Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 612
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Опасявам се,че 41 на Бугати ще ми е голямо.Чак днес погледнах в обувкибг таблицата.Ако е голямо ще дебна пак
Не разчитай много на инфото от таблицата... Според тяхна таблица, от едни обувки трябваше да поръчам 39. Аз поръчах 41 все пак, въпреки че и по телефона говорихме, и ако не бяха с отворена пета, щяха да са ми малки дори този 41 номер!

# 661
Има ли актуален код за намаление на някой инфлуенсър?
JOYT15 над 100 лв. Валиден днес
Благодаря!

# 662
Дано,Азалия!
Майка ми и тя изтеглила приложението,напоръчвала яко 😁

# 663
Ахахаха, ето на кого си се метнала! 😁

# 664
Ахахаха, ето на кого си се метнала! 😁
Обратното 😁,аз я вкарах в модата .Подарих й сума ти кецове,пращам й линкове на готини дрехи,съобразени с телосложението й и възрастта.Тя е много дребна,пълничка ,на 58.Но няма да се дава я.

# 665
Бобчи, ти най кой си се метнала висока? 😎😁

# 666
На баща ми.Висок,рус,синеок,големи устни.Копия сме,на майка ми благодаря за участието 😁

# 667
Код IVALEX15  за -15%  за 48 часа, валиден от днес.

# 668
  • София
За съжаление ваучерът "Fashion Haul - ivana_alexandrova" важи само при поръчка с минимална стойност от 100,00 лв..

# 669
  • Пловдив
За съжаление ваучерът "Fashion Haul - ivana_alexandrova" важи само при поръчка с минимална стойност от 100,00 лв..

Повечето, да не кажа всички ваучери от този тип са за поръчки на стойност минимум 100лв. С такова впечатление съм останала.

# 670
Оставям и пари под еди кое си паве, срещу страничното стъкло на..... И така обяснявам по телефона - вземи си парите и ми хвърли пратката от твое дясно през оградата.
Grinning Точно така и аз прявя хаха

# 671
Bobchita юного е вероятно кецовете да са ти ок. Тя таблицата им е универсална за марката. Вчера много се разочаровах, че пристигна една дълго очаквана тениска на ММ. Той я има в светло розово, в светло зелено и сега поръчах в светло сиво. Те са една серия на Т. Hilfiger. Всичките все L-ки, ама последната си е чиста М-ка. Добре, че не избързах да я пусна за пране.
  Иначе, аз обзавеждам майка ми постоянно с неуспешните си покупки (като размер). Казвам "ако това ти харесва е твое".
Дълго чаках да се появят отново едни сандали Тамарис. Днес поръчах, пък да видим. Миналото лято поръчах и върнах 5 вида, всеки път 37 и 38-ми номер. Или все са ми малки или големи. Сега пак въртя колелото на късмета, този път само с 38-ми Grinning

# 672
За мен по важно е коректното и бързо възстановява на парите. Не поръчвам до офис, не винаги е комфортно да ме чака куриера да меря и пробвам. Аз пък не поръчвам от сайтове, които дават само преглед и тест и от там насетне е кауза пердута да ти върнат или възстановят нещо. За рекламации да не говорим.
Не казвам да не се търсят правата. Просто такива не виждам да са нарушени. Няма законово задължение да има тест. Преглед е точно това- преглед. Без тест. Имам право лично аз да не се боря за това право точно.
Веднъж по случайност си взех пратката от офис, реших да пробвам на място, но си бях оставила парите в колата. Преди да платиш е позволено само да отвориш плика на About You колкото да се увериш, че съдържанието е правилно. Не съм поръчвала обувки, но предполагам на кутията е указано кой модел, цвят и размер са?
Платих си пакета, пробвах го още в офиса, и го върнах още там. Какъв е проблема?

# 673
  • Бургас
Както се разбра навсякъде е различно. Дори в един офис при мен различни служители ми твърдят различни неща. Последния път ми дадоха да си отворя и кутията, да си огледам обувките.

# 674
Всички инфлуенсърски кодове са за поръчка за над 100лв,затова не съм го уточнила.Мисля че се знае в темата.

Аз ли ще си получа първа белите Тамариси, които напоръчахме?Имам известие за пратка, но ще мога да дам отзиви утре, че съм до 22ч на работа

Общи условия

Активация на акаунт