Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 627
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
Абе… за едни сандали седя и дебна някой да върне моя размер, че да ги грабна аз. Ясно, че ще са мерени. Какви да са ми очакванията? Според мен все ще си личи. И какво от това?!? Ако не са повредени, вземам ги!
Петна от грим е кофти, разбира се. А някои не се перат… Това е в друга графа.
Но така е с пазаренето онлайн. Идват ми в повече оплакванията, че нещо е мерено. Какво да ги правят мерените неща, да ги хвърлят ли?

# 511
Здравейте, записвам се в темата, тъй като често имам кодове за отстъпка.

TSVETI15 , допълнителни 15% отстъпка за покупки над 100лв. валиден в следващите 48 часа.

# 512
Имам код за -20% на Joop, ако някой проявява интерес, ще го изпратя на лс.

# 513
Според мен, не преглеждат, какво им връщат, направо пускат в нови пликчета и ги запечатват. Получавала съм скъсани дрехи, оцапани с грим, вонящи на пот или парфюм, с петна от храна (?!), без етикети. Всеки път се дразня на подобни изпълнения, и редовно им пиша, че изпращам за рекламация, за да не пращат в това състояние на някой друг. Но ми е тъжно, че има такива хора, които пробват дрехите и ги оставят в такова ужасно състояние.

# 514
Уау, аз поръчвам само обувки. Само веднъж заподозрях едни, че са носени/пробвани. Явно имам голям късмет.

# 515
И аз съм "уау" , никога не съм получавала дрехи в лошо състояние.Всичко е било винаги в перфектен вид , с етикети, миришещо единствено и само на ново.🤷‍♀️

# 516
  • София
Те не гледат и какво изпращат ама това е друга тема…

# 517
Дали не зависи нещо от конкретни служители , ако са разделени на няколко склада и обслужват различни райони? Направо ме хвърлихте в шок, сега броих колко поръчки имам от миналото лято - 52.И очила, и обувки, и за детето някакви неща съм поръчвала.Да е въпрос на късмет?

# 518
Може би е въпрос на късмет. Аз имам към 100 поръчки и проблеми съм имала предимно с единични артикули, т.е такива от които само една бройка е налична. В тези случаи са ми пращали и обувки, които си личи че са пробвани и или все едно са стояли в някой магазин на витрина. При някои е имало леки забележки и си личи и по подметката, че са обувани. Разбира се имало е единични бройки в перфектно състояние.

За дрехите съм получавала такива с бримки, дупки и нагънати на топка. Но и с FD и HM съм имала подобни изживявания.

# 519
  • София
Никога не съм получавала дрехи в състоянието, което описвате. Обърквали са ми артикули , но не е чак такава драма, връщам ги, те ми връщат парите. И там работят хора, нормално е да се случи грешка.
Поръчвам много често, така че мнението ми е базирано на голям обем артикули минали ми през ръцете.

# 520
За мен изпращане на продукти - избелели, нацапани  е ако мине номера.
 Може и да е от нивото на възпитание и култура на служител. Все се надявам да не е политика на фирмата.

За щастие не съм получавала повредени от стоене или проба продукти, няма да ми е приятно да съм платила за стока, която  ми блокира парите и трябва да върна, не е като грешен размер или не ми пасва.

Последно получих:
Рокля туника, много хубаво пада
https://m.aboutyou.bg/p/zwillingsherz/roklya-tip-riza-helga-8007212

рокля - за есенно - зимен - пролетен сезон
Отговаря си на дадените размери. Добре стои и с обувки тип - кецки.
https://m.aboutyou.bg/p/trendyol/roklya-tip-riza-5101277

# 521
И аз съм късметлийка, никога не съм получавала ползвани или изцапани продукти. Всичко идва с опаковка и си личи, че е ново.

Да дам отзив:
Рокля GAP https://m.aboutyou.bg/p/gap/lyatna-roklya-8292888
Много хубав памук, лека и удобна, доволна съм, леко е уголемена, поръчвайте с размер надолу. Няма да я връщам, но имат и едноцветен модел и ще си взема от него вече S.
Сандали Tamaris: https://m.aboutyou.bg/p/tamaris/sandale-8044488
Също съм доволна, изцяло кожа са, чудесна изработка и много удобни. За по-тесен крак са.

Имам и в един код повече - 20%, персонален, без ограничение в размера на поръчката. Който го иска, да пише ЛС.
Вече го дадох.

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 07:09 от Анонимен

# 522
И аз редовно получавам пробвани неща. Не само от абаут ю, и от ансуеър се е случвало. Включително и скъпи артикули със скъсани етикети, набутани вътре в чанта, примерно.

Явно пак ще си пишем имейли с тия хубавци. 2 върнати поръчки по едно и също време, за едната вече ми върнаха сумата, другата дори не е маркирана като върната. Ми писна ми... Последните връщания все завършват по тоя начин..

# 523
  • София
ГОЛЯМА УИКЕНД ПРОМОЦИЯ: ДО 60% ДОПЪЛНИТЕЛНО.
Като гледам цените, когато беше 50% бяха по ниски.

# 524
  • Варна
Не съвсем.
Аз поръчах 2 неща, които никога не са били със сегашните цени.
Исках да включа и допълнително ваучер, но не ми позволи.
Променили са условията.

Общи условия

Активация на акаунт