🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 454
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 605
Това, че ѝ каза, че е фалшива и кръгла нула не е вербална агресия моля, моля.

Агресия е и то много опасна, и аз много моля! Simple Smile
Ако търсиш скандал, прави точно така и ще го получиш много бързо.
Но няма да ви преподавам психология.

Е, точно този скандал няма как да се извърти, че Александра го търсеше. Показаха го от зародиша му до епичната развръзка и във всеки един от момоментите Капитонова търсеше конфликт. Поведението на Александра беше реактивно.

# 1 606
Значи на многобройни провокции и обиди, като по-умен, трябва да отговориш с мълчание? Евала на всички хора с такива нерви като корабни въжета.

# 1 607
Аз предлагам Виктор да си избере Виктория накрая щом чувствата така му говорят. Халал да му е! Grinning

# 1 608
Значи на многобройни провокции и обиди, като по-умен, трябва да отговориш с мълчание? Евала на всички хора с такива нерви като корабни въжета.

Да, бе. Тя като мълчи пак провокира агресивно, не гледате ли шоуто Simple Smile

# 1 609
Маникюристката май ще излезе права.

# 1 610
Тази Розмари ми е доста неприятна, но досега спойлерите ѝ са излизали винаги верни. Май се оказа, че има човeк в btv.
Това, което ще ви постна не е спойлер, но все пак го слагам в скрит текст.
Скрит текст:
Малко след края на епизода е постнала този въпрос

И тъкмо да реша, че очаква отговор като достойнството ти или нещо от сорта осъзнах, че тя действително пита за цифри. И ето следващото ѝ стори

Разбирайте шкембелии възрастни спонсори купуват последната роза.  Wink  

Маникюристката май ще излезе права.

Козметичка беше. И историята ѝ беше малко по-различна, но в целостта си и като краен резултат вероятно да.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 16:06 от geri1919

# 1 611
  • SF

това са пълни глупости. Александра направо медитираше , докато Деница и Виктория спореха. Тя почти се сепна след като Виктория многократно я подкани заядливо да и отговори - ти мен смяташ ли ме за егоист , а кажи , а кажи . А кажи де ти мен уважаааш ли ме а? а? А?

Ето това са пълните глупости.
Но, както и да е...
Александра не реагира в този момент не от доброта, а от това, че няма бърза мисъл и не знае какво да каже. Като набере инерция, става невъзможно груба и нетърпима.
Искам да ти предложа с тебе да спорим интелигентно и всяка от нас да си защитава позицията, без аргументи от сорта на "пълни глупости, говориш глупости, глупава си и т.н."
Представи си, че това за агресията го преписах от учебник по психология на Юнг.

# 1 612
  • Мюнхен
Уау, какви страсти са се развихрили и тук!
Сериозно ли скандал между толкова семпли жени може да ви развълнува чак толкова?
Сериозно ли смятате, че самоуважаващ се мъж би тръгнал да се занимава с разтърваването на подпийнали истерички?
Аз поне нямам в обкръжението си мъж, който би заел страна в спор между две жени, който не разбира и смята за неоснователен.

В случая едната страна на спора е жената, която той уж харесва наистина.

П.С: И да си допълня коментара: всеки самоуважаващ се мъж би спрял "подпийналите истерички", за да не се наранят една друга. Щото му е по-важно това, отколкото как ще изглежда той, разтървавайки ги. Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 01:19 от Jinnafee

# 1 613
Александра да си стои докрая и да не си помисля да излиза преди Виктория. Това ще е чудна гледка 😎 Ако ще и Дениз да спечели.
Според мен Александра се държи на ниво, въпреки частичните си изцепки

# 1 614
Ето какво се случва в чуждестранните варианти на предаването, когато някой използва обидни думи.

https://amp.abc.net.au/article/11592764

# 1 615
  • SF
Не мога да си обясня черните обувки под розовата рокля на Деница.
И всъщност не е никакъв учен от БАН, нито ядрен физик, нито носител на Нобелова награда, а е администратор. Управлява администрацията в дирекция по отпадъците или нещо такова.
Не ме интересува това като професия, но тя вероятно я върши доста сериозно.
През цялото предаване нито веднъж не я показаха да се засмее или усмихне широко и от сърце. Вечно свъсена, изопната надолу, дуднеща, обсъждаща и недоволна от нечие поведение.

# 1 616
А. да връща розата, жалко, че им изнесе скапаното предаване ала Биг Бай Ганьо.
Ако иска Виктор и двете последни да ги взима .
Деница е олицетворение на-----да не засегна и да бъда политкоректна ще спестя :"Ако не ме засяга лично, не ме интересува".

# 1 617
Напрежението е започнало още през деня. Александра обвини ОНАЗИ, че я е заплашвала. Казала ѝ е, че когато ТЯ поиска Александра си тръгва. ОНАЗИ се опита да се оправдае, че е казала "дано". За разлика от ОНАЗИ и ОНЕЗИ около нея, Александра назова конкретен случай. Направи го в лицето ѝ. ОНАЗИ и ОНЕЗИ никога не са говорели с конкретика. Мразят я за спорта. Обиждат я просто ей така.
В разговора си с Мунчо, ОНАЗИ  нарече Александра "психопат" поне 5 пъти. Мунчо не каза или направи нищо. Дори я нарече на галено "Вики".

# 1 618

това са пълни глупости. Александра направо медитираше , докато Деница и Виктория спореха. Тя почти се сепна след като Виктория многократно я подкани заядливо да и отговори - ти мен смяташ ли ме за егоист , а кажи , а кажи . А кажи де ти мен уважаааш ли ме а? а? А?

Ето това са пълните глупости.
Но, както и да е...
Александра не реагира в този момент не от доброта, а от това, че няма бърза мисъл и не знае какво да каже. Като набере инерция, става невъзможно груба и нетърпима.
Искам да ти предложа с тебе да спорим интелигентно и всяка от нас да си защитава позицията, без аргументи от сорта на "пълни глупости, говориш глупости, глупава си и т.н."
Представи си, че това за агресията го преписах от учебник по психология на Юнг.

Извинявам се , никой не смятам за глупав , коригирам глупости с небивалици. Да не развяваме Юнг и друга непонятна материя , както Виктория диагнози

# 1 619
  • SF
Аз не го развявам, а го цитирам.
Глупости, небивалици, тъпотии - нека да се въздържаме от такива изказвания. Ако не си съгласна с моето мнение, подминавай, не го чети, не го помни, но не го квалифицирай като небивалици, глупости и т.н., защото не е хубаво да се прави така.
Така спорят само хора, които нямат артументи.
Чети Юнг.
И го развявай, ако го разбираш.

Общи условия

Активация на акаунт