Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 285
  • 772
  •   1
Отговори
# 675
Аз ще съм първа,чакам ги всеки момент

# 676
Joy започва се!

# 677
И моите боти и бели... каква марка бяха там, са в офиса, но тук се изсипа небето, и чакам малко водата да се прибере, та да преджапам до там.

# 678
  • София
Понеже и тук се изсипва небето... Ако вали така цял ден, ако наема лодка ще стигна до офиса на Еконт иначе пратката ще почака до утре Grinning

# 679
И мен в Еконт ме чакат всички пратки накуп, но вероятно утре ще ги взема, че времето в София днес е ....⛈️🌦️☔🌂
Ще чакам отзиви и снимки на маратонки 😎
От мен тази, от нета:

# 680
  • Бургас
На мен днес щяха да ми носят пантофите, но сме болни вкъщи и ги оставих за понеделник. За пренасочване до офис имало такса и се разбрахме с куриера да дойде другата седмица. Ще чакам с интерес да споделяте за вашите покупки.
Азалия и теб те чакам да кажеш за ботите, надявам се да ти харесат! 🙂

# 681
  • Пловдив
Ризороклята дойде, ама М ми е малка Confused подозирах, че съм по-широка в ханша, ама колежката намаза Simple Smile иначе много добре стои...
https://www.aboutyou.bg/p/hailys/roklya-tip-riza-penny-7180311

Бугатито ми става Simple Smile една идея го усещам на кокалчето, ама си ги оставям. Много са хубавки, ама искам сега и хубави дънки Simple Smile
https://www.aboutyou.bg/p/bugatti/niski-maratonki-ferly-6887402

Та мерси за предложетията и пак показвайте такива добри находки! Hug

# 682
Азалия и теб те чакам да кажеш за ботите, надявам се да ти харесат! 🙂
И аз се надявам 😀
Чакам Виваком, че снощи пренастройвахме рутера, всичко тръгна и сутринта - няма нет!
Изолация довършваха на два прозореца... Спряха и нея, щото или щеше да ги удави, или да ги утрепе гръм. Изобщо куц ден, та си мисля, че е добре утре да ги взема, за да не продължи каръщината от днес. И слънце пекна, моля ви се!

# 683
Тамарисите и Рикерите ги върнах.Тамарисите не са лоши,но тези просто са бижу и ми заспаха

На детето ми изглеждат малко големи,но сега я няма да пробва.Иначе са супер нейните

# 684
  • Бургас
Ооо, разкошни са, честито Бобчи!

# 685
Жестоки! 😍 Браво на нас 😁
Мария, дебни ги, че и аз ще се оглеждам 😆

# 686
  • Бургас
Ще ги дебна задължително! Тъкмо щях да искам линк към тези чисто белите, моля! 😊

# 687
Има малко място отпред,но 40 щяха да ми убиват .И мъжът ми и Йорданов се засякоха на вратата,единия с три кашона,другият с боклука и с ей такива очи 😂😂
Азалия,ти си голям подстрекател,ама все добри поръчки правя с теб.
Линк
https://m.aboutyou.bg/p/bugatti/niski-maratonki-tia-7663580?utm_ … _campaign=product

# 688
# 689
Аз почти всичко ще върна, оставям едни турситически, които сложих ей така в кошницата, и едни др мартънс, от които не съм възхитена,но на есен ще разтъпквам.
Останалото заминава, въпреки цените.

Общи условия

Активация на акаунт