 35 е жената, съученичка на сестра ми е.

Тази вечер ВиктАрия е неудържима, явно не и издържат нервичките вече. Тя сериозно очаква да каже на Сашка вън и тя да си тръгне. Аз нямам против, налЕ, ама не е тя, която решава. Пача.

Иии дали пък Дениз няма шанс за гранде финале? Едва ли, ама пък ще ме изкефи този туист. Най-ненатоварващи са ми срещите на завалията с нея - разговорът им тече, няма напрежение, излъчват спокойствие и добро настроение. ИдЯлни са!

# 1 355
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Деница и поведението и ми падат все повече в очите.
Вече копае Марианската падина......
Виктория поне си поддържа една линия, докато Деница стои,
гледа отстрани как две жени се обиждат и унижават една друга
и не прави нищо да спре спора. Този е типажа хора, които никога
не се намесват да помогнат/предотвратят някаква трагедия, а снимат
клипчета и после гордо ги качват във фейса.
Продуцентите за толкова тъпи ли ни взимат, че да повярваме
на внезапно породилите се, но закъснели чувства между Дениз и Виктор?

# 1 356
Никоя не искам да печели! Ама честно! Какво  падение, нямам думи. Капитонова заслужава едно групово изтриване от Инстраграм…

# 1 357
И аз се чудех какво се чува, но реших, че в бекграунда се чуват Алекс и Питона как се карат... Даже очаквах Виктор да чуе и да отиде, но не...той винаги отсъства в тези моменти. Как пък веднъж не свари Виктория как излива жлъч и се криви злобно, че да я види какво представлява!!
Ако не забелязахте, докато Виктория редеше Александра,  се обръщаше назад (знам ли, да ни би да се появи Виктор и да я чуе) 🤔

# 1 358
Тая скрипя вярно погрознява като бълва злоба. Няма психика, за да е добър манипулатор.

# 1 359
Жалката Деница е с Виктория, защото се надява да спечели. Мисли си, че е най-добрата там и тя...

# 1 360
Не зная какво губи Александра, ама определено, поне както писахте тук, "Эбават Ю" по-скоро губят, ако държат тоя бобър за рекламно лице Wink
А, че Бг я видяхме що за противна  е, няма спор.

# 1 361
През цялото време, докато говорят Дениз и Виктор, се чува скандала като фон. Те дори не трепват…

# 1 362
  • Terra incognita
По принцип съм против физическата саморазправа, но това отвратително същество все едно ти казва- набий ми шамарите. Някой ден и това ще й се случи с това нагло поведение.
След днешния епизод да се пази където ходи, че като нищо ще я слупат в ъгъла на някой паркинг.

# 1 363
По принцип съм против физическата саморазправа, но това отвратително същество все едно ти казва- набий ми шамарите. Някой ден и това ще й се случи с това нагло поведение.
След днешния епизод да се пази където ходи, че като нищо ще я слупат в ъгъла на някой паркинг.
Или ще и лисне на нея някой чаша вода в лицето.

# 1 364
Деница се осра! Вън, долна предателко !

Общи условия

Активация на акаунт