Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 630
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Тамарисите и Рикерите ги върнах.Тамарисите не са лоши,но тези просто са бижу и ми заспаха

На детето ми изглеждат малко големи,но сега я няма да пробва.Иначе са супер нейните

ООо страхотни са! Като ги гледам на картинка в CCC ми изглеждат много груби, но на живо не изглеждат така.
Отговарят ли си иначе?

# 691
  • София
Здравейте,
Аз поръчах скромно, чак ме е яд че не поръчах кецки, но нищо ще дебна другия път.
Получих и съм доволна:
https://www.aboutyou.bg/p/s-oliver-black-label/pulover-7432319
https://www.aboutyou.bg/p/tom-tailor-denim/teniska-8037070?fullscreen-mode=1 и 2 тениски на сина ми. Много приятно съм очарована от марка: Debre (португалска била), плътно и много хубаво трико.

# 692
ООо страхотни са! Като ги гледам на картинка в CCC ми изглеждат много груби, но на живо не изглеждат така.
Едно тренирано око, всъщност две очи 👀, веднага съзират съкровището! 😁

# 693
  • София
Бобчита, меки ли са отвътре бугатито и подметката огъва ли се?

# 694
Меки са,огъват се,кожата е леко твърда,но е нова все пак.Това е стелката от долна страна

Аз съм между 40 и 41,взех 41 и са ми точно

# 695
Отивам за Тамарисите аз.

# 696
И аз ще връщам Тамарисите и другите маратонки, много са ми дървени всички, с твърди подметки 🙄
Аз докато/ако си намеря бели кецки, ще мине лятото.... Ще стане време за ботуши. 🙄
Само прасковеното долнище си оставих, разкошен цвят и страхотно ми стои:

# 697
И аз май ще връщам Тамарисите, корави са ми. Ще помисля още малко.
Кажете моля марка на меки, удобни, красиви обувки от същия тип, подходящи за мн ходене. Разбира се и да са в такъв диапазон на цена при намаление като Тамарис? Цвят си търся екрю.

# 698
Здравейте, ако някой има ваучер за 20% отстъпка свободен, моля да ми пише на лс🤗

# 699
  • Пеликания
Взех си и аз Тамарис-а ама ботите.
Харесват ми и си отговарят на номера. Взех 39-ти.
Скрит текст:

# 700
Начи категорично няма да докосна обувките днес! На приятелка поръчах парфюм, тя го взе и се оказа, че тече... Сега се разправях да го връщаме и да го сменят. Ако ида за обувките днес, ще се окажат и те греда. Да си стоят в офиса до утре и всичко ще е наред! 🥴 Много идиотско, ама... ето, неприятностите вървят по три.

# 701
На твое място и аз не бих ги взела днес 😁

# 702
Взех си и аз Тамарис-а ама ботите.
Харесват ми и си отговарят на номера. Взех 39-ти.
Скрит текст:

Аз получих другия модел с катарамите и са ми много големи, но нося между 37 и 38, поръчаните са 38. Жестоки са и ще си ги нося някак си

mystic woman ще почерпиш, аз ги освободих и дойдоха при теб Simple Smile искам снимка да видя на живо моля

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 13:38 от kangol

# 703
Код ZLATENA15 за допълнителни -15% при поръчки над 100лв.

# 704

Общи условия

Активация на акаунт