Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 7

• 49 616
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
За мен по важно е коректното и бързо възстановява на парите. Не поръчвам до офис, не винаги е комфортно да ме чака куриера да меря и пробвам. Аз пък не поръчвам от сайтове, които дават само преглед и тест и от там насетне е кауза пердута да ти върнат или възстановят нещо. За рекламации да не говорим.
Не казвам да не се търсят правата. Просто такива не виждам да са нарушени. Няма законово задължение да има тест. Преглед е точно това- преглед. Без тест. Имам право лично аз да не се боря за това право точно.

# 481
Никой не се бори за тест! Преглед на кутията, не е преглед на това, което купувам и е вътре в кутията. Хайде да не си говорим героични неща!

# 482
Имам право лично аз да не се боря за това право точно.
Ами ако искаш се бори, но не излизай да се изсмееш на човека, който си го търси.

# 483
Защо да се смея? На сайта на Еконт пише С услугата Преглед можете да отворите и прегледате съдържанието на пратката.
Значи проблема е с Еконт, и то офиса, както се написа многократно?? Не с абаут ю

# 484
Коментираш моят пост, който е коментар на поста на Карен, визирам него.

# 485
Имам много силно развито чувство за справедливост и я разбирам Азалия.Все пак в тази конкуренция всеки клиент е важен,а и парите не ги краде или бере по дърветата предполагам.Та доста клиентски ориентирана политика в нужна .
За Варна ,в Еконт Червен площад гарантирано има преглед с отваряне на кутии ,пликове и т.н.Даже ме питат винаги дали ще гледам,днес куриер Йорданов пак ме пита .Той е за район център,който живее тук може да му е полезно.

# 486
Просто според мен проблема е в Еконт. Те са написали какво значи тест и какво преглед. Като не дават, звъниш на национален телефон и да си коригират поведението. Също и обясних какво за мен е удобно и важно и какво не. Темата е дискусионна. Забранено е да се коментират потребители, но в този раздел няма много модериране

# 487
  • Варна
Интересен подход, де! Не съм склонна да си губя времето в обикаляне. Честно да ти кажа, по-изгодно ми е да ме откажат от купуване на обувки от тях, отколкото тур по офисите и току виж някъде ми разрешили да ги поглеждам. 😁
Азалия по принцип подкрепям мнението ти,но About you предлагат много прилични промоции и удобни кодове.Парадокс е,че е повече изискване на Еконт от колкото на сайта.Аз също имам проблем с единия квартален офис,където ходя от години и така да се каже се познаваме вече.Мърморят и се сърдят при факта дори за преглед на пратката камо ли да отворя найлон  и прегледам за дефект и не само за пратки от Абаут ю,но и за Фейшън дейс.Просто си пренасочих пратките към друг близък офис(и така да се каже почити вече не посещавам първия само някоя заблудена пратка по призумция отива при тях) във новия първите 1-2 пъти се пробваха да не ми разрешават да преглеждам и директно отказах пратките(никога не са ми на всяка цена)=Сега директно си питат ще ги гледаме нали?А относно Фейшън дейс ги пренасочих към Спиди там пък никога не са ми прамвили проблем,че съм отворила и погледнала какво получавам даже ми асистират,а сега ми кажи от къде идва проблема,как при едните може,а при другите не?
Преди време имах подобен спор със ФД .Връщах чанта на не малка цена,защото през найлона не се виждаше,че е надрана и намачкана кожата,а в Еконт 1 не ми разрешиха да отворя пликчето.Опитаха се да ме убедят,че съм я носила,защото умувах седмица струва ли си да я задържа.Излязоха с довода ,че пратките са с преглед и имам правото да я откажа на момента,но пък аз довърших ,че  там ми дават да прегледам опаковката,но това не е продукта.За щастие имах и по-сериозен довод ,който доказваше,че няма как да съм  я носила през това време и възстановиха сумата на 100%.От тогава искат не искат отварям на всяка цена преди да успеят да кажат гък,а ако са прекалено заядливи отказвам.
Не те агитирам ти решаваш,кое е най-удачно за теб просто коментирам моя опит,а ти ще си прецениш.

# 488
Днес не ми се занимава повече и аз имам праг на поносимост на идиотщини, но утре, ако имам муза, ще подхвана и Еконт. Поне да знам, че ако не се разбера и с тях, от всякъде е греда. Честно ви казвам, аз обувки имам за два живота, те са проблема в случая, защото са в кутии, та без обувки, купени от AboutYou каквито и ще да са им промоциите, ще изкарам в близките 20 години и без да купя нито един чифт.
Само ще искам да ми обяснят, защо преглед без тест от обувки.бг включва отваряне на кутията и гледане на обувките, а от AboutYou при същите условия, не включва отваряне на кутията, а само гледането ѝ.

# 489
Според мен е от Еконт
На мен примерно Спиди ми прави проблем и то определена дама там. Все някакви нейни измишльотини, трябва да е в оригиналната опаковка, понякога иска да платя връщането и те щели да ми го оправят к някакви такива. Доста често се налага да спорим. Оставяла съм й блузка в голям кашон, само к само да в на нейното, да е с оригиналната опаковка. В един момент ми писна от нея, караме се, фозиономии и лошо настроение, ама няма как. Мислех да ходя до друг офис, но няма как да пренасоча и служебните неща и искам, не искам, ще я виждам.

# 490
Взех си пратката и давам отзиви.
Черните дънки ми паснаха идеално.Денимът е плътен, като за есен/зима са.Белите и розовите панталони са от летен деним, така да го кажа.И наживо са същите, но са ми по-големи- белите с един размер, но заради ластичната талия не ми пречи. Ще си ги оставя.Розовите обаче са ми още по-големи, ако не вържа коланчето стегнато ще ми паднат.Закопчаването е с цип и две халкички, няма копчета, 40 размер според мен отговарят на Л. Тях ще ги връщам.Сега и да поръчам с 15% или 20% код ми излизат по-скъпи.
Някой ако иска розови гащи да пише преди да съм ги върнала.
https://m.aboutyou.bg/p/edc-by-esprit/pantalon-s-nabor-8017745?u … _campaign=product
С намалението и код 20% ми струваха 38.50лв
В офиса на ул.Стара планина / до Колхозен пазар/ ,където си взимам пратките, ако съм поръчала обувки ми дават да отворя кутията и да ги видя, за дрехи само през найлона.

# 491
В един момент ми писна от нея, караме се, фозиономии и лошо настроение, ама няма как.
Не ти ли излиза във Вайбър искане да оцениш обслужването в офиса им? Ако не си доволен, те молят да опишеш проблема, предполагам ще има и обратна връзка после.

# 492
Напоследък не, чакам я аз поканата за отзив. Звъняли са ми за лош отзив и разкараха един небрежен куриер
Да похваля тимбърленда, пробвахме го вчера на кал и дъжд, макар че взех 45 номер, синът твърди, че са му точни и са му добре. Радвам се, че ги поръчах, макар и точен номер. За парите са супер

# 493
Сега и да поръчам с 15% или 20% код ми излизат по-скъпи.
Аз за това взех да поръчвам по два размера, за да не ме е яд ако не уцеля и изпусна намалението. Точно ми пристигна последната поръчка, но изглеждат толкова евтинджос, че даже нямам мерак да ги пробвам. Не знам какво ще се случи след като се изпере 🤔

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 08:18 от Lemy

# 494
Здравейте отново!
Налага ми се втори път днес помощ.
Получих днес една блуза, опакована в прозрачно пликче, което не може да се отвори, а трябва да се скъса. Не знам какво да направя! Ако не ми стане блузата, мога ли да я върна, като пликчето ще е скъсано? Или директно да връщам?
(Няма да остана гола и без дрехата, ама ми е изгодна цената, оффф).

Общи условия

Активация на акаунт