Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 623
  • 772
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ще пиша за роклята. Предишната, която си взех се оказа добро попадение. Ежедневно, за разходка, много приятна. Иначе съм в търсене на такива леки, ефирни блузки за лятото. Затова загледах тези на Онли.

https://m.aboutyou.bg/p/only-carmakoma/roklya-april-4709663?utm_ … _campaign=product

Скрит текст:

# 466
Леми,благодаря!По добре ще е сякаш това яке .Ще се върна да търся линк .
Азалия,тези ботички ми се виждат с много тънка подметка,всяко камъче ще бучи.Ти май скоро беше взела подобни 🤔

# 467
Бобчи, всичко им е тънко, но подметката не е чак колкото самият велур. Освен това аз нямам особено много преходи по неравен терен, ако мога така да кажа. 😀 Не, че метат пред мен, ама наистина е поносима подметката и въпреки това на втората снимка си личи как формата им е крива. Връщам ги, реших.
Скрит текст:
Малко отклонение, но в Лидл има чудесни кратки ежедневни гащи за мъже в черен или милитъри зелен цвят. Трико е, но плътно и много хубаво на вид. Ушити са перфектно. Взех на мм черни, хареса си ги.

# 468
Азалия, дълбоки ли са им джобовете на тези гащи?

# 469
Ами, цялата ми длан влиза вътре. На зелените единия джоб е с цип, а на черните и двата са без.

# 470
Имам първата блуза на Онли, само че в тъмнозелено. Аз много я харесвам, удобна е, седи по-свободно в талията, без да е дълга. Май месец си я купих, не бих казала, че я нося много, но топчета няма (все още, надявам се и да няма). Ако трябва с една дума да опиша блузата, бих казала, че е удобна.

# 471
Здравейте!
Налага ми се да върна един продукт от пратка с няколко неща.
Какво да направя - да го сложа само това за връщане в плика и да го предам в офис? Трябва ли през сайта да маркирам нещо, че връщам. Досега не съм правила нищо през сайта и съм нямала проблем, но съм връщала всичко от пратката.

# 472
  • Г. О.
Не, нищо не маркираш в сайта. Щом вече си въвела IBAN, трябва само да залепиш етикета за връщане върху опаковката за връщане, а вътре да сложиш документа за връщането. Отиваш в Еконт и това е.

# 473
Дойдоха ми марстонките,Азалия,благодаря !Точно са ми,41.5 поръчах,26 см стелка.Топ са,много удобни,но за есен или юнско лято .

# 474
Говорих с AboutYou, в случая с обувки "преглед" е преглед на опаковката, т.е. - кутията!
Говорих с Европейски потребителски център, не знам как и къде да кача аудиофайл, защото "разговорът се записва", но... няма регламент в нашата страна, който да накара чуждестранен търговец, в случая немската платформа AboutYou, да промени условията си в полза на потребителя. Да, това е нелоялна търговска практика, но щом те смятат, че преглед означава "преглед на опаковката", означава точно това и ако не ви изнася, не пазарувате от тях. Да не изпадам в повече подробности,... Та, това е борба с вятърни мелници или Causa perduta! 🤬 Обезверена съм, че тоя свят някога ще стане честен и добър. Че нещата ще се подредят, че всичко ще е както трябва. Никога няма да е и то се започва от малките неща.
Имам толкова много обувки, че това е един прекрасен повод да спра да пазарувам обувки от тези идиоти. Ми няма пък да плащам, за да имам правото да отворя капака и като се окаже, че съм получила нещо, което не ми харесва, не става или е дефектно, да чакам десет дни да ми върнат парите.
(ако някой все пак знае как мога да кача аудиофайл, да каже, за да чуете обяснението)

Бобчи, радвам се, че всичко е ок! Носи ги със здраве, казах, че са по-скоро есенни. Имат си подплата под мрежата.

# 475
  • Sofia
Толкова време и енергия на вятъра.  Просто смени офиса с такъв, в който дават да отваряш кутиите. Grinning

# 476
Да проверя с по един чифт обувки всички офиси в района, за да видя в кой от тях ще ми разрешат да отворя кутията? 🤔

# 477
  • Sofia
Ако не разрешават, не приемаш пратката  и не затваряш пари. Joy
Мога да ти кажа 2 , но едва ли ще са ти в района.

# 478
Интересен подход, де! Не съм склонна да си губя времето в обикаляне. Честно да ти кажа, по-изгодно ми е да ме откажат от купуване на обувки от тях, отколкото тур по офисите и току виж някъде ми разрешили да ги поглеждам. 😁

# 479
Толкова време и енергия на вятъра.  Просто смени офиса с такъв, в който дават да отваряш кутиите. Grinning
Понеже 90% от българите разсъждават като теб, сме на това дередже.
Азалия, следващия път в който разбереш някоя подробност за нещо, си мълчи, недей да го съобщаваш тук на тарикатите.

Зомби21, аз маркирам в сайта, в раздела "Моите поръчки", продукта който връщам. Преди бяха писали, че по този начин по-бързо става обработването и връщането на парите.

Общи условия

Активация на акаунт