🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 376
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 695
Аз си мисля, че Виктор не решава коя участничка да си тръгне и коя да остане. Той е като кукла на конци: казват му: "Не се меси в конфликта" и той изпълнява. Казват му: "Виктория трябва да остане" и той изпълнява. Има някаква сюжетна линия, която продукцията следва и желанията на Виктор не са от значение. Също мисля, че Виктор отдавана е разбрал игричките на рускинята и няма симпатии към нея. А се преструва, че се колебае, защото така му се казва.
Вчера и аз го оприличих с актьор достоен поне за Боливуд … как седеше на пейката с подпряна глава и мислеше, мислеше ….

# 1 696
  • Terra incognita
Донро утро, дами! Всичко наред ли е? Искате ли дс си поговорим?

# 1 697
Хич не ми се вярва, че поведението на виктор е сценарий. Ако се беше хвърлил в боя да спасява, щеше да има толкова повече възторжени възгласи как поне той е мъж на място там (щот и мъжкарството ни е стабилно закотвено в народопсихологията), а сега коментарите за него се размиха във всеобщото възмущение.

Та, толкова си може/иска човекът.

За виктория ‘абсолютното дъно’ ще е щедър комплимент за това, което видяхме от нея.

Александра хич не е по-добра от тях - инфантилно, монотонно дразнене и нула капацитет да излезеш от ситуация, без значение дали сам си се поставил в нея или не. Любопитно ми е тая безхарактерност и тоталта липса на ориентация как минава за многострадалчески стоицизъм и благородство в очите на някои.

Разликата между последните две героини е, че като ескалира конфликтът, едната мята змии и чаши, а другата рИве и излиза жертва. Точно един дол дренки са - нагли, тъпи и (пасивно)агресивни, мислещи че целият свят трябва да се върти около тях.

С ни една не виждам химия, нито сега, нито през целия сезон. Въртят се като на интервю за работа.

И стига с тея договори и неустойки. Виктор (на марта мисля че) ясно каза, че може да не се приема розата от него. Преди целият интернет, сем, продукцията, виктор и невинно минаващият през хола ви мъж, да се хвърлят да спасяват александра, самата александра е хубаво да се вземе в ръце и да се оправи. И това не означава, че си е заслужила отношението към нея, спокойно. Означава, че е на достатъчно години и с достатъчно капацитет да се вземе в ръце, а не да рИве, че нищо не е станало. Щот стана.

# 1 698
Леле какви страсти какво чудо! Чак убийства, изнасилвания и домашно насилие се споменават, а то какво - две махленки се хванали за косите. Истеричен спор между жени. Изкарахте го, като че нож ѝ е извадила Виктория. И да, в такива скандали нормален човек не се бърка.
Обидите се леят, като река в темата, докато се търси морал и се осъждат чужди обиди. И темата, като шоОто стана силно натоварваща.

# 1 699
  • Ню Йорк
Все си мисля, че много неща не виждаме. Сашка едва ли ги е докарала до лудост само с наставническият си тон. Кой знае какви ги е бълвала и тя, видяхме я колко е проста. Ама как ги събраха толкова прости и навъзпитани?! Това ли е представителната извадка на жените в БГ?!
А и някой ще ми каже ли кое и е хубавото на Сашка? Малки очи, уста като пещера, масивна челюст, бръчки около очите (на тая възраст), повяхнала кожа, ама че убавица.
Руското чудо пък верно на бобър мяза. Не е лоша, хубавка е, ама нищо особено.
Леля Дени даже няма да я коментирам. Мъка...
И остана една Дениз, която и тя нищо особено, а и горката колко е плоска. Голямата и любов да беше дал пари за едни импланти поне.

# 1 700
Дениз печели,казах ви оня ден,че получих факс от девета чакра. Нали викате,че само с нея се следвали в ИГ. БравоС! Машала! Евала!
ВиктАре,Виктаре,как се нахендри! Ма пуста лакомия за слава!
Viliiv, Пъхам ти го в спойлер Wink
Скрит текст:
Остави, че се нахендри, ами май и му харесва.
От няколко места получавам различни спойлери, че те и сега си излизат заедно с Дениз. И то за различни случки става дума.
Смятай!
Толкова му беше с мита за Викторовата ревност.
[spoiler/]ми той ли спонсорира кръчмата и бардака? Или спонсора ги “такова”,инвестира,де и двамата 😂[spoiler/]

# 1 701
Подкрепата за А. я давам, не защото е по, по, най, всичко и е прекрасно като характер, а защото ако видя някой на улицата да "рита" някого, да сипе канонади като Питонова, залива с вода,физическа агресия дори, няма да си казвам-Ама чакай, този може да си го е заслужил, може би е лош човек,нещо е издразнил, ама то не ми влиза в работата, я да си подмина, знам ли какви ги е надробил.
Не мога да разбера хората, които искат да са приятелки с Питонова. Била ненатоварваща, приятна за разговори. Кое ѝ е приятното? Какви са ѝ толкова темите за разговор? Да не споменавам, че по приятелите се познава какъв човек си също. Нито ме влече интригантстването, нито съм крайно меркантилна, че да си лафим на основните теми, на които тя се включва.

# 1 702
А ако видите две жени да си крещят, бихте ли се намесили?

Не защитавам капитонова, да е ясно. Просто често се дават хиперболизирани примери (бой, убийства, тн), при които е ясно как би постъпил нормален човек и се приравняват (за мен грозно) към конкратната (иначе също грозна) сигуация.

Подкрепата за А. я давам, не защото е по, по, най, всичко и е прекрасно като характер, а защото ако видя някой на улицата да "рита" някого, да сипе канонади като Питонова, залива с вода,физическа агресия дори, няма да си казвам-Ама чакай, този може да си го е заслужил, може би е лош човек,нещо е издразнил, ама то не ми влиза в работата, я да си подмина, знам ли какви ги е надробил.

# 1 703
ПитонЯ дано и спрат инстаграме, ей!!!!
Докладвах го…..
Разбирам възмущението, но на каква база искате да спрат ИГ за действията й в друга “платформа” ? ИГ няма отношение към това.

# 1 704
Не мога да повярвам, че има хора, които защитават Питоня. Тя упорито се опитваше да провокира Александра. Беше като насъскана. Все едно имаше мисия да я тормози. Помислете как се държат те с нея - нямаш приятели, тук сме целия ти свят, нямаш професия, нямаш нищо. Опитват се да я съсипят психически тотално. Това наистина е тормоз в затворена среда. И въобще не мисля, че трябва да се съобразява с порядките им - пиянство, чекнене и спонсори. Евала на Александра, че си удържа центъра и не се опитва да се впише в прогнилата им компания.

Ергенът? Помните ли Великолепния век? Много сходна ситуация, но Сюлейман там много бързо ги разлюбваше, когато ставаха агресивни. Ама Виктор не е султан, обикновен др*шльо си е.

# 1 705
  • Terra incognita
Аз бих казала нещо от сорта, че е грозно това, което правят и не е добре да разваляме послесните дни с подобни сцени. Все неща в този дух. Но да се крия, да мълча и да си правя наздраве с тази токсична жена, не. Бих се дистанцирала от нея.
А колко беше мазна Виктория, когато вътре взе да върти мили очи на Деница и да й казва, че срещу нея няма нищо, но трябва да се обединят, за да изгонят злото. Толкова й трябваше и на леля Денка, две мили думи. Аз открито бих заявила, че няма да участвам в подобни коалиции и, че е по- добре да загубиш с достойнство, отколкото да паднеш толкова ниско, като се опитваш да спечелиш, минавайки през трупове.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 09:27 от VickyTaylor

# 1 706
Виктория е нарцистична личност. При жените нарцистичното поведение е по-трудно забележимо, отколкото при мъжете. Учебникарските примери за нарциси са предимно мъже. При жените нарциси има по-фина манипулация и огромна доза лицемерие. Затова трябва време, за да се прояви букетът от нарцистични качества. Алкохолът определено помага в тази посока за сваляне на задръжките, защото жените нарциси още по-силно от мъжете нарциси държат на безупречния си социален облик.
Виктория иска победата на всяка цена заради самата победа (дори и Деница го осъзна епизоди по-рано) - като потвърждение на това, че превъзхожда другите. От самото начало видя заплаха в Александра и започна да я мачка  психически с цел да я изгони от къщата. В епизода от снощи Александра каза, че е имало заплахи зад кадър и то не за първи път.
Почти никой не би могъл да бъде приятел на Виктория за дълго, защото нарцисите нямат истински приятели. За тях "приятел" е човек, от когото могат да имат полза, докато могат да имат полза. Отношенията им са повърхностни, каквито са и самите те - силно материални, с лъскава опаковка и празна душа. Вечно незадоволени, дълбоко съмняващи се в себе си и собствените си качества и затова търсещи поредното потвърждение отвън за "бляскавата" си личност. Работа с психолог би могла да помогне.

# 1 707
Виктория като пита леля Дена, защо не е седнала до тях, тя отговори защото не са я поканили. Ми кажи, защото така съм решила. Питоня яко им е взел страха и се изложиха всички заради нея, защото и мълчат. За съжаление и Витко се изложи, барабар с тях. Ще са ми интересни интервютата когато тази пародия свърши. Аз пак да си кажа, другия път няма да гледам. Ако гледам изобщо, ще е на следващия ден.

# 1 708
Много страстен темперамент имаме българите. Такива вълнения за скандал между две подпийнали жени, които и без това се изложиха. То мишки, то топки, то робска психика и национална чест. Дайте по-бодро и не правете чак такава драма.

Сценките вчера бяха смешни и не мога да си представя, че хора над 17 могат да участват в подобно нещо и да се гонят по диванчетата за да не/се виждат.
Вие изпадате ли в такива ситуации в ежедневието си?

# 1 709
Не знам защо се пропуска факта, че Меркантилова ясно заяви в самостоятелните си интервюта няколко пъти вече, че завижда на Александра, защото получава вниманието на Виктор по начина, по който тя иска да го получава? Завижда, че техните срещи не са такива, каквито са тези с Александра. Особено завидя, че първия подарък - гривната - беше за Александра. Рускинята ясно каза, че всичко това е от завист. Пред Александра, обаче, не казва, че е завист, а че била “зло”. Много изкусно изманипулира всички останали да се обърнат срещу Александра, просто защото вижда най-голяма конкуренция е нея. На кого не му е ясно това? Каквато и да е Александра, не мисля, че някой заслужава такова отношение. Да, не може да се защитава. Да, има беден речник. Да, не знае как да ги постави на мястото им. Но агресорът тук е Капиталова. И всичко, което изрече и направи, крещеше и си личеше колко е несигурна в себе си и колко я озлобява това, че не е номер 1. Завършен егоцентрик. Многото “приятелки” си заминаха и тя няма вече опора, което я разклати още повече. Колкото и да завиждаш, да ревнуваш и да си несигурен дали ще спечелиш някакъв си формат, никой не заслужава да го използваш като боксова круша за изпускане на напрежението. Хареса ми Александра какво самообладание запази и не слезе на нивото на тази руска бръмчалка. Каквато и да е Алекс, тя просто не изневери на думите си, че подхожда с добро, че добротата е нейното оръжие срещу всичко това. Докато Капитолова си противоречи и шикалкави, не даде ясни отговори и на Виктор. Хареса ми и че не каза на Виктор нищо за случилото се, както Капитолова предполагаше, че пак ще му рИве. Ужасно създание, не мисля, че е изиграла тази сцена, лицето й се изкриви и не мислеше за последствията.

Общи условия

Активация на акаунт