🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 449
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 680
Нали имали неустойки? Как тогава Александра връща розата?
Предполагам, че ако е финален избор т.е. останали са само две и тя е избраната, никой не може да я спре да го направи.
Продукцията си е взела нейното, направила си е епизодите, ергени и Ергенки да правят каквото искат.

# 1 681
Аз си мисля, че Виктор не решава коя участничка да си тръгне и коя да остане. Той е като кукла на конци: казват му: "Не се меси в конфликта" и той изпълнява. Казват му: "Виктория трябва да остане" и той изпълнява. Има някаква сюжетна линия, която продукцията следва и желанията на Виктор не са от значение. Също мисля, че Виктор отдавана е разбрал игричките на рускинята и няма симпатии към нея. А се преструва, че се колебае, защото така му се казва.

# 1 682
Аз си мисля, че Виктор не решава коя участничка да си тръгне и коя да остане. Той е като кукла на конци: казват му: "Не се меси в конфликта" и той изпълнява. Казват му: "Виктория трябва да остане" и той изпълнява. Има някаква сюжетна линия, която продукцията следва и желанията на Виктор не са от значение. Също мисля, че Виктор отдавана е разбрал игричките на рускинята и няма симпатии към нея. А се преструва, че се колебае, защото така му се казва.
И тогава какво? Да четем думите му : "Разумът ми казва едно, чувствата ми друго",
като
 "Разумът ми казва: следвай сценария, защото няколко дена остават и ще си вземеш парите. И без това ги търпя всичките неща два месеца. Нека не е за нищо.
Вътрешното ми чувство се бунтува, защото имам заложено усещане за правилно и грешно. А и ще си изям помията, която ще се излее върху мен, че действам като безхарактерно човече, оставило се да го водят за носа."

# 1 683
Ако наистина Виктор е една безгласна буква, то цялата идея на предаването става бутафорна. Ако в договора с продукцията се е подписал под "Ще се лиша от гръбнака си за 2 месеца и каквото ми кажат, ще изпълнявам", положението е зле. Но това, на което сме свидетели, е наистина брутално. Вместо да й бърше сълзите, можеше да бъде Мъж и да я защити открито пред агресора. Дори и да му е било забранено да я гони, поне можеше да й каже, че е разочарован, че постъпката й е изключително грозна и че не толерира такова агресивно поведение. А той чинно изслуша как тя нарече Александра поне 50 пъти психопат и се обиди на това, че не го уважава, понеже не зачита избора му... Във всяка чуждестранна продукция В.К. щеше да е изхвърчала още след развързването на банския, барабар с Дениз, която тогава й помогна и го доразвърза. А какво виждаме? И двете на финал. Евала.

# 1 684
Чувството ми за справедливост ще бъде наранено, ако Питона спечели. Това значи, че злото ще победи. Интересното е, че всичките обиди, които стоварваше на главата на Алекс, все оказаха верни епитети за нея самата: зло, психопат, грозотия.

Дори да спечели, тя се изложи брутално пред цяла България

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 05:35 от bonbonka6

# 1 685
Гери, ползата за Ергена от предаването е да вземе накуп една добра сума $$. Като трамплин за кариерата му. После ще има по-големи шансове да намери булка по вкуса си. Нито една от трите останали в предаването моми не би се здържала с него. Те показаха, че имат високи очаквания към мъжа до тях. Виктор го разбира, не е толкова наивен. След есетата той се питаше дали ще може да отговори на високите им очаквания.
Романтиката и любовта е за заблуда на зрителя. Предаването се върти около $$ изгода и за ергена и за повечето моми.

# 1 686
След тоя епизод и коментарите в темата мога смело, макар и със срам да кажа, че "Украинската майка" всъщност е апотеоз на съвременния българин. Съдран цървул, с провиснал бюст, невчесан и ревящ от злоба срещу всичко и всеки.
Така изглеждаме на събранието в панелката, така изглеждаме зад волана на колите си, така изглеждаме по кръстовищата, на работа, в магазина, пред и в телевизора. Най-отличителната ни черта - пълната липса на достойнство и плюене върху принципите заради единия комат сух хляб.
Ергена стиска мускули и зъби и награждава която му кажат, Александра стиска зъби и търпи всички, едни мижави продуценти се подиграват с общочовешки ценности, а ние гледаме, люпим семки, анализираме и много се учат на принципи за житейски напредък!
Както гледахме гаврите в ББ, както гледаме крясъците в ХелсКитчън.
Отказвам да оправям тотото на шепа безсъвестни търгаши с човешки души.
Всички, които не се припознават в коментара ми пак да погледнат снимките на "Украинската майка" и да отмнат поста с мълчание.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 17:47 от dariVale

# 1 687
  • Ню Йорк
Резил, резил и пак резил. Рускинчето повтори 300 пъти психопат, като че ли друга дума не знае, а и тази ми се струва, че не разбира съвсем. Сашка и тя на нейното ниво, злобна, примитивна, тъповата. Махленска свада за чудо и приказ. Вероятно е сценарий всичко това, но коя уважаваща себе си жена би се съгласила да участва в такова пошло шоу?! Абсолютни индивиди без грам достойнство. Развалиха ми кефа от гледането.
Пък в предния епизод тая Деница. Моля ви, кажете ми че говореше на майтап за въображаемия си талант на художник и склуптор?! И тя, предполагам по сценарий, много изпростя последните няколко епизода.
От друга страна Дениз направо се "възвиси" Rage Милата ми тя непокварена и чиста душа.
Предлагам следващия път да се появят в редичка, да се поклонят на публиката и да си ходят. Голям цирк, ама безвкусен.

# 1 688
Алекс е на дъното, хубаво, че не е завършила ( на 30 и кусур), че и за психолог не става. Опитва се да използва, че на Виктория българският не и е роден и да я хапе.
Като махленки са
Защо пък да е дъното? нещо много хубаво каза, че психолозите не са, за да манипулират, а трябва да имат душа
тя точно това направи, изманипулира ситуацията
Как точно Александра изманипулира ситуацията? Питам, не се заяждам
Не може да дразниш 20 характера и да казваш, че проблема е в другите.
Каква е тази подкрепа за Александра, недоумявам??
Не разбирам, Виктория, но тотално не разбирам Александра.

# 1 689
Относно незамесването от страна на Виктор: значи, да викаш Виктория, да я разпитваш ама какво, ама ти що така бе, не е замесване, да защитиш жената, към която имаш симпатии- е. Под намеса нямам предвид да се включва в интригите, а да беше казал като мъж поведението ти към Александра е нетърпимо и изцяло неприемливо, това няма да търпя. Поне да прекрати конфликта някак, а не удобно да е настрана и да го оставя за сеира. Ако Алекс си тръгне по собствено желание, както си мисля, този нарцис ще дойде с обяснение ,, разочарован съм, явно тази жена не държи на мен, колкото си мислех, не е достатъчно в тези отношения, не си заслужава... Това се обзалагам и ще бъде комично.

# 1 690
Много трозно. Репликата Българска злобарка   ми стига за негативното впечатление.
В есето си Виктория беше писала, че след 10 години се вижда в Америка, ами какво прави тук в България. Да си търси американски ергени.
И още друго ми направи впечатление. Виктория някъде каза, че Александра няма право да я съди, поради това, че е предаване със сценарий и продуцент. Тогава за какво да говорим. Сценаристите да си търсят друга работа. Аз поне не желая да гледам повече този формат и другия Момата с Петканова

# 1 691
  • София
Продължавам да недоумявам зищитата на Александра. Тормозът определено тече в двете посоки.

И аз не бих била дружка с Виктория, защото сме от различни вселени, но определено я предпочитам за временна компания. Като е за месец, все ще се разберем някак и съм убедена, че не би се стигнало до никакви грозни сцени, както нямаше такива между нея и която и да е друга. Но Александра... Нямам обяснение за подкрепата за нея. За мен, дори с монтажа, който се опитва да ни я представи като жертва, пак е очеИзвадно какъв човек е. Разбира се, другите вътре също са го установили. Предполагам обаче, че явно за повечето зрители не е така ясно.

Как ли пък не бих се намесила в махленски спор. Да не им е пъдар Виктор?

# 1 692
Четейки темата започвам да разбирам защо се възмущавате, че децата ще се възпитават от такива предавания. Повечето от пишещите очевидно така са се възпитали от някое предаване. То речник, то епитети...свят да ти се завие, Виктория изглежда като агънце направо.
На мен пък Деница за първи път ми хареса снощи. Заяде се с Виктория, показа някакъв характер. Освен това на нейно място, също щях да се оттегля при започването на скандала, от какъв зор да се намесвам и да се излагам? Да защитава Сашка? Че тя нали не е малоумна. Абсолютно правилно постъпи, разкарва се от селската драма и толкова.
А Виктория толкова се изложи, че се разрева от безсилие като се усети, че няма връщане назад. Ако е вярно, че Виктор не може да изгони Виктория, то поне можеше да се държи по-грубо с нея и да ѝ покаже, че е там заради продуцентите, а не защото я харесва.

# 1 693
ПОЗОР! За продуценти, сценаристи, психолози на предаването. Виктор, Деница и Дениз - мишки! А онова същество само заради обидата към българите, повече не трябва да стъпва по земята ни. А останалите и на купони ходят с нея.
Роби сме и такива ще останем, щом търпим и даваме поле на изява на такива долни жени.

# 1 694
След този епизод лаптопът ми има нужа от това:

Сега сериозно. Имах по-високи очаквания от Виктарчо за този епизод, но явно силно го надцених. Въпреки че отдавна съм го усетила що за мъж е. Още отпреди ми беше смешен как го играеше голям мъж пред капитала и я “поставяше на мястото”... И след това пак при нея ходи.
В този епизод просто се разигра мини вариант на цялата интрига. Поредният тормоз над Александра и никой не взима отношение. Сякаш не се случва нищо нередно. Човек може да полудее в такава среда и да загуби представа за това кое е нормално и кое не.
Александра че е дразнеща на моменти, дразнеща е, но не мога да отрека, че в много ситуации се държи достойно. И тя и Гергана са голяма лъжица за Виктаровата уста.
На Дениз не мога да ѝ повярвам за нищо. Артистка като Меркантилова, ама по-умна и съобразителна. Меркантилова е нагла до тъпотия, толкова да не се замисля какво впечатление ще остави или как я възприема Виктар.
Явно вече сценарият не е за Пепеляшка и злите сестри, а е “двама се карат, третият печели”.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 08:22 от Evelyn17

Общи условия

Активация на акаунт