Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 639
  • 772
  •   1
Отговори
# 435
Не, аз сериозно съм решила да се разровя добре. Това касае всички нас! Продължава да пише глупости този!
Скрит текст:
Здравейте отново,

При извършване на услугата преглед, търговската опаковка следва да не се отваря и нарушава нейната цялост.
Това са наши общи условия, с които би следвало Вие и подателите да сте запознати.
При желание да се отвори кутията, колегите от офиса трябва да се свържат с подател, за да получат потвърждение.

Последно от мен:
Аз ще се свържа с подател, за да уточня тия подробности между вас и електронните магазини, в случая AboutYou! Защото и obuvki.bg нямат тест, но имат преглед и прегледът включва точно това - отваряне на кутията и виждане на обувките. За техния "преглед" тълкуванието явно е друго или го тълкуваме когато както е удобно? Ето тези неща показват отношението към клиентите. Ние не сме само вашите приходи, ние сме хора, а отношението към човека като клиент трябва да е на първо място. Можем да си разменяме нелепи съобщения колкото искате, но вие прекрасно знаете, че съм права и в момента ми пробутвате заучени фрази, които са ви казали да казвате на клиентите в случай, че предявяват претенции, които не изнасят на вас или на търговеца, който праща чрез вас. Но да влизат едни пари от обороти насам-натам, явно е добре за вас и за тях. Да работят с пари на клиенти, които със седмици чакат рефънд, също им е изгодно. Ми, добре, ама... попаднахте на мен, а аз не се предавам лесно. Още по-малко когато някой ме взема за балък и ми говори нелепици.

# 436
Как мога да откажа направена поръчка, има ли опция в приложението? Писах им имейл, но днес е събота и вероятно няма да реагират на време.
Поръчката е от вчера, в момента статуса е такъв:

# 437
  • София
Не можеш да я отмениш, можеш да не я вземеш от Еконт.
Трети чифт къси панталони за сина ще връщам, не знам защо не пишат дължината на крачолите или поне колко е висок човекът на снимката. Ок, размер С или 30 написали, ама му стигат до средата на бедрата. 🙄 Ще търся по физически магазини.

# 438
B𝕒н𝕦л𝕦я*, не може да я откажете, вижда се, че вече е в процес на доставка. Остава като вариант да не получите пратката.

# 439
  • София
Не можеш да я отмениш, можеш да не я вземеш от Еконт.
Трети чифт къси панталони за сина ще връщам, не знам защо не пишат дължината на крачолите или поне колко е висок човекът на снимката. Ок, размер С или 30 написали, ама му стигат до средата на бедрата. 🙄 Ще търся по физически магазини.
Виж в Модиво. Аз на моя мъж взех едни много хубави спортни панталони. Ако решиш да поръчваш даже пиши ми имам кодове за 15%

П.С.:Всъщност имам 3 кода, дойдоха като подарък с някаква пратка, за Модиво, а аз няма да ги ползвам. Така, че смело пишете Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юни 2022, 15:04 от I.R.

# 440
Йованка,моят има от НМ два чифта,любими са му.Памучни са ,с джобове на баджака и връзки.Съвсвм обикновени къси гащи.Купих му едни на Найк от физ .магазин и ме накара да ги върна.Найлон били,къси били,не знам какво .И моят мъж е висок доста,но поне в НМ пишат ръст на модела и с кой номер в облечен.

# 441
MEDI15 за над 100лв, валиден от днес

# 442
Азалия, пълни глупости пише този, на мен по телефона миналата година ми казаха, че има опция преглед, и да искам от куриера да ми отвори кутията и да видя съдържанието. Това по повод, че веднъж кашона беше отварян, според мен, и изразих притеснение, че вътре нещо може да е откраднато. Но нямам нищо писмено, което да свърши работа.
Получих си розовите Асикси, наистина са много удобни, добре, че ги показа. Единственото тъжно ми е, че трябва да ги нося без тяхната стелка, но..няма пълно щастие. Поръчах си и по-голям номер с тази идея, да ги нося и с двете стелки, но нещо не се получава.
Бобчи, дойде коженото яке, за нас е по-хубаво от предишното. Малко по-дълго е и стои матово сиво. То със сигурност остава, драмата е дали да не оставим и първото 😎
Въпроса е, че няма да ги носи чак толкова, и две такива не ѝ трябват. Снимала съм ти ги наложени едно върху друго, да видиш дължината и кожите:

# 443
аз като съм си взимала пратката от куриер не е имало никъкъв проблем за опция преглед 

# 444
Толкова им бях ядосана, че едва днес отворих кашона. Ботите са от много тънък велур и имат тук таме проблем с формата. Като се обуят не личи, ама аз съм Монк и ми вади очите. Стават ми, меки са като чорапи, но... нещо не е както трябва. Не струват нито стотинка повече от тия 48 лв, но мисля че ще ги върна. Харесва ми модела, харесва ми и цвета, но са някак ... едни такива никакви. С две носения ще се отпусне този тънък велур и няма да ми харесва формата им.
Скрит текст:
Панталонът https://www.aboutyou.bg/p/about-you-curvy/pantalon-jara-7780605 е огромен! Някой писа назад, трябва два размера, ако не и три по-малък, за да стои добре, но е малко като анцуг и няма да поръчам по-малък.

В понеделник по телефона ще уточнявам с AboutYou какво значи "преглед" и да се разберат веднъж за винаги с Еконт.

# 445
  • Пловдив
Аз съм питала точно това. Относно дебелината на едно яке беше . Отговориха ми,че мога да отворя пратката и да я погледна / разгледам. Да го пипам през найлоновата опаковка. Т.е. кашона мога да отварям и да видя какво има в него, евентуално да се ориентирам, но нямам право да отварям найлоновата опаковка.

# 446
  • София
Аз съм питала точно това. Относно дебелината на едно яке беше . Отговориха ми,че мога да отворя пратката и да я погледна / разгледам. Да го пипам през найлоновата опаковка. Т.е. кашона мога да отварям и да видя какво има в него, евентуално да се ориентирам, но нямам право да отварям найлоновата опаковка.
В този случай обаче става въпрос за непрозрачна кутия с обувки. Кутията хем е опаковка, която не бива да се отваря (съответства на найлона на дрехата), хем пречи да се види какво има вътре и противоречи на позволения "преглед". В кутията може да има сбъркан модел, цвят, а може и едно паве да има вместо обувки.

С интерес очаквам отговора на AboutYou.

# 447
  • София
Не разчитайте на много адекватност от тях Simple Smile

# 448
  • Пловдив
В този случай обаче става въпрос за непрозрачна кутия с обувки. Кутията хем е опаковка, която не бива да се отваря (съответства на найлона на дрехата), хем пречи да се види какво има вътре и противоречи на позволения "преглед". В кутията може да има сбъркан модел, цвят, а може и едно паве да има вместо обувки.

С интерес очаквам отговора на AboutYou.

Ще видим какво ще измислят.

Куриерите на мен ми дават да отварям кутиите с обувки, но само леко отлепям лепенката, поглеждам- без да ги вадя и това е.

# 449
Азалия, писмено по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт