Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 762
  • 772
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, някой да има наблюдения върху детските Skechers? Интересува ме най-вече дали си отговарят на номера?

# 136
Polina15 има код до утре

Аз утре пращам якето за връщане, намерих си листите,че ги изгубих из багажа като пътувахме тия дни

# 137
TSVETI15 също още хваща без Манго.

# 138
  • Пловдив
Поръчах тези къси панталонки за 25,90 лв.за дъщеря ми,много е доволна Simple Smile https://www.aboutyou.bg/p/viervier/danki-beren-6930287

# 139
Само днес и утре 20 пр.
IT'S ABOUT YOU
Твоят код: r9pecmjk
за LEVIS
Кодът за отстъпка важи при поръчка с минимална стойност от 100 лв. Може да я достигнеш и като добавиш продукти от други марки.*

# 140
  • София
При мен дойде този код за остъпка на мейла: v3exqd9c
За съжаление не виждам за колко процента е и дали е над 100лв.

# 141

Якето на детето.Много ми харесва.

# 142
  • Бургас
Бобчи, чудесно е якето! Много ми харесва и на мен. Свършил е 98 размер обаче. Имаше и в розово, от него пък няма никакви номера вече. Ще следя дали няма да се появи нещо. Искаше ми се да взема розово, че вече ѝ купих едно синьо и едно сиво за зимата.

# 143
Връщам торбенцата. Егати разочарованието. Това мрежестото, дето го гласях за възглавницата, побира две книги! Що не казахте, че е толкова малко?! Другите две с него просто са ми напълно излишни. И това квадратното за обувки също ще върна, просто не ми върши работа. Що се занимавам с глупости, не знам. Днес минах от всякъде да взимам, сега ще минавам пак поред на три места да връщам. Каръшки ден!

# 144
Като видях това детско яке, се сетих да ви питам дали някой случайно да е срещал яке като на русата героиня от Братя - Гергана или да знае каква марка е? Едно светло, цялото брокатено, зимно? Снощи в епизода пак беше с него.

# 145
  • София
Ще връщам този мъжки суитчърт размер ХЛ-  https://www.aboutyou.bg/p/vans/suichar-mn-classic-ii-4332626

Отговаря си на номера. Хубав е. Бях се презастраховала с 2 съседни номера. Стана му очаквания Л и ХЛ е свободен. Успях да смъкна цената до 65 лв.

# 146
Дойде якето, по-късичко е от желаната дължина, но за сега ще го оставим, че то май всички са къси. Иначе не е лошо:

# 147
Къси са,до пъпа ми стигат и двете и ще връщам днес.

# 148
Ако издириш нещо с по-нормална дължина, свиркай. 😎

# 149
  • София
И моето е късо, но пък ми върши страхотна работа за сега.

Общи условия

Активация на акаунт