Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 755
  • 772
  •   1
Отговори
# 270
I.R. Аз ги бях поръчвала тези сандали на Tamaris и ги върнах. Закопчалката е на лепенка и това ме отказа. Малко е объркващо на снимката и не си личи хубаво, че е лепенка. Иначе бяха сладки, но така и не ги носих навън.

# 271
  • София
Пълнолуние Благодаря, че се включи. Изобщо даже не си личи на снимката, че са с лепенки. Не бих поръчала тогава.

# 272
Тези Bullboxer поръчах... След дъжд качулка да питам дали са хубави, отговрят ли си по принцип обувките им?
Качеството е отлично, но са умалени с половин до един номер. От два чифта впечатлението ми е едно и също.

# 273
Някой да е видял инфлуенсърски код, активен в момента?

# 274
  • Бургас
Тези Bullboxer поръчах... След дъжд качулка да питам дали са хубави, отговрят ли си по принцип обувките им?
Качеството е отлично, но са умалени с половин до един номер. От два чифта впечатлението ми е едно и също.

Ух, дано да е само половин, че лошо. Заложих на точен номер - 39. След бременността минах от 38 към 39, но от някои марки имам обувки 38, които все още ми стават.
Да взема да поръчам и 40, докато още има ли? Rolling Eyes

# 275
  • София
Поръчвай, връщането е толкова лесно, чак приятно

# 276
  • Пловдив
Върнах днес тая рокля...https://www.aboutyou.bg/p/only/roklya-bea-7943562
Първо ми е широка, второ дълга, трето е много по-разкроена, а не като на снимката. Иначе изработка и плат-супер.
Оставих си тази https://www.aboutyou.bg/p/object/roklya-tip-riza-alessia-7182192
но ще я направя с къс ръкав...корема ми пак стърчи, ама няма начин явно Head Band

# 277
Вярно че връщането е песен. Сега ще връщам 2 неща на House, още чета инструкциите, в пакета нито фактура, нито лепенка за обратно връщане нито нищо.
Ее, Мистик, жалко за синята рокля.

# 278
  • Пловдив
Леми, и аз се надявах да е ок, ама не...та пак си нямам Grin
Нещо такова като нея ми трабва, ама с права кройка и дължина до коляното.

# 279
  • София
Първо ми е широка, второ дълга, трето е много по-разкроена, а не като на снимката. Иначе изработка и плат-супер.
.....
но ще я направя с къс ръкав...корема ми пак стърчи, ама няма начин явно Head Band
О, много е хубава. Ти по техните препоръки ли взе номера?
Досега не съм носила на тази марка. Споко, и моят корем стърчи, особено с някои дрехи преди години ми правеха място като на бременна съм (бях малко под 50-годишна, да уточня)

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 14:52 от Cuckoo

# 280
Да взема да поръчам и 40, докато още има ли? Rolling Eyes
Ами, не знам. Аз съм 40,5 и по-скоро на повечето марки 41 ми стои по-добре от 40. Тези са 41 и двата чифта, но нямат аванс като други марки 41, а ми лепват до милиметър точно както впрочем, аз предпочитам. Затова смятам, че са умалени. Дори след отпускането не са се разширили особено или пък да се е получил аванс. Просто са супер точни и сякаш не са за тесен крак. Кожата е дебела и здрава, без да е твърда, качествена на вид.

# 281
  • Пловдив
.....
О, много е хубава. Ти по техните препоръки ли взе номера?
Досега не съм носила на тази марка. Споко, и моят корем стърчи, особено с някои дрехи преди години ми правеха място като на бременна съм (бях малко под 50-годишна, да уточня)
ами ... Simple Smile
Заложих на 42, който съм си по принцип. Цветовете са прекрасни...и с дългия ръкав ще е ок, ама ми трябва нещо за сега и я занесох за клъц.

# 282
  • Бургас
Благодаря Азалия за подробното описание! Simple Smile Ориентирах се. Аз съм като теб - 38.5, но купувам 39, защото в 38 вече ми опира пръстта. На повечето марки с 39 имам лек аванс. Няма да поръчвам 40 номер при това положение. И да са ми съвсем точни така ще ги нося. Те и без това ми трябват за сега, с тънък чорап или на босо.

# 283
  • София
Заложих на 42, който съм си по принцип. Цветовете са прекрасни...и с дългия ръкав ще е ок, ама ми трябва нещо за сега и я занесох за клъц.
Имах предвид синята, съжалявам, не уточних.

# 284
  • Пловдив
Имах предвид синята, съжалявам, не уточних.
ааа... Simple Smile
за р-ра се подведох и поръчах Л, щот нали...ама ми беше доооста широка. Ако това те ориентира...

Общи условия

Активация на акаунт