🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 410
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Вестерос
Е добре де, а как трябва да изглежда една психоложка, ако не умна и добре облечена? Не се заяждам - съвсем сериозно питам. Защото всеки един човек, който работи с хора, без значение дали е банков служител на гише, счетоводител, адвокат или психолог, трябва да изглежда умен и добре облечен.
Първо за да се наречеш психолог трябва да си завършил.
Госпожица голяма уста (това буквално) не е завършила.
Да не споменавам на каква възраст е.
Някои хора записват да учат на 30,35,40, нищо не виждано. Така че какво от това, че на 34 не била завършила 🤣

# 1 876
  • София
Кое му е личното като е на визитка за бизнес?
На всичко отгоре е под въпрос дали изписаните квалификации са реални.

Аз си направих визитки едва след като се дипломирах официално, макар че бях взела и държавния изпит и никой не можеше да ми оспорва квалификацията.

# 1 877
Гери, самопровъзгласяването на Александра за психолог се вписва много в настоящия поток от самозвани гурута. Само се замислете колко от хората, които правят хранителни и/или двигателни режими, реално имат познания по нутрициология и човешка анатомия. Отговорът е ясен.

Преди няколко теми, мисля, че Проксима направи тази мъдра вметка, че за да отхвърляш написаното в учебници и книги, трябва първо да си овладял най-високото познато ниво в дадена област.

Истината е, че масово тънем в една посредственост, искаме или не, защото тези хора съставляват голяма част от обществото. Навсякъде има и професионалисти, разбира се, но тези, които най-много се чуват, са посредствените.

Да отговоря и на Никола, който питаше за наемането на хора - аз лично никоя не бих наела, нито Виктор, него може би само за жив манекен в някое фоайе, или за хамалин, убедена съм, че поне физически труд може да свърши. Но горчивата истина е, че на пазара на труда има толкова шлака, че си принуден да правиш компромиси, които не искаш.

# 1 878
Гери,едното ми момче учи криминална психология,другото право. Поръчвам им визитки и аз,да не ми се мотаят.Щом тъй става 😂
А те,моля ти се,барман и сервитьор 🤣Балами!

# 1 879
Гери, не можеш така да сложиш телефона на Алекс във форума. Това е лична информация, все пак трябва да имаме уважение към личното постранство на човека. Ще ти бъде ли приятно някой да публикува твоя телефон, за да звънят някакви ненормалници?
Приех забележката! Коригирано е. Не ми е била целта за създавам на някого допълнителни неудобства.

И все пак тази снимка не е моя, а е на Александра от публичния ѝ прифил, който всеки може да види и да има достъп до същия кадър.

Все пак редактирах снимката.

# 1 880
Извинете ме, но все пак не бих допуснала такава като Александра да ми рови в съзнанието.
Предполагам, че тя е асистент на хипнотерапевт  и ролята ѝ е да показва диванчето на пациента или да държи нещото в черно и бяло, което се върти

# 1 881
Е добре де, а как трябва да изглежда една психоложка, ако не умна и добре облечена? Не се заяждам - съвсем сериозно питам. Защото всеки един човек, който работи с хора, без значение дали е банков служител на гише, счетоводител, адвокат или психолог, трябва да изглежда умен и добре облечен.
Първо за да се наречеш психолог трябва да си завършил.
Госпожица голяма уста (това буквално) не е завършила.
Да не споменавам на каква възраст е.
Някои хора записват да учат на 30,35,40, нищо не виждано. Така че какво от това, че на 34 не била завършила 🤣
А нищо, чудя се как си е “изпляскала” на визитката психолог.

# 1 882
  • Terra incognita
Не знам кой си дава парите за тези дзен глупости. Същата измама като паричните ритуали на Питона.
Александра изглежда като да поддържа добър стандарт, но в същото време не мисля, че печели толкова от тези дзен ала- бала. По- скоро си е богаташко момиче, което си е намерило някакво хоби, нещо като Зори Джи.

# 1 883
Гери, не можеш така да сложиш телефона на Алекс във форума. Това е лична информация, все пак трябва да имаме уважение към личното постранство на човека. Ще ти бъде ли приятно някой да публикува твоя телефон, за да звънят някакви ненормалници?

Че да не би Александра в личен сеанс и строго конфиденциално да е дала визитката си на Гери?! Напротив, взета от публичното инфо, където тя самата се презентира като специалист с всички форми на контакт.
Не позволяваш да се свързват с психоложката при интерес един вид?! Sweat Smile

# 1 884
Извинете ме, но все пак не бих допуснала такава като Александра да ми рови в съзнанието.
Предполагам, че тя е асистент на хипнотерапевт  и ролята ѝ е да показва диванчето на пациента или да държи нещото в черно и бяло, което се върти
Нищо не се върти при хипнотерапията. Влизането става с думи, нещо като полусън е и си спомняш тук-таме психотерапевтът като казва : и сега като преброя до десет ще попадне в сладък сън и брои мноого бавно. На мен лично много ми помогна, но бях при истински професионалист.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 17:15 от Lavendervibes

# 1 885
Асистентката Ненка с други думи. 😂 Още в първия епизод, като им даваха визитките, така въртях очи, че щяха да изскочат от кухините си. Тогава точно визията на Александра ми направи впечатление, че беше подкъсена с една пола и правеше терапия на човек. Ясно е, че е бутафорно, но тогава ми светна, че ако са искали да ги покажат в по-сериозна светлина, определено не са успели.

Elena Atanasova 707909, като чух В.К. да заговори за пръв път за Ролекс, се сетих за една друга любима песен на Крид - Голос. На едно място в песента пее А мне так сложно забывать всю твою простоту. Подозирам, че друг тип простота е имал предвид, но пак подхожда. 😂

# 1 886
Айде сега и софтуерното инженерство намесихме. В Бг-мама, разбира се, разбираме от всичко. Във ФМИ се учи, математика, математика и пак математика. Почти никакво програмиране, а т.нар. Бази данни един студент си няма и на идея какво са и с практика и реално програмиране стават нещата.

Направо ме е срам колко е махленско всичко.

# 1 887
Скрит текст:
Предполагам, че тя е асистент на хипнотерапевт  и ролята ѝ е да показва диванчето на пациента или да държи нещото в черно и бяло, което се върти
Нищо не се върти при хипнотерапията. Влизането става с думи, нещо като полусън е и си спомняш тук-таме психотерапевтът като казва : и сега като преброя до десет ще попадне в сладък сън и брои мноого бавно. На мен лично много ми помогна, но бях при истински професионалист.
Ей сега ми стана ясно защо Александра говори като за хора с проблеми при възприятието на реч с нормална скорост, когато прави видеа свързани със заниманията ѝ. Професионално изкривяване било скоростта на говорене.

# 1 888
По повод на дрескода – близо до нас има кабинет на детски псилог. Често срещам въпросната психоложка, която ме изумява с цветовете на дрехите си – като от гланцово блокче. Всеки път си напомням, че тя работи с деца, а те харесват основните цветове.

# 1 889
Александра/ която никак не харесвам, снощи си изигра отлично картите като не се оплака, не тръгна на реванш и показа повече здрав разум от всички.

Още не мога да приема, че на такова почти физическо посегателство като това на рускинята, не се обърна внимание. Тя дори не съжалявала! Ами накарайте я да съжалява! Иначе бавно и славно се превръща в типичната рускиня, идеален надзирател за концлагер, безсърдечна.

Най-добре ако Александра си доиграе играта от снощи като откаже розата (както се очертава) защото поне един в това про-насилническо шоу трябва да нарече нещата с истинските им имена. Виктор е мекотело. Виктория е зъл човек.

Общи условия

Активация на акаунт