🤍 Ергенът 🤍 Сезон #1 🤍 тема #12 🤍

• 106 343
  • 2 069
  •   1
Отговори
# 1 905
Не знам дали е коментирано, но май излязлата клюка от козметичката на Александра ще се окаже вярна. В промото за новия епизод съвсем умишлено показаха, че Александра получава първата роза. Според мен е защото “неочаквано” тя ще я откаже. Иначе не виждам логика, защо ще пускат тази информация. За финалист и аз мисля, че гласят Дениз. Явно всичко си е сценарий, но явно и екипа е под всякаква критика. Първо след клипа, който Венета пусна, и второ след липсата на реакция на агресията от страна на Виктория.

# 1 906
А, Ню ейдж не е новост. Имаме си Стефи Божилова и Ванеса Виденова 😏😃
Кои са тези?
Ванеса е астроложка, а Стефи Божилова май е завършила психология и се подвизава в йога, такива терапии странни и други по-хаховски разсъждения.

Какъв клип на Венета е имало?

# 1 907
След вчерашния епизод Виктор в Инстаграм се покайва за своето бездействие. Явно заради огромния наплив на негативни реакции я интернет. Казва пе това в урок з в бъдеще ...На мен ми се видя театрално това изказване, но пак добре че реагира.

Само аз ли се смях на "изпълнението"? Сори, ама този път наистина изглежда наиграно.

Разбира се, че е опит за damage control. Вчера по време на епизода и след това си пускаше гюбеците и ни подстрекаваше да се смеем на негов гръб, днес дълбоко се разкайвал. Можеше и да му мине номера, ако го беше изиграл добре и искрено, но това, което се вижда, е преиграване.

Скрит текст:
Очевидно Александра е "духнала". Сам каза, че неговото решение е довело до сериозни последствия. Спойлерът ще се окаже 100% верен.

# 1 908

[/quote]
https://blitz.bg/shoubiznes/veneta-ot-ergent-pokaza-brutalno-nei … a_news885297.html
Коментиран е около 50 страници назад Simple Smile

# 1 909
А Виктория най-много да повреди популярността на това име за бебета в България.... Коя нова майка ще си кръсти дъщерята при асоциация с нея в момента? Simple Smile
Точно това си мислех и аз. Едно от най-позитивните неща, произтекли от помията, наречена Ергенът, ще е това. И без това прекалено дълго време се задържа като име номер 1 сред бебетата, поне малко разнообразие да има вече. Simple Smile
Иначе аз продължавам да съм изумена от някои мнения. Само ще кажа, че на агресията трябва да се даде отпор в зародиш, а не да й се позволява да се разраства и да избуява до неконтролируеми нива. Но българите явно хич не сме чувствителни на тази тема и приемаме за нормални много ненормални неща.
Преди време имаше и случай как малолетни тийнейджърки бяха убили момиче, защото било по-харесвано от някакво момче в училище. И много рядко се започва директно с убийство. Най-често първо има вербална агресия, после има лисване на вода, извиване на ръце, шамар, ритник, юмрук и накрая нещата съвсем ескалират до непоправими нива. Затова във всеки чужд формат това същество щеше да е изгонено на мига. В Биг Брадър също гонеха за такива изцепки, не знам защо тук удобно си затварят очите в името на сеира същите тези хора.
В съседна тема за сериала "Лъжите в нас" по Нова също се коментираше темата за насилието. И в началото имаше потребителки, които при очеизваждащи сигнали, че една жена е жертва на системно физическо и психическо малтретиране, твърдяха, че мъжът й не е насилник, а сигурно тя ще се окаже психично болна... И едва след първия очевиден брутален побой, който ни показаха, повярваха, че има наистина домашно насилие... Такива хора биха си кютили, когато чуят съседът да бие жена си, щото, нали, какво да се бъркаме в някакви махленски скандали, те си знаят. И после като ги видят по новините, ще кажат пред камерите "еййй, добър човек беше, бе, как така, много неочаквано"...
Явно дълъг път имаме да извървим в много отношения, преди да се доближим малко до цивилизацията.

# 1 910
Привет, прияЧелки мои. Липсвахте ми...ще се връщам да ви чета.

Гледам, призиви към админи да заключват темата...а призиви към СЕМа да заключат шоОто по същите причини..не ли? И що? Странни призиви...не одобрявам.
Много от нас разпускат с темата, и с шоОто ..
Като са ви спряли темата за влогърите, идете да развалите й този ли. Щоо?

Ще търся Денка с новата визия да видя...и изобщо имам да наваксвам.

Нооо...най-важното е че се завърнах баш за финалО Joy
Ще подгряваме ли за него?

# 1 911
Не се заяждам и ще бъда искрено благодарна, ако някой ми отговори - откъде дойде впечатлението, че поведението на виктория се толерира или че въобще агресията и тормозът се толерирал?

Моето впечатление е, че 100% от пишещите тук намират поведението на виктория и компания за недопустимо. И 20% сигурно, с голямо неудобство и 25745883 извинения, намират и това на александра за подобно, като многократно беше изтъкнато, че не, тя не го е заслужила и не, никой няма право да се държи така с друг.

И въпреки това през няколко коментара все има изненадани как се толерирало тормоз?! Единственото толериране на тормоз е тук, щот постоянно някой ти набива канчето, че ако не харесваш александра, значи си социопат, психопат, изр… айде, да не продължавам.

# 1 912

https://blitz.bg/shoubiznes/veneta-ot-ergent-pokaza-brutalno-nei … a_news885297.html
Коментиран е около 50 страници назад Simple Smile
[/quote]
Мда, долнопробно. Не само Венета, а всички, включително екипът.

Относно толерирането на тормоза - не е в темата, а в предаването. СЕМ спи.

# 1 913
Щях да се съглася, ако коментарите не започваха с ‘не мога да повярвам, че някои тук смятат…’

В предаването имат същия морален компас като на виктория. Те са по-голямо дъно и от нея.

Орносно толерирането на тормоза - не е в темата, а в предаването. СЕМ спи.

# 1 914

След вчерашния епизод Виктор в Инстаграм се покайва за своето бездействие.
Само аз ли се смях на "изпълнението"? Сори, ама този път наистина изглежда наиграно.

Къде гледате, хора? Дайте линк и ние да се посмеем, моля!

# 1 915
Не обръщам внимание на такива коментари, защото се повтарят периодично, често извън контекста, не вземат предвид казаното, че никой не толерира тормоз, често са в същата стилистика на това, от което се възмущават и са лишени от аргументи.

# 1 916

В профила на Виктор в инстаграм кликваш върху профилната му снимка и гледаш сторитата му за деня. Веднага след клипчето с кючеците от вчера, следва сърцераздирателното му извинение.
https://www.instagram.com/viktor_s_s/

# 1 917

И 20% сигурно, с голямо неудобство и 25745883 извинения, намират и това на александра за подобно, като многократно беше изтъкнато, че не, тя не го е заслужила и не, никой няма право да се държи така с друг.

Моите впечатления са пък, че 10%от тия 20% многократно заявяват, че Александра си е предизвикала агресията към нея, че щом като тя е сама срещу всички, значи вината е в нея. Така че, всичко е точно .
      Абсолютно съм съгласна, че манталитета на българина е да толерира агресията или най-малкото да пази неутралитет - нали видяхме Деница.
      Бяхме с приятелка, която живее в Англия, на заведение, покрай нас минаха деца и майката на едното му издърпа ухото и то ревна. Приятелката ми каза, че това в Англия не може да се случи, веднага ще се извика полиция и социалните ще се уведомят. Това е преекспонирано естествено, но явно принципът е важен за други нации.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 19:22 от araselia

# 1 918

Заповядай!
    https://www.instagram.com/stories/viktor_s_s/2838044031217305765/
    или тук
    https://www.facebook.com/stories/133709990766607/?view_single=true

Ще помоля Мари_мар или някой друг, който го може, да направи едно видео на това! Flowers Rose

# 1 919
    Вижте заглавията на слайдовете в този пост, много се смях на някои, защото много добре пасват на кадрите.

Иначе ето и Витьовият Instagram профил, в сторита се обяснява като ощипан. Сега разбрах защо някои го оприличаваха по дикция на Румен Радев.

Много подходящо днес ще бъде участник в Shame Party. Иначе танците му били най-срамният момент... Витьо, Витьо, не става само с бицепси, брат.

Общи условия

Активация на акаунт