Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 623
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Няма проблем за пликчето. Късаш и после пак го ползваш, ако ще връщаш...и да не е залепено е ок.

# 496
Късам ги директно, то при повечето няма друг начин 😂 После прилежно прибирам в изпокъсаното пликче 😁 Всичко е точно.

# 497
Значи, ако ви кажа пък как връщам нещата... По-добре сгънати и по-добре запечатани от вида, в който съм ги получила. 😊 Педантична съм в това отношение и е абсолютно ясно, че като получат върната от мен покупка, не си викат: яяя, тая Азалия пак ни е върнала нещо, сгънато до милиметър и пакетирано като за изложба, браво на нея! Обаче някак си не мога да събера нещата на две, на три, да ги натъпча в някое пликче, което изглежда като избухнало и да ги върна в тоя вид. Защо? Ами, защото не искам да ги получа от някого в неугледен вид и се старая да постъпвам така, и когато аз изпращам обратно. Сигурно на повечето хора, ще им се стори смахнато. Ок, така да е. 🙂

# 498
  • Варна
И аз ги връщам в състояние да не можеш да разбереш, че изобщо дрехата е вадена от плика.
Приготвям така, все едно аз я изпращам дрехата директно на друга жена.

# 499
  • Сливен
Извън темата,Азалия случайно да си зодия Дева или с асцедент Дева?

# 500
Азалия, според мен вадят дрехите и ги пресгъват, предполагам, че и ги оглеждат за повреди 🤔

# 501
  • София
Азалия, според мен вадят дрехите и ги пресгъват, предполагам, че и ги оглеждат за повреди 🤔
Съмнявам се, едните къси панталони на сина ги получих навити на руло 😃 и пъхнати в пликчето.

# 502
Извън темата,Азалия случайно да си зодия Дева или с асцедент Дева?
Не съм, хаотична везна съм, но за някои неща съм Монк.

Редно би било да ги огледат, ама като видиш в какъв вид получаваш дрехата, ще си направиш някакъв извод
 какъв човек имаш отсреща. Имам всякакъв опит от размените в парфюмната тема... 😀

# 503
И аз не съм сигурна, че всички дрехи ги пресгъват и оглеждат . Може би на някои места да, но на други не. Получавала съм блуза в плик  на топка, естествено много измачкана. Не веднъж съм получавала и скъсани дрехи или такива с дупки.

# 504
Оф, два номера панталони(то си е жив анцуг де)поръчах, и пак не съм уцелила размера. Баси, съвсем ще ме откажат да поръчвам долнища 🙄

# 505
  • София
ALEKSG15 - активен код за над 100 лв. Който дава допълнителни 15% отстъпка. Wink

Да си знаете, момичета. Simple Smile

# 506
Разбира се, че дрехите се вадят, преглеждат и препакетират.Винаги всичко идва в чисто нови пликчета.То няма какво да му направя като зее дупка в средата, просто накриво се късат.

# 507
Наистина не разбирам защо през ден има пост “как да върна” и ”къде да залепя “…
По темата - не гледат изобщо според мен - сватбената ми рокля е от сайта. Поръчах 4 модела - първия дойде безбожно оклепан с фдт, а роклята, която избрах имаше шалче, което липсваше. Писах им и казаха, че не могат да ми изпратят и да връщам. Цената беше повече от изгодна и се отказах.
Казвам всичко това с идеята, че не гледат в каква опаковка връщаш, а за състоянието също не съм сигурна колко през пръсти е положението.

# 508
Привет! Оставям код FABMAMA15 за -15% допълнително. Валиден 48 часа

# 509
Пита се през пост защото темата е текуща дискусия и често се случва при такъв тип общуване.

До сега не съм получавала повреден продукт или изцапан. Мацаници от козметика  по мерена дреха  биха ме погнусили, щом се мери вкъщи и преценя как стои модел, не би трябвало да е със следи от козметика.
Винаги ми е правило и лошо впечатление по физически магазини - могат да съберат цял куп закачалки за мерене и след тях в пробната да оставят нахвърляни дрехи като за пране, иначе - натокани, гримиросани, парфюмирани...

Общи условия

Активация на акаунт